reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dzidzius zdrowy, serduszko bije slicznie:-DLekarz nie chcial mi powiedziec czy chlopak czy dziewczynka:-(Mowi ze sie bardzo dziecko ruszalo i nie bylo widac:no: Nawet mi monitora nie pokazal, zdjecia tez nie dal:-( Nic trzeba czekac do stycznia:tak: Jakos dam rade:-D

reklama
Dzidzius zdrowy, serduszko bije slicznie:-DLekarz nie chcial mi powiedziec czy chlopak czy dziewczynka:-(Mowi ze sie bardzo dziecko ruszalo i nie bylo widac:no: Nawet mi monitora nie pokazal, zdjecia tez nie dal:-( Nic trzeba czekac do stycznia:tak: Jakos dam rade:-D
A jeden?:-) Grunt, że zdrowy, w koncu się ujawni...albo bedzie niespodzianka przy porodzie, w sumie masz juz parkę, więc każda opcja bedzie fajna;-)

Madzia, super, że z Majką ok:tak:

Ja dziś caly dzień w zmule siedzę, nic mi nie idzie, już dwa razy spałam i wcale mi nie lepiej:baffled: no nic, może jutro jakąś energię zlapię, a nawet jak nie to na święta wiekszość gotowe;-)

Madzia super wieści:tak:
Dorka najważniejsze że zdrowe, ale znam rozgoryczenie bo przy Kubie też miałam taką sytuację (ani nie widziałam monitora, ani nie dostałam zdjęcia)
Surv ja im dłużej śpię tym jestem bardziej zmęczona i niewyspana:dry:
KATE bardzo dziękujemy za kartkę z życzeniami!!Kuba otwierał a ja sama byłam ciekawa co to i od kogo, miła niespodzianka:)
U mnie z zębem a raczej miejscem po zębie chyba dobrze, co prawda biorę co 5-6 godzin paracetamol ale mam wrażenie że dobrze się wszystko goi:)
Pewnie rano jeszcze zajrzę ale gdyby jednak nie to życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia przepełnionych rodzinną miłością, spokojem, szacunkiem i optymizmem :)
spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
Kic, super, że jesteście już po! Wypoczywaj, ciesz się śniegiem i Rodzinką i do usłyszenia po świętach. Uściski!
Dorka, dzidziuś zdrowy, więc jest się z czego cieszyć. A płeć wczesniej czy później się ujawni.
Surv, mówisz, że drugi dzidziuś byłby niezłym ewenementem - ciąża bez precedensu?:-D
Renia, odmulenia życzę. Mówisz, że klejnoty jak tralala? To super!
Tosika, ja w ogóle sie nie dziwię, że syn taki mądry i ambitny. Tylko się cieszyć. Jak macie pieniądze, żeby mógł się realizować, to rewelacja. Dużo nam takich mądrych ludzi potrzeba:tak:
Ja nawet lenia nie mam, bo w pracy nie dało się lenić. Ale mam nadzieję, że jutro będzie już spokojnie i że wypuszczą nas do domku wcześniej. Placek do pieczenia czeka. Olga już nie może się doczekać i już dziś chodziła w fartuszku po mieszkaniu. Dziś machnęłam ciasteczka dla ... psa:-D i jeszcze dla nas. A właśnie Pabla, zrobiłaś pierniki?
Nie wiem co komu miałam jeszcze pisać:dry:

Witam z rana, czyżby wszystkie jeszcze spały? A kto święta przygotuje?:-D Co prawda u nas pogoda wybitnie barowa, nam też cieżko bylo się z łóżek zwlec, a po zwleczeniu wcale energii nie przybyło:-p No ale zaraz spróbuje leniuchy z własnym leniem na czele zagonić do jakiś dzialań pozorowanych:sorry:

Renia, a ktorą Ty poduszkę masz, tego rogala? Bo ja muszę koniecznie kupić, dziś całą noc się budzilam co pol godziny, tak mnei plecy napierniczały:-( Jeśli tak ma wyglądać starość, to mnie proszę odstrzelić przed 60-tką:-p

Kasia, ciastka dla psa??:-D Widze, że instynkt opiekuńczy szaleje, bez względu na gatunek dziecka:-)

Kic, odpoczywaj na Świętach ile się da! Oby bylo biało i spokojnie, a dzieci zmieniły się na ten czas w małe aniołki:tak:

Kate, my też bardzo dziękujemy za karteczkę:tak: Wstyd, ale ja w tym roku żadnej nie napisalam a i mailowe życzenia nadal w fazie koncepcyjnej...może wieczorem się uda:sorry2:

Dobra, zmykam poudawać perfekcyjną panią domu, choć jak patrzę na tę bombę co u Flo w pokoju wybuchla, to chyba dziś bedę eko-matką i pozwolę dziecku zaspokajać naturalną potrzebę to robienia wokół siebie mega-syfu:-p:-p

a i trzymajcie kciuki o 17, zeby okazalo się, że jestem tylko tłusta, a nie podwójnie zaciążona:-)

Survi to trzymam kciuki:tak: U Misi tez bomba w pokoju wybuchla:-D Od kiedy wstala (9.00) siedzi w pokoju i sie bawi:tak:
Kic to szalej za nas na stokach i oby pogoda dopisala:tak: No i WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:-)
Kasia dla pieska ciasteczko no niezle:-D No w koncu zwierzeta tez cos sie nalezy:tak: Misia tez lubi robic ze mna ciastka:tak: Ma swoj walek i fartuszek i czapke kucharska nawet:tak:
Ja dzis czuje sie okropnie:no: Glowa zaczela bolec, katar dalej taki sam, rano chyba z 20 razy na raz kichalam:eek: G wroci z pracy to ja ide do lozka,moze choc troche mi sie polepszy:tak:
Teraz jeszcze mi zostalo troche sprzatania i mam dzis wolne(chyba),jutro bedzie wiecej do robienia:tak:

Proszę nie myślec o mnie jako o psiej świrusce :-D - ciastka dla psa, to ciastka wątróbkowe, które psina dostaje w nagrodę za dobre zachowanie i wykonanie polecenia. Nie ma nic za darmo;-)
Surv, kciuki zacisnięte. I koniecznie daj zaraz znać po wizycie.
Ja zaraz zmykam z pracy:tak:

Hej witajcieodrazu przepraszam za niepisanie ale normalnie mam kumulację.wybaczycie nie?? :)Wczoraj niby miuałam urlop ale byłam w pracy na chwilę, potem biegiem zakuy, dzisiaj ogarniam dom, młodzi zasnąć nie chcą, młody jakiś niewyraży ale chyba lepiej niż wczoraj.Kate...my też dziękujemy, młoda dumna i blada kartkę otwierała, poprawimy sie za rok :) bo w tym na kartki brakło czasu :(no nic, lecę do grzybów i krokietów.jutro nadrobię czytanie :):):)wkońcuDorka...super wieściSurv...normalnie wejdę wieczorem żeby sprawdzić bo to byłaby nowina :):):)aaa

Kasia jak mus to mus a psiak szczesliwy:-D
Post u Ciebie znowu bieganie:tak:Zwolnij troche;-)
A to nasza choinka,pierwszy raz mamy zywa:tak: IMG_0147.jpg

reklama
hej dziewczynki
ciesze sie, ze brzuszkowe maluszki maja sie dobrze
najmlodsze z oczkami oby juz lepiej się miało
Surv trzymam kciukasy :-)
wszystkich zdrowka
Dorka-przebijam piatke- mam 2 opryszczki- z oslabienia po antybiotyku i na dodatek zmarzłam wczoraj-mam za swoje

dom dzisiaj sprzatniety, choinka stoi gotowa do ubrania :-D (mąż mi pomagał we wszystkim :szok:)
zmęczona jestem

Do góry