reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam, u nas również duszno i pochmurnie, więc nadzieja na burzę jest:-p Młody w przedszkolu, ja garowałam po nocce do 11ej (w przerwie odprowadziłam Synka do przedszkola:-p) a teraz gotuje obiad - biały barszcz na golonkach - jeny jak to mięcho śmierdzi M to zawsze coś wymyśli:dry::-)
Surv oj to widzę, że zakup domu idzie pełną parą - tak trzymać:-):-):-) tylko szkoda, że Was bardziej na Kujawy nie niesie bo do wszystkich mam daleko:-D
Super, że Pabla w domu, na pewno wszystko się unormuje z mleczarnia;-) jeny jak ja czekam na te chwile kiedy zabiorę nowe Dzieciątko do domu:zawstydzona/y::-D
Iza ale Ty masz zacięcie pedagogiczne:-) żeby tak na mojego M coś zadziałało, ostatnio znowu pokazał pazurki, zwykle ma kolby jak ja jestem przed okresem, szaleńczo czekam na brak @, chodzę jak bomba zegarowa ale On chyba się ze mną jednoczy bo też Go grzeje:tak:
Tosika ale mieliście przeboje:szok: ło matko na moją panikującą naturę to by było ponad siły:baffled: oby już Was takie atrakcje ominęły :-D

u mnie żeby było mało to @ spóźnia mi się 6 dni, oczywiście zrobiłam test, ale negatywny, więc pewnie te atrakcje to mam po chorobie:wściekła/y: o dziwo podeszłam do tego spokojnie, choć o wczesnej ciąży przeczytałam już wszystko co możliwe:-D dobra już Wam nie smecę bo niedługo mnie stąd wykurzycie, albo każecie mi się przenieść na wątek dla Starających bo tam takie narzekania są na porządku dziennym:-p miłego dnia

reklama
melduję tylko że żyję, ledwo, jestem trochę osłabiona i strasznie niewyspana. 3 godz przespałam w szpitalu przez te 3 doby.
Lenka ok, całuje, głaszcze i kocha siostrzyczkę, wciąż chce na nią patrzeć.
do mnie ok, ale trochę się obraża jak proszę żeby z czymś poczekała albo czegoś nie robiła.
Mleczarnia różnie - liczę na poprawę - w sensie pokarmu mam po pachy ale ciężko jeszcze zgrać się z młodą.
narazie tyle, młoda padła i ja lecę spać.

Kate życzę, żeby @@ jednak nie przyszła :)
Surv ale fajnie, że taki sam domek wam się spodobał, pracuj [racuj na kafelki:):):)

ogolnie to dziekuje za wsparcie i mile slowa, kocham was ;-)
u nas tez duchota, miala wczoraj byc burza-3 krople spadly; zobaczymy dzisiaj jak to bedzie
dostalam @@ i zdycham; juz po pracy-napisalam 2 sprawozdania, dobrze,ze Wercia rysuje, bede mialam mniej na wieczor
Haszi ale wzrost po dziadkach sie dziedziczy (podobno); badz dobrej mysli

dzień dobry!
a co tu tak cicho?? dostępu do kompa nie macie ?
my od 6 na nogach; zdażylam kupic dlugopisy dla absolwentow naszej szkoly; jaskolki mi lataja i gniazda robia hmm bedzie nakupkane wszedzie, worki nie dzialają; są sliczne,ale brudza
milego dnia! u nas slonecznie

dzień dobry!
a co tu tak cicho?? dostępu do kompa nie macie ?
Mamy, mamy, ale celowo sobie ograniczamy buszowanie w sieci, no bo na te kafelki trzeba zarobić;-) Ja wczoraj jeszcze wyskoczyłam wieczorem do miasta na spotkanie z koleżanką i przypomnieć sobie jak Rynek wygląda, bo ze 2 miesiące w centrum nie byłam:-p

A na te jaskółki to podobno pomaga makieta kota ustawiona w oknie...zresztą, z tego co pamiętam, Post miała swego czasu problemy z ptakami i chyba wie jak gady trzymać z dala od domu;-)

Kate, my będziemy bliżej Kujaw pewnie....jakieś 50 km bliżej, ale zawsze coś:-p Natomiast do wszystkich pozostałych też będziemy mieć wściekle daleko...ja w ogóle się do Ciebie zgłoszę po rady życiowe, jak przeżyć na wsi, bo R twierdzi, że mnie pierwsza napotkana krowa zeżre przy mojej wyidealizowanej wizji polskiej wsi rodem z Reymonta i Orzeszkowej:-) A co do nakręcania się ciążowego, no to wiesz, że my wszystkie tu mocno kciuki trzymamy i generalnie teraz Twoja kolej jest, no więc może jakiś krąg wsparcia utworzymy i na świętego Jana jakieś tańce ku czci płodności na polanie, żeby Cię wspomóc mentalnie w staraniach:-D

