reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Madziu - 100 lat Kochana!!! szybkiego, lekkiego porodu i spokojniutkiej Majuni!!!!!
Tosika - witaj z powrotem!! zajrzyj na zamknięty, tam więcej ciekawych info :-)
Lena dzisiaj rano wstała z pytaniem - idziemy do przedszkola? ja mówię że nie, bo jest sobota....a ona: ja chcę do przedszkola!
super, mam nadzieję że do poniedziałku jej nie przejdzie bo zostaje już na spanie.

reklama
Pabla Survivor dzięki śliczne ;-)
No zapowiadają we Wrocku 25 st i oby ,bo my się z młodym pociągiem wybieramy w południe.K nas dzisiaj zostawił i jest w pracy ,a ja już dawno miałm taki plan,zeby małego pociągiem na wycieczkę zabrać i nas we Wrocławiu K odbierze z dworca.Akurat o 13 kończy robotę.W sumie to nie wiem co tam będziemy robili,bo podobno jakieś zamieszanie uliczne z okazji walki Adamka jest,więc chyba pojedziemy tylko do Ikei.
Tosika no żes w końu wpadła ;-) ale,ze ty światowa kobita to wybaczamy ;-)

Z racji wyjazdy ominie nad dzisiaj południowa drzemka,ale mam nadzieję,ze młody będzie w miarę znośny.Jak na złość wstał oczywiście o 5.30:wściekła/y:,ale się nie dałam i go sterroryzowałam szantażem,że jak nie będzie spał to na wycieczkę nie pojedzie.No i zasnął po 7,a o 8.30 nas K telefonem obudził:sorry2:
Idę się ogarnąc,bo zanim się wyszykujemy to na pociąg nie zdążymy,zwłaszcza,że na dworzec jeszcze autobusem mamy jechać,coby więcej atrakcji było ;-)

Madziu wszystkiego najlepszego:-)
lekkiego pordu;-)

Surv ano ten egzamin mnie czeka
24-go pisze, ale cholernie nie chce mi się
mało sie uczę i jeszcze taki podszept w mej głowie, że lata nie te:eek:
ale co ma być to będzie -koniec śwata to na bank nie jest
no i zarz wychodzimy na Kubusia i liczę na super wrażenia - uwielbiam tego misiaka bardziej niż mój syn:cool:

Tosika ale podróże super
badania konieczne i dasz radę

dziś zapowiadali upały - pewnie gdzieś są
miłego dzionka

Witam:)
Uff pozbyłam się potwora z domu, dziś znowu nocka do bani to i humor gorszy o nerwach nie wspomne:-(
Renia to będziemy kciuki trzymać:tak:
Tosika wow co za wojaże:happy2:a na takich kręciołkach to i ja bym poszalała, uwielbiam takie atrakcje:tak::-D
Madzia no fajowa wycieczka Was czeka:tak:Sto lat!zdrówka, uśmiechu i pociechy z czeladki:)
Pabla na pewno będzie super!ja się strasznie bałam tego leżakowania, bo w domu to idzie spać ok 14 i albo zaśnie albo nie:sorry2:a tam zasnął przed 13 i spał prawie do 14.30:tak:
Post udanego wesela:tak:
lecę bo Liwka ryczy...

Madzia, wszystkiego co najlepsze!!! Spełnienia marzeń i grzecznej, wesołej gromadki :-)

Tosika, witaj córo marnotrawna ;-) I nie opuszczaj nas więcej na tak długo, bo tęsknimy
Madzia, ale fajna wycieczkę będziecie mieli. Maciuś na pewno będzie bardzo zadowolony
Moja też wstała o jakiejś bardzo wczesnej porze, ale powiedziałam, że jest sobota, mamusia ma wolne i musi sobie poleżeć ;-)
Nie wiem gdzie dzisiaj te upały. U nas na razie 20 stopni.

witajcie moje Panie:-)

