reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kamu, przyłączam się do kawy!
Surv, widać, że Florka tęskniła za żłobkiem i dzieciakami. Super!!! Lepiej niech Twój m nie fika za bardzo
Renia, gdzie Ty się podziewasz???
Post, kiedy ten rok zleciał??? W szoku jestem! Posta konkretnego wysmarowałaś ;-)
Madzia, masz tv? ;-)
Miś w przedszkolu, ja za chwilę umyje włosy i jedziemy do miasta z babcią. Żeby tylko znów nie zaczęło padać...

reklama
Post - to już rok:szok::szok: jejku, jak ten czas zleciał, nie wiadomo kiedy!
Surv - u nas już jest dramat ze wstawaniem, dziś o 07:15 ledwo ją obudziłam i oczywiście był ryk że trzeba zdjąć pizamę bo ona w piżamie chce iść.
apropos powtarzania - Lena już w mig chwyta słowa no i wchodziłyśmy dziś do windy, która kolejny dzień szwankuje. I mamusi się wyrwało ku...a mać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i Lenusia od razu powtarza: kura mać:zawstydzona/y::szok::sorry2: trzeba pilnować już języka bardzo.
Madzia - co z tym TV? Wszystkie jesteśmy ciekawe:-)
Kate - to Antoś ładnie sobie radzi z mówieniem, nie masz się czym przejmować.
ja właśnie skonsumowałam śniadanko, włosy umyte, teraz trzeba się wyszykować i do pracy.
a jeszcze wczoraj po pracy skoczyłam na małe zakupy i kupiłam parę rzeczy do pracy, min marynarkę....bo ja preferuje do pracy taki styl sportowo-elegancki i w marynarkach nie chodzę, ale okazało się że jutro mam spotkanie z jednym z największych deweloperów w Wawie i muszę się wypindrzyć jak biznesłoman:-):-):-D więc kupiłam marynarkę no i seksi elegancką sukienkę ( no bo zależy mi na pozytywnym zakończeniu rozmów:-D:tak:;-) )
dobra, uciekam...

To i ja z kawą dołączam :-)

Post ależ ten rok zleciał, dopiero co sie Ciunuś rodził i o kolkach pisałaś ;-):-)
Post cacko moje to nowy telefon, dotykowiec :-D

Madzia i jak Maciuś lepiej już? A tv to maż kupił?

Pabla to jak już tak ładnie się wystroisz to może jaką fotkę wklej ;-):-D:-D No i na pewno zrobisz piorunujące wrażenie :tak:

Witam sie i ja

Tosika wlasnie gdzie Ty sie podziewasz?
Post ale ten czas szybko leci:szok: Ika niezla jest:-D
Madzia zadam te same pytanie TV kupiony;-)?
Survi no to slicznie Flo wstaje nie macie rano krzykow:tak:
Kamu Misia teraz tez wczesniej wstaje, chodzi spac ok 23 a wstaje 7-8. Wczesniej wstawala ok 9-10:tak:
Ciekawe jak Beaa doleciala szczesliwie?

Dzis mala wstala przed 8,a ja na noc do pracy. Popoludniu bede miala chyba drzemke bo nie wytrzymam do rana:tak:
Pogoda u nas taka se. Rano slicznie slonko swiecilo teraz sa chmury. Mam nadzieje ze nie bedzie padac, bo chce isc na spacer:tak:
Dolaczam sie do kawy:tak:

Pabla z ciebie to laseczka pierwsza klasa, więc będziesz wyglądać super, jak się tak odstrzelisz:-)
Surv widać Florka jednak uwielbia towarzystwo dzieci
Kate Maks to w ogóle nie mówi, tylko kilka pojedynczych słów, nocnik go parzy, także nie jesteście jedyni.
A ja jeszcze godzinka w pracy a potem jadę z mamą do galerii zobaczyć co z reklamacją butów mam nadzieję, że uznali bo to była ich ewidentna wina.

Pabla, tylko uważaj, żebyś za bardzo klienta nie uwiodła, bo Ci bedzie pod balkonem z kwiatami wystawał:-)

Myśmy wróciły ze żłobka piechotką i z sukcesem, bo bez pieluchy i bez niespodziewanej kałuży po drodze:tak: Panie w żłobku bardzo współpracujące, dzieci pieluchy dostają tylko do spania, na spacery nie i widać skutkuje bardziej niż moje asekuracyjne metody:-p

Pogoda u nas dziwaczna, w ciągu