reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Chałupka ogarnięta, prezenty zaniesione, paznokcie wymalowane, jeszcze włosy umyć, make up i mogę świętować ;-)
Tosika, dobre chipsy nie są złe:-D Nie no, złemu szefowi takich parków się nie daje, więc na pewno jest dobrze:tak:
Surv, u nas też nie ma atmosfery świątecznej za oknem:-(Trudno, jakoś to przełkniemy:dry:

Kochane! Spokoju, radości, zdrowia, ciepłej rodzinnej atmosfery i dużo, dużo miłości!!!
Wesołych Świąt!!!

reklama
Witam:)
na szybko:)
sory że dopiero teraz ale czasu brak zresztą internet też działa tak sobie:dry:
Dojechaliśmy spokojnie,śniegu maluutko, o ile wczoraj było super i Kuba stawiał pierwsze ślizgi na nartach ,tak dziś się wszystko topi:-(byliśmy na sankach i bitwie śnieżnej, wróciliśmy cali mokrzy, ale zadowoleni z zabawy:tak::-)
Życzę jeszcze raz Zdrowych i Wesołych Świąt:tak:

To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimnym śniegiem dmucha - w serca złamane i smutne, cicha wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu już wieków, pod dachem tkliwej kolędy, Bóg się rodzi w człowieku. Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku życzą Kasia, Antoś i Mariusz:)

Z okazji Świąt życzę Wam dużo radości , zdrówka i spełnienia marzeń!!!

My wczoraj przyjechaliśmy do teściów , wszyscy chorzy ja mam taki kaszel jak bym miała zapalenie oskrzeli D również, a Maks wyszedł już z zapalenie to się w czwartek okazało ,że ma ospę :baffled: w ogóle to myślałam , że to jakieś uczulenie , bo ma dosłownie kilkanaście krostek , a jak byliśmy w czwartek to miał może z 6 . Na szczęście są bardzo małe, jak by ktoś nie wiedział , to by nie powiedział,że to ospa, ja to byłam obsypana miejsce w miejsce .

hej hej jak tam święta?
u nas dobrze, tylko z małą idę dzisiaj do lekarza, bo okropnie już kaszle :-( i oczko ma czerwone
dzisiaj siedzę w domu, bo mam dość łażenia :-) tylko koleżanka z mężem i córcią przyjdą :-D

U nas dalej chorobowo, chociaż u Maksa już wszystko schodzi. Ja dalej mocno zakatarzona, oby sylwestra nie przyszło mi w łóżku spędzać.
A tak po za tym to leniwie i na obżarstwie:-) Wczoraj wieczorem rodzinka przyszła także było wesoło.

no widzę ze światecznie i chorobowo
zdrówka dla ospiarzy i kaszlałków

kurde już mnie strach obleciał na myśl, że od stycznia przedszkole z wachlarzem wirusów:confused:

u nas też obżarstwo, spotkania i po świętach:-)
zleciało szybciutko
jutro już codzienność a za chwilę sylwester;-)

pozdrawiam

U nas też leniwie. Poza tym ciśnienie chyba świruje, bo non stop spałabym. Wczoraj siedzieliśmy w domku, dziś za to obiadek u rodziców i potem wizyta rodzinna u Babci. Dzieciaki po długiej przerwie spotkali się z kuzynostwem, więc było szaleństwo. Poza tym wzięliśmy psa, więc było baaardzo wesoło;-)
A jutro dzieciaki do przedszkola. Dość tego siedzenia w domu, bo ześwirują a my z nimi:tak:

reklama
Witam poswiatecznie:tak: U nas swieta prawie caly czas przy stole;-) Bylismy pierwszego dnia swiat na spacerze ale pozniej stwierdzilam ze choc jest tak cieplo to nie powinnam za duzo chodzic po dworzu(przeziebienia ciag dalszy:wściekła/y: i Misia oczywiscie tez:no:):tak: Ale pogralismy sobie w kinecta i troche na wadze spadlo;-) G pozyczyl od kolegi sportowe gry i nawet na ping-pongu mozna bylo sie zmeczyc:-D Wszyscy maja zakwasy:-D:-D:-D Siostra moja spi z narzeczonym u nas to jest wesolo(w piatek wracaja juz:-():tak: Misia mnie bardzo zaskoczyla bo najbardziej cieszyla sie z lalki:szok: To jest hit:tak: To uciekam bo jeszcze sniadania nie jadlam:tak:

Do góry