Kasiu obiecywać, że Was nie opuszczę już na tak długo:-);-) pociesze Ciebie, że u nas jest teraz 9 stopni:sorry2: tak sobie ostatnio pomyslalam, czemu moi rodzice (jak i dziadkowie) postanowili na Mazurach sie osiedlić, bo tu przeciez non stop jest zimno:confused: a nie wybrali takiego Wroclawia na przyklad?;-)
Surv sniłaś mi się w nocy:-) normalnie chyba wszystko przez te emocje:-D:-D:-D alez się cieszę i jednoczesnie troszku się boje (bo wiesz może to być zaraźliwe:-p)
Renia kciukkasy trzymam i co Ty na wiek narzekasz? Jak ja bym chciała mieć doczynienia w przyszlości z taką panią mecenas:-)
Madziu przede wszystkim życze Tobie lekkiego porodu, cudownych chwil ze swoją gromadką, duzio piniążkow, rozkosznych chwil z mężusiem, pociechy z Maciusia i grzeczniutkiej Mai:-) no i muszę przyznać wyprawa dzisiaj bedzie nie bagatelna:tak: Pamiętam jak coś takiego Kornelowi zorganizowaliśmy, alez to była dla niego radocha:tak: ciekawa jestem co dla naszej Tosi mogłoby byc atrakcją? zapewne wypad do wielkasnego sklepu z butami:sorry2::-p
Pabla oj to fajnie, że Lenka tak tęskni za przedszkolem:tak: no zobaczymy jak Tosia bedzie reagowala? na razie wiem, ze grupa Tosi będzie 12 osobowa, czyli chyba taka w sam raz, no nie?
Post udanej zabawy i szalenstwa na parkiecie:-)
Iza no wlasnie przez ta głodowkę kurna zamiast plaskiego brzucha, mam normalnie mniejsze cycki:sorry:
a my dzisiaj jedziemy na 60 tkę do teściowej i wracamy jutro (jak ja to wytrzymam?;-))
a jutro idę na mecz charytatywny, bo z nami grac mają same "gwiazdy" polskiego kina (czyli np. Mroczek, Jakimowicz, Stocinger i inni aktorzy z seriali;-))

Kasia u nas też 20st, zaraz wybywam na spacerek z córunią:-)
Tosika czy ja wiem czy dobrze 12 dzieci..z jednej pewnie tak, można więcej zrobić z dzieciakami,pewnie mniej chorób przyniosą, ale wiem po "moich" że jak mało ich było to jakies takie smętne chodziły, bo nie było się z kim bawić...no i jak z tej 12 kilkoro zachoruje to już tylko z n-lką się będą bawić :-p
oh jaka cisza w domu nastała:-pnic czas na marsz w celu zrzucenia jakiś gram, bo u mnie to w kg nie liczę:sorry2::confused:

alez się cieszę i jednoczesnie troszku się boje (bo wiesz może to być zaraźliwe:-p)

Zdecydowanie! Widac, że wirus panoszy sie po całej Polsce ;-)

na razie wiem, ze grupa Tosi będzie 12 osobowa, czyli chyba taka w sam raz, no nie?

U nas grubo ponad 20. Najwięcej w grupie Olgi :sorry2:

a jutro idę na mecz charytatywny, bo z nami grac mają same "gwiazdy" polskiego kina (czyli np. Mroczek, Jakimowicz, Stocinger i inni aktorzy z seriali;-))

Dobrze, że gwiazdy napisałaś w cudzysłowiu ;-):-)
A my na 14.30 idziemy na Arkę Noego

Hejka:)
Położyłam już Liwcię, ale słyszę jakieś skrzeczenie:dry:
oh dziewczyny jechałam dziś do sklepu ,co prawda z siostrą ale dla mnie to i tak wyzwanie, zawzięłam się i muszę się nauczyć jeździć sama tym naszym cholernym autem, czuję się jak głupek, prawko w portfelu mam, auto w garażu stoi, a ja wszędzie autobusem albo muszę się M prosić co by mnie zawiózł. Może na wiosnę zmienimy auto na większe to wtedy kupię sobie coś malutkiego i w końcu się przełamię do samotnego jeżdżenia:cool2:
Kasia "norma" w państwowych przedszkolach to 25 :) u nas nie ma innej opcji bo jest długa lista dzieci które czekają na miejsce:happy2:uważam że "limit" powinien być 20:tak:oglądasz siatkę?fajnie grają:)

reklama
witajcie z rana
moj mąż pojechal na targi rolne do pracy-nauczyciele pomagaja i zaspal, juz widze jak sie dyro cieszy :)
Kic najlepiej wsiadaj wieczorem, kiedy jest maly ruch i wybierz sobie trasy, np. do pracy, do ulubionego sklepu z wózkami :-) żeby nauczyc sie drogi; a potem bedzie lepiej
ja w naszej "wiosce" nie boje sie jezdzic, ale jak mam jechac do innego miasta to jestem przerazona-czytanie znakow, niewiedza czy dwukierunkowa itp ja to wokół komina jeżdzę hehe jak mawia kolega

co do listy w przedszkolu to jest 40 nazwisk :szok: tyle dzieci tam nie widzialam, chyba mamy nie prowadza...
Tosika jak imprezka? przeżyłaś?

u nas wyglada jakby mialo padac, ale milej niedzieli

Do góry