reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam, ciezko bylo wstac po nocce:baffled: Zaraz ide na jeszcze na drzemke:tak:
Tosika znalazlas sie:-D Wyobraz sobie ze u Seby w klasie jest 20 dziewczyn i 9 chlopakow:tak: Pytam sie czy mu odpowiada klasa czy moze chce sie zamienic ale on ze mu sie podoba:-D
Kate no to jestes guru:-D Ja juz tez pomalu zapominam jak sie czulam w ciazy:tak:
Madzia no to teraz masz spokoj z Mackiem przez jakis czas:tak: U nas rano jest pierwsze mleko, a potem bajka a mama sobie podsypia jeszcze:tak:
Hazelka witaj! Zapraszam do pisania:tak:
Survi oby wszystko poszlo po Waszej mysli:tak: U nas wczoraj tez byla taka pogoda, nie moglam wyjsc z mala z domu:baffled:
Haszi fajnie ze juz w domu i mala grzeczna:tak:Dobrze ze Tymi nie zazdrosny a starszak jak przyja siostre?

Kamu kupuj a potem sie pochwal(tez bym chciala dostac na porzadne buty):tak:
Kasia ale mialas relaks:happy: Od razu przypomiala mi sie komiedia z Adamem Sandlerem "Nie zadzieraj z fryzjerem":tak:
Dobra spadam na drzemke, jeszcze dzis przezyc 12 godz i 3 dni wolnosci:tak:
Na wczoraj moja siostra miala termin ale powiedzieli ze jeszcze pare dni to potrwa:tak:Wiec czekamy i siedzimy jak na szpilkach. 1.09 przyleciala do niej siostra z Wloch, a we wtorek poleci najstarsza siostra z Polski. Tez bym chciala, ale ja lece dopiero 5.10:tak:

reklama
Hej jestm i ja, dopiero teraz bo jeszcze robiliśmy zakupy przedwyjazdowe dla A, potem zebranie w przedszkolu, obiad i zeszło :-D

Hazelka witaj i pisz ;-):-)

Haszi super że już w domku jesteście i Zinka grzeczniutka, czekamy na jej zdjęcia:tak:

Madzia fajnie mieć tv i dziecko z głowy na chwilkę :-D, u nas bajki najlepsze to Myszka Miki, i Maniek, trochę bajek dla straszaków, i Barbie w filmach :-D:-D:-D

Surv i co R załatwił, ni i trzymam kciuki za @. I strasznie wcześnie dziś wstałaś, my spałyśmy do 7. ;-)

Tosika super ten twój synek. I mam nadzieję że myślisz o czapeczkach dla nas:sorry2: bo coś się zimno robi :rofl2::laugh2:

Kamu i jak zaszalałaś, pochwal się butami :tak:

Pabla i jak rozmowy biznesowe??????

Kasia oj 3 facetów hmmmmm, pochwal się nową fryzurką :-)

A ja dostałam się :sorry2: do rady rodziców w przedszkolu, a poza tym bez zmian wszelkie opłaty. I tak na miesiąc wyżywienie i składka ( nie kupujemy wyprawek, tylko składki są co miesiąc na to i na wycieczki , mikołaja , teatrzyki itp) i j.angielski wyniesie ok 130zł.

witam:)
Hazelka witaj:)
Haszi super że Zinka grzeczniutka :) oby tak dalej:)
Kasia wow 3 facetów, lece na zamkniety popatrzeć czy foty już są;-)
Tosika Kornel wie jak się ustawić w grupie:-pa co do samopoczucia to może byc jelitowy wirus, ja tez się tak ostatnio czułam, wzięłam enterol i przeszło:tak:
Surv i jak R załatwił?
Kamu szalej jak płaca:tak:
Madzia dobrze że tv zakupione:tak:
Mój Kuba nie ogląda bajek w ogóle, nie puszczam mu tv i tyle:-pjakos nam szybko dzień leci, a to z książką, z puzzlami, kredkami itd że nawet chyba nie jest świadom jakie cuda można w tv zobaczyc :-pczasami coś podglądnie na kompie ale żeby miał coś ulubione to nie:)
Ja ogolnie jestem zawalona robotą przedszkolną, cały czas mam coś do zrobienia, na dodatek mały ryczy rano jak wściekły przy wejsciu na grupe:-(ach jak na razie same problemy....
ok miłego popołudnia!

Hashi, witaj w domu potrójna mamo!;) Super, że malutka grzeczna, a chłopcy siostrzyczkę zaakceptowali...i jak zostaje imię "Zina" czy bedzie jak Łuckiem/Cinkiem?:-)

Kamu, to fajnego masz tatę! Mało który facet pomyślałby, że corce można coś do ubrania kupić:tak: I kup porządne oczywiście, może tym razem nie padną od razu, a co zaszlaejesz to Twoje;-)

Kasia, to co masz teraz koka na głowie? Czy tych trzech facetów było do umilania czasu rozmową?:-D

Tosika, no niezlego agenta masz...choć z tego co piszesz, to wnioskuję, że lada moment średnia naukowa może zmienić się na średnią podbvijanych serc dziewczęcych w miesiacu:-)

Sylcia, a M kiedy wyjeżdża?

Dorka, oj znam to czekanie na poród z autopsji:tak: Oby u Twojej siostry poszło szybko i sprawnie - a wiadomo, kto się urodzi?

A u nas R był w pracy ale szefostwa nie było, tylko w biurze pogadał i wychodzi, że wyrzucić mają prawo go już, natomiast obowiązkowo muszą po 180 dniach zwolnienia - nie wiem czy jednym ciągiem czy łącznie w roku - ale tak czy inaczej jeśli mu pójdą na rękę to ma szanse jeszcze 3 miesiące zwolnieniem pociągnąć. Potem moze się uda w oczekiwaniu na rentę jeszcze zasiłek rehabilitacyjny, a potem...no nie wiem, dziecko do reklamy sprzedamy?;-)

Załatwiliśmy też rehabilitację....oczywiście płatnie, bo bezpłatnie pierwsze terminy na połowę października:szok: chory jest ten system kompletnie....bardziej się opłaca produkować niezrehabilitowanych rencistów niż zapewnić ludziom szansę odzyskania zdrowia:wściekła/y:

aaaa i jest też dobra wiadomość - @ przyszła:-D:-D Ale do lekarza muszę koniecznie isć, bo tygodniowy pms to lekka przesada:baffled:

No nic wracam do tyrania...urlop mimo zmiany sytuacje jednak wezmę, bo już nie daję rady, a jak mam potem dalej tak zapierniczać, to muszę chwilę oddechu złapać;-)

A ja właśnie rozmawiałam z bratową, termin porodu trochę szybciej bo na 1 października, więc są już na wylocie. I martwią się bo, bratowa złapała paciorkowca.:-( Mam nadzieję, że antybiotyk który dostała pomoże :blink:

Surv mój m jedzie już jutro, a zobaczymy się dopiero w grudniu na święta :sorry2: No i dobrze że @ przyszła. A z tą rehabilitacją to nizłe przegięcie.

nareszcie wolne
Tosika wiedzialam,ze masz super synka, jakie teksty...hmmm to jaki to kolor w koncu? wiecie, czy musze spra\wdzic w necie :):):)
Kasia konieczne fotke zapodaj
Haszi witajcie kochane w domku, buziaczki dla was
Hazelka witaj, pisz duzo, to sie szybko poznamy
Surv trzymam kciuki, moze cos znajda, chociaz na pol etatu,zawsze to cos

jestem wlasnie u mamy, zimno jak nie wiem tutaj...chyba kawke wypije kolejna
pierwsze dni w pracy zlecialy szybko, ale sa oczywiscie problemy z programem do obslugi dzienniczka komputerowego; ale tam, wolne nareszcie
jutro moje dzieci 1 raz zostaja u babci na noc; troszke sie boje hehe

Kasia ale mialas relaks:happy: Od razu przypomiala mi sie komiedia z Adamem Sandlerem "Nie zadzieraj z fryzjerem":tak:

No taaak dobrze, to nie miałam:-D:-D:-D
Było trzech, bo dwóch na raz robiło balejaż a trzeci potem ciachał. Ot taki podział obowiązków ;-) Zdjęcia jak na razie nie będzie ;-) Może z wesela 25-go?;-)

Surv, fajnie, że @ jest. Rehabilitacja państwowo? U nas też bardzo odległe terminy:no:
Kic podziwiam Cię, że nie puszczasz Kubie tv... Dla mnie to bezcenne chwile spokoju:zawstydzona/y:
Moja koleżanka urodziła dziś synka:-)

Hej, niedawno skończyłam stertę prasowania (Kasia i Renia myślałam o Was;-)), więc w końcu moge się oddać przyjemnością bo jutro mam wolne:-D
Haszi bardzo się cieszę, że Malutka taka grzeczna;-) czekamy na fotki i Twoje choć króciutkie posty:-D trzymaj sie Kochana:-)
Madziu no to gratulacje zakupu;-) ja już muszę wydzielać czas na tv bo juz Młody zaczynał przeginać:baffled: u nas królują nadal Teletubisie, punkt dnia to Dobranocny Ogród a w między czasie Listonosz Pat i Bob :-)
Kic to ja Cię podziwiam za ten brak tv w życiu Kubusia:-D:-D:-D:-D ale co się dziwić jak Mały ma tyle atrakcji to po co mu tv:-)
Surv fajnie, że @ przyszła:-D a tą rehabilitacja to oczywiście przegięcie:baffled:
Kasia ja również czekam na fotki fryzurowe:-) mi się marzy ostatnio inny kolor taki miedziany:-p ale nie mam odwagi zresztą chyba musiałbym rozjaśnić nieco włosy:sorry2: no i gratulacje dla Cioteczki:)
Tosika ale Ci rośnie czarujący Mężczyzna:-D:-D:-D:-D urokliwy po Mamie:laugh2:

w pracy miałam dzisiaj zapiernicz, a na dodatek wkurzał mnie kolega z pracy i myślałam, że gada zabije:laugh2: dzisiaj tego nie zrobiłam, ale kiedyś zamorduje go na 100%:-p posprzątałam trochę w domu, ogarnęłam stertę prania, więc jutro będę się byczyć:-D lecę oglądać "Pretty Men 2" na Dwójce:-) dobranoć:-D

ufff to jestem i ja :)
piątek...tygodnia koniec i początek:-):-):-):-):-):-)
naczytałam się :)

Nową koleżankę witam:-)...pisz pisz...wkońcu:-)

Tosika, A to aparat :)...Mamę duma pewnie rozpiera....suuuper facet
Tosika Surv a poproszę zdjęcia dzierganiowe jak skończycie, ja dziergam buciki oczywiście teraz razem ze sweterkiem dla Cinka..wczoraj w sumie zaczęłam i mam przód:-):-):-):-):-) się zrobił podczas listy trójkowej akurat. Hmmm a może by bloga załozyć czy cóś coby było gdzie wklejać wytwory mojej wyobraźni??
Kic..u nas też nie ma TV...tzn jest i głównie oglądamy wiadomości i głównie sportowe:-):-):-):-)..bajki jakoś jej bardzo nie interesują..aktualnie czytamy rady nie od parady i raj na ziemi :). o takie http://merlin.pl/Rady-nie-od-parady...ata-Strzalkowska/browse/product/1,501445.html
Raj na Ziemi, czyli rady nie od parady. Część 2 - Małgorzata Strzałkowska - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

..oraz np brzechwę:tak:..są serie na wierszyki i często np przez 3 dni jeden i ten sam do zajechania.....mamy..bo mama ma czytać.. oraz rysujemy na tablicy znikopisie codziennie wieczorem, wtedy kiedy młody w łóżeczku i żadne sprytne łapki nie rzucą sie na tablicę...i muszę wam powiedzieć że codziennie muszę rysować z 10 wersji wujka Jarka, taty Marcela....dlaczego któż to wie:szok::szok::szok::szok:
Haszi..proszę tu pokazać ciotkom królewnę w wolnej chwili
My na urdzinki zaległe idziemy do Marcela do Kiwaczke obfocę:-D:-D:-D:-D
Kasia...wow....ja też takiego fryzjera chce
:-D
i już więcej nie pamętam
aaa Dorka...aby praca szybko minęła
Kamu...ale masz fajnego tatę;-);-)
Kate...notowała powiadasz :) i bardzo się cieszę że piszesz częściej, chociaż ciut ale wiadomo że jesteś czytasz i wiemy co i jak u Cię......

No i nie wiem co dalej
aaa Surv... na Twim blogu znalazłam link do fajnego bloga o wypiekach i tam jest fajny przepis na lukier plastyczny z piankami marshmalov czy jakoś tak się pisze ale nie znalazłam tych pianek u nas we wsi...mogłabym dać sobie rękę uciąć że w polsce je widzialam no ale może trzeba do marketu dużego jechać...t tego co ta dziewczyna pisze to lukier full wypas wychodzi..
no ale ja jutro będę próbować z innego przepisu co sobie kiedyś znalazłam no i resztę z Twojego tygryska:-)...ciekawam co mi wyjdzie..
no bo wkońcu młody ma w niedzielę urodzinki, imprezkę dla znajomych zrobimy z poślizgiem bo podłogi jeszcze nie ma w salonie ale torcik rodzinny zrobię bo pewnie bracia przyjadą
coś jeszcze chciałam napisać.....hmmmmmm...powinnam sobie dodatkowe okna otwierać i pisać na bieżąco podczas czytania :)
no trudno
to jeszcze dwa rządki sweterka i idę lulu
dobranoc laseczki

aaa surv....jak czytam o służbie zdrowia to sie we mnie agresja budzi, zwłaszacza że moja przychodnia też taka przyjazna że niech ją.....chciałam młodego zapisać i ...a generalnie dopiero za tydzień zapisany a ciśnienie mi tak podnieśli ze myślałam że pójdę tam i coś im zrobię normalnie
Trzymam kciuki za pomyślą rechabilitację, moze go przekfalifikują w pracy???
branoc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry