Survivor no my do lata to napewno się na spacerówkę przesiądziemy i chętnie bym ci głęboki podesłała,problem w tym,ze na tym samym stelażu się spacerówkę montuje Ja to się prędzej czy później na Buzza przeniosę,ale K mi już tym razem nie daruje jak sprzedam Speediego,bo dla niego Buzz to badziewie.Tym sposobem mamy 3 wózki na stanie,bo jeszcze parasolkę ;-) Pogadaj z Kasią,moze tak po koleżeńsku jakąs dobrą zniżkę wynegocjujesz ;-)
Pochwal się coś tam na głowie zmajstrowała.
Kicrym no napewno takie amortyzowane wózki to się lepiej w terenie sprawdzają.Ale moze tam we wsi u Surv są jakies chodniki i drogi ;-):-)
Super wynik Kic
Jednak prania nie robięnajpierw musze zebrac te co wisi od kilku dni,a niecierpię tego.
Za to pólki w szafie rozplanowalam i pomierzyłam,bo ta szafa jakaś taka uboga,teraz trzeba jechac zamówić.Racuszki usmażyłam,zaraz głowę wyprostuję i zbieram się po młodego.
Pochwal się coś tam na głowie zmajstrowała.
Kicrym no napewno takie amortyzowane wózki to się lepiej w terenie sprawdzają.Ale moze tam we wsi u Surv są jakies chodniki i drogi ;-):-)
Super wynik Kic
Jednak prania nie robięnajpierw musze zebrac te co wisi od kilku dni,a niecierpię tego.
Za to pólki w szafie rozplanowalam i pomierzyłam,bo ta szafa jakaś taka uboga,teraz trzeba jechac zamówić.Racuszki usmażyłam,zaraz głowę wyprostuję i zbieram się po młodego.