Pabla, a zdjęcia jakieś Soni wrzucisz? bo ja ślepa jestem i na facebooku nie bardzo widzę;-) No i trzymam kciuki, żebyście się szybko dograły. I fajnie, że Lenka sprawdza się w roli starszej siostry:tak:

To zmykam do roboty; jakiś straszny zaduch w powietrzu wisi, pochmurno się zrobiło ale raczej na deszcz się nie zanosi niestety:baffled:

A no właśnie u nas też duchota,a juz rano w tvn mówili,ze na opolszczyźnie burze...ciekawe gdzie:confused: No niby slońca nie ma,ale powietrze stoi.
Pabla cudnie,ze Lenka tak fajnie do małej podchodzi:tak: Odpoczywaj ile się da,a z cycowaniem napewno się zgracie.Powodzenia!
Survivor to może pokaż no jaką fotkę cobyśmy mogły cię bardziej wspierać w pracowaniu na te kafelki ;-) Ja w łaśnie z obawy przed takimi zwierzętami na wieś się nie wybieram ;-) Kury też się boje:-D
No ,a najgorsze te pyłki,a własnie wczoraj się do alergologa dotoczyłam i byłam szczerze zdziwiona,ze mnie nie pogonili,bo przyszłam niby na odczulanie,bo się wcześniej zapisywać nie trzeba i na dodatek bez kolejki,a wiadomo,ze już się odczulać nie mogę i w sumie to przyszłam na wizytę do dr i po leki,ale babki b.miłe pogratulowały i powiedziały,ze na mnie poczekają ;-) dostałam jakieś krople do nosa i oczu i zobaczymy,oby było lepiej!
Kate no właśnie,kolej na ciebie,więc oby @ nie przyszła ;-)
Iza a ty niedługo wakacje masz...oj jak ci zazdroszczę.

Zawiozłąm młodego do żłobka i się okazuje,ze kolejne dziecko ma ospę:szok: Kurcze jak mi się młody na przyszły tydzień rozłoży to się potnę,bo ja do końca czerwca nie mogę brać L4,a urlopu mi szkoda.Kurde,oby nic nie wylazło.
Mykam na jakieś śniadanko.Chyba to ciśnienie coś nie teges,bo ja strasznie słaba jestem.

Surv :):) tak wypchany kot nadal mi w głowie siedzi
Izabelka , zerknij tu
TRIXIE NAKLEJKA NAKLEJKI PTAKI DRAPIEŻNE 3szt HIT! (1606531019) - Aukcje internetowe Allegro
PTAKI NAKLEJKI NAKLEJKA ptak OCHRONA szyb odstrasz (1637588534) - Aukcje internetowe Allegro
no chyba że maszy wypchanego kota pod ręką :-)
Pabla..tak tak fotki też chcę
Madzia, Kic, Wy też mogłybyście się pochwalić fotami, zwłaszcza Madzia bo to już 17 tydzień:szok:
Ja czasu nie ma więc mało zerkam, normalnie za duzo rzeczy mi się na głowę zwala, a do tego jeszcze ogród itp.
Surv...he he, Powiedz mężowi że krowy tak samopas nie łażą, prędzej przed gęsiami uciekaj:-).
no i dawaj fotki tej chaty wiejskiej bo znalazłas tak??
dobra, lecę dalej gnebic klientów :)

Fotki chaty za wsią wrzucone;-)
Madzia, no chyba nici z burzy i u nas i u Was: tu już słońce wyszło i jest z powrotem 31 stopni w cieniu:no: no i rzeczywiście, dawno Twojego brzucha nie widziałyśmy:-)

Post, i po co przypominałaś...od razu mi stanęły przed oczami te wściekłe gęsi co mnie po ukraińskiej wsi goniły:-D

Spadam dalej, jakiś sajgon totalny dzisiaj, wszyscy klienci się uparli wyrobić 200% normy:baffled:

reklama
a no z ta burzą to jakaś ściema chyba:dry:
Chciałam się pochwalić brzuchem,ale najpierw zaliczyłam zonka bo bateria padnięta w aparacie,no to z drugiego chciałam takie wczorajsze wrzucić,w sumie berdziej maćka,ale mnie też coś niecoś widać i tu kolejna wtopa,bo nie wiem gdzie czytnik kart się podział.Także cierpliwie poczekajcie do jutra jak szanowny małćonek mi go odszuka,bo to zapewne jego sprawka ;-)

Powiesiłam te swoje pelargonie,ale zaraz musiałam przewiesić do wewnątrz,bo tak wieje,że mi je połamie:szok:
Zrobiłam też w szafie porządek,jako że K część swoich klamotów wyniósł do tej nowej.
Umyłam stos garów,przejechałam się na mopie i idę legnąć ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry