witajcie moje Panie:-)
Kasiu obiecywać, że Was nie opuszczę już na tak długo:-);-) pociesze Ciebie, że u nas jest teraz 9 stopni
tak sobie ostatnio pomyslalam, czemu moi rodzice (jak i dziadkowie) postanowili na Mazurach sie osiedlić, bo tu przeciez non stop jest zimno
a nie wybrali takiego Wroclawia na przyklad?;-)
Surv sniłaś mi się w nocy:-) normalnie chyba wszystko przez te emocje
alez się cieszę i jednoczesnie troszku się boje (bo wiesz może to być zaraźliwe
)
Renia kciukkasy trzymam i co Ty na wiek narzekasz? Jak ja bym chciała mieć doczynienia w przyszlości z taką panią mecenas:-)
Madziu przede wszystkim życze Tobie lekkiego porodu, cudownych chwil ze swoją gromadką, duzio piniążkow, rozkosznych chwil z mężusiem, pociechy z Maciusia i grzeczniutkiej Mai:-) no i muszę przyznać wyprawa dzisiaj bedzie nie bagatelna
Pamiętam jak coś takiego Kornelowi zorganizowaliśmy, alez to była dla niego radocha
ciekawa jestem co dla naszej Tosi mogłoby byc atrakcją? zapewne wypad do wielkasnego sklepu z butami
Pabla oj to fajnie, że Lenka tak tęskni za przedszkolem
no zobaczymy jak Tosia bedzie reagowala? na razie wiem, ze grupa Tosi będzie 12 osobowa, czyli chyba taka w sam raz, no nie?
Post udanej zabawy i szalenstwa na parkiecie:-)
Iza no wlasnie przez ta głodowkę kurna zamiast plaskiego brzucha, mam normalnie mniejsze cycki
a my dzisiaj jedziemy na 60 tkę do teściowej i wracamy jutro (jak ja to wytrzymam?;-))
a jutro idę na mecz charytatywny, bo z nami grac mają same "gwiazdy" polskiego kina (czyli np. Mroczek, Jakimowicz, Stocinger i inni aktorzy z seriali;-))