reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dziękujemy ślicznie za życzenia :-)

Impreza super,doceniam uroki sal zabaw na takie iwenty :-)
Maćko zadowolony i grzeczny był.
Ja od dzisiaj na L4 ale i tak byłam do 10 w pracy:baffled: potem kolejnego torta robiłam na jutro do żłobka
uciekamy jeszcze na spacer,póki nie pada,chociaż coś się zapowiada

Częstujcie się:-)

Załączniki

• DSC08835.jpg
    DSC08835.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_2403_1044x696.jpg
    IMG_2403_1044x696.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Madzia :szok::szok::szok::szok::szok:kolejna co talent cukierniczy ma w kieszeni. No suuuuper, jakbyś bliżej mieszkała to byś mi upiekła dla Kuby takie:-pa teraz podpowiedź gdzie kupiłaś takie "dodatki" i jak się robi takie cudo:tak:ten zyg zag byłby super a te myszki znowu mnie urzekły:tak:super że urodzinki udane. U nas w domu tylko tort będzie i kawka bo mała "bezdzietna" rodzina to luz:-p:happy2:
Surv no tak planuję w piątek:-pw czwartek ide do ginki i mam w planach jakiś masażyk to może coś się wykluje:tak:jutro jadę do tego szpitala co rodziłam Kubę na konsultację anestezjologiczną potrzebną do znieczulenia. Chciałam rodzić w innym szpitalu, ale po tym jak odmówili koleżance znieczulenia nie mam zamiaru ryzykować:-p
Właśnie zjedliśmy obiadek i wyruszamy na podbój piaskownicy:happy2:

Madzia, sama robiłaś??:szok::szok: Oba boskie, ten z myszkami rzuca na kolana:tak: Mój wyszedł zdecydowanie gorzej wizualnie, w związku z czym nawet zdjęć się nie doczekał:-p

Witam z pochmurnych i deszczowych Kujaw:baffled: cały dzień pogoda do d... ale chociaż ciepło było:-p lepiej niech jutro sie wypogodzi bo ja mam ambitne plany umyć okna i rozmrozić lodówkę:-p byłam dzisiaj w gościach u kuzynki ciężarówki i jaki ma słodki brzuszek - pozazdrościć, a jaka szczęśliwa:-D termin ma na początek grudnia, już się nie mogę doczekać kiedy będzie nowy bobas w rodzinie:-)
Kic ja za każdym razem jak wchodzę to zastanawiam się czy już się rozmnożyłaś czy nie?:-D poczekaj do 18tego bardzo grzeczne dzieciaczki wtedy wychodzą;-)
Madzia cud maliny te torty, skąd Ty tego Zygzaka wytrzasnęłaś?? jakby Antoś miał taki tort to by się z radości posikał i chyba by go nie dał pokroić:-D odpoczywaj na l4 czas najwyższy;-)
Surv szkoda że się nie udało z tym domkiem, ale jak masz takie fachowe wsparcie to na pewno niedługo znajdziesz coś wymarzonego:-):-):-)

my mamy zaplanowane przyjatko na sobotę:-):-) potencjalnie ma być u mojej Mamy na ogródku, ale jak pogoda nie dopiszę to będzie w domu, choć wolałabym robić demolkę na dworzu;-) standardowo się martwię czy wszystkiego starczy bo ja robię tylko imprezę na słodko plus kawka czy coś innego, stwierdziłam że tak będzie najlepiej;-) najwyżej wieczorkiem jak bratowa przyjedzie to zrobimy sobie jakiś babski wieczór przy winku:-p nic zmykam bo niedługo czas na kąpiel, może jeszcze zajrzę:-) buźka;-)

Ostatnia edycja:
próbuję napisać posta i mi wszystko zżera
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dziekowac dziękowac:tak:
Post mi tez posty zżera jak wklejam jakiegos linka,no i link teć nie hula,nie wiem o co kaman:baffled:
Ale racja,to opłatek,jest tego od zatrząsienia na allegro,ja akurat znalazłam w cukierni.
Kate poszukaj na all rózne wzory są,tylko nie wiem czy zdążysz,skoro na sobotę sie szykujesz.

Myszy sama robiłam-to było w sumie najprostsze z tego wszystkiego:-D, a lukier też z allegro.
Tylko średnio mi wyszło nałożenie tego żółtego niby sera,ale jak na mój debiut to i tak jestem zadowolona.Tylko między dziećmi była afera o myszy,a przecież tylko 3 były:sorry2:
Ten z Zygzakiem to dzisiaj do żłoba,ale już widzę,ze lentylki farbę puściły:baffled: ee tam trudno.

Post ten z myszami robiłam taki :Tort śmietankowo - truskawkowy, najprostszy tylko zamiast truskawek były wiśnie, a ten z zygzakiem trochę zmodyfikowałam,zeby był słodszy to dałam 600 g kremówki i 250 mascarpone-jest bardziej śmietankowy,no i z brzoskwiniami.
A biszkopt z tego przepisu wychodzi rewelacyjny.Przynam że jeszcze nigdy mi taki nie wyszedł,ani mojej mamie,którą zazdrość zżera ;-)

Kicrym oj cos mi się wydaje,ze do piątku się wyrobisz:-) daj znać jakby co.No i zazdroszczę znieczulenia,bo u nas nie dają wcale:wściekła/y:

Idziemy się zbierac do żłobka skoro młody już urzęduje od 5.45.

Ostatnia edycja:
Spicie????? eeee chyba nie !

Mam gorącą prośbę o podanie aktualnych adresów do Reni, Tosiki i Haszi,bedę wdzięczna ;-)

Robolimy nie śpimy:baffled: I jeszcze jedną ręką domu szukamy, odbieramy telefony od oszołomów chcącym nam wcisnąć dobrze zakonserwowaną stodołę w cenie willi (ogłoszenie dałam, że kupię dom, więc dobrze mi tak:-p) oraz usiłujemy skopać tyłek na zakupy, bo torty trzeba robić a nie ma z czego:tak: Takiego z myszkami to naturalnie nie zrobię, nawet próbować nie będę...a Ty się Madzia w tej budowlance marnujesz!! Otwórz biznes tortowy, fortunę zbijesz:-)

Hashi swój adres gdzieś na zastrzeżonym podawała, Renia woli chyba zachować incognito, a Tosika to chyba jeszcze w Turcji?

lecę dalej poszukiwać zaginionego czasu:-)

reklama
Do góry