reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Surv...spij spij
Młoda też dzisiaj poszła do przedszkola, katar przeszedł, mówiła że nie chce ale chce, powiedziałam że tez nie chce mi się iść do pracy, a potem okazuje sie że fajnie jest (i tu troche naściemniałam :):)
ale ładnie została więc myśle że będzie nieźle
zmykam do pracy bo odkopać się nie moge
pa
ps.Surv....aaaa no tak wiejskie aczkolwiek spodziewałam się ze jednak wrzucą cos normalnego ...ale nie...fakt sympatycznie było i dzieciaki wyszalały sie a potem grzecznie spały a my balowaliśmy...bo jak cżłowiek wypije to muzyka jakaś lepsza się wydaje:-):-):-),
a dzieciakom wytłumaczylismy że idziemy się bawić i będziemy zaglądać to nas wygodniły, idz mama idz...no ale poczekaliśmy az zasną:tak: w
poprawiny też szalały, generalnie strasznie im sie podobało:tak:

reklama
Dzięki wielkie za życzenia!!! bardzo mi miło:-)
Kasia co do wóżka to ten co teraz kupiłam jest rocznik 2007.Gondola,spacerówka,stelaż,torba,śpiwór i moskitiera i folia do gondoli (do spacerówki nie ma) i dałam za niego 250 zł,ale tak jak Kic pisała to chyba jakaś mega okazja była, a dziewczyna się na wózkach nie znała.Chociaz spacerówka jest dośc wyblakła,a z budki wewnątrz to srebrne się ciut łuszczy. Jednak nasz poprzedni był rocznikowo starszy a do teraz jest w lepszym stanie i trzeci dzieciak z niego korzysta.
Ty masz kolor fudge? to chyba w kilu rocznikach był.
No i moze któraś ciężarówka będzie chętna -Survivor ,Dorka ???? No bo wóżek naprawdę godny polecenia:tak:

Co do ciuszków to ja póki co mam full,a potem którejś mogę wysłać-do wyboru dla chłopczyka lub dziewczynki ;-) bo po Macku mam jeszcze wszystko,o ile wróciło,bo nawet nie wiem co mi kumpela pooddawała.Rzeczy typu maty i wanienki również będę miała na zbyciu.

Dorka no właśnie jak to jest z praca nocną,bo chyba ciężarne nie mogą?

Maciek dzisiaj w miarę dzielny.Nie płakał,ale był smutny.Na zachętę zbieraliśmy cały weekend zakrętki plastikowe,bo przedszkole jakąs akcję prowadzi,to dzisiaj dumny i blady wrzucił rano do kosza.Potem mi nawet z sali pomachał,ale minkę miał nie tęgą :-(
Potem skoczyłam na zkupy,oczywiście 2 godz w plecy,bo ja mam straszny problem żeby się na coś zdecydować,a musiałam K piżamę kupić do szpitala i pieluchy dla Mai i takie tam.
A w sumie to pojechałam tylko po plastry do depilacji,bo po ostatniej depilacji woskiem jestem mega zadowolona,no ale to było u kosmetyczki,a z tymi plastrami to jednak zabawa i nie wychodzi tak fajnie.Następnym razem zapisuję się do kosmetyczki odrazu na pachy i bikini ;-) Jestem w szoku normalnie,ze te moje włosy gęstę i grube odrosły po miesiącu a do tego takie cienkie i zadkie,ze ich prawie wcale nie widać:szok: Polecam!

Oki idę się za coś zabrać,tylko sama nie wiem czy szafkę skręcać,czy ciuszki małej prac,czy sie po prostu położyć - chyba tak zrobię.Jestem dzisiaj taka nietrybiąca,ze po drodze dwa razy na mnie trąbili,bo się na zielonym zagapiłam,a potem w garażu podziemnym włączałam kierunkowskazy,gdzie ruch jest generalnie zerowy:eek:

Ostatnia edycja:
a my dziś w domu
katar się leje i kicha okropnie
mam nadzeję, że to tak na chwilkę i w środę będzię po :)-))

energia go rozpiera a ja nerwowo nie wyrabiam
do tego wiadomo nauki 0

Kasiu na Kubusiu było super - mnie się podobało, tylko krótko:-)
Madziu ale czas leci wow
ciężarówki odpoczywajcie jak najwięcej

miłego dzionka

Co do nocek to ja generalnie bardzo lubie nocki, mam nadzieje tylko ze nie bedzie mi sie chcialo spac:-D
Renia to zdrowka dla Tymusia:tak:
Madzia brawo dla Macka za odwage:tak:Co do zkupow jak ide sama tez mi tyle zajmuja bo nie wiem co wybrac:baffled:
Survi ja sobie pospalam ze dopiero niedawno wstalam a uspil mnie serial Dr House:-D Ostatnio jest dobra kolysanka dla mnie:tak:
Sylcia gratki dla Wiki:tak:
Post super ze fajnie sie wybawiliscie:tak:
Oki spadam bo siostra przyszla i zaraz idziemy po Misie

Witam :)
Madzia no Ty to okazję roku z tym speedim ustrzeliłaś:tak:leniu** póki możesz:-p
Dorka, Surv bez przesady, ja też nie mam wózka za nie wiadomo ile, bboo kupiłam używany bo na nowy szkoda by mi było kasy:-pna przyszłą wiosnę będę sprzedawać mojego xq, jakby któraś chciała;-):-pmusicie podać do jakiej kwoty, co Was w wózku interesuje i pomyślimy, coś na pewno wybierzecie. Tego jest teraz mnóstwo na rynku:tak::happy:
Renia a jak Tymek, nie bał się w kinie?myśmy już robili podejście ale Kuba stwierdził że nie chce żeby było głośno:sorry:zdrówka!
Sylcia no to super, że bez płaczu:tak:
Post takie wesela są najlepsze!
Mykam po młodego, pogoda super to pójdziemy gdzieś na dwór:)

jezuuu...Post... o malo nie zaliczylam pierwszego ciążowego pawia:-p:-p:-p A pani w szpagacie wprawiła mnie w osłupienie:szok: Ja nie chcę tak wyglądać:-( apropos, Dorka, jak u Ciebie z brzuchem...bo mi w dwa tygodnie wywaliło tak na 3 miesiąc mniej więcej:crazy:

Renia, no mówiłam, że Kubuś super:tak: A Tymkowi też się podobał? Bo Flo była nieco znudzona:sorry:

Po przedszkolu w miarę spoko, podobno dziś nie było nic do jedzenia tylko makaron...cóż, w końcu to budżetówka, za te 6,50 stawki dziennej nie ma co cudów oczekiwać:-p

Jeśli chodzi o wózki, to ja chyba bedę potrzebować jakiejś terenówki na tę moją wieś, nie? ale na razie nie zastanawiam się i nie planuje...najpierw usg potwierdzające, że sobie brzucha nie wymyślilam, potem genetyczne czy wszystko z dzidziem ok, a potem mogę robić zakupy;-)

nic, chyba znowu pójdę spać...:-p

Survi ja mam i tak wielki brzuch ale mam straszne wzdecia ze najlepiej bym chodzila caly czas w leginsach:tak:
Kic z zapytaniem o wozek to pewnie zglosze tak gdzies w marzec/kwiecien:tak:
Post fajne brzuszki:tak: i wdac zgrabne mamusie:tak:Siostra chcial mnie wyciagnac na cwiczenia ale nie dalam rady, niedosc ze glowa mnie boli to jeszcze brzuch:-(
Teraz leze to jest ok:tak:Nic mnie nie boli.

reklama
Do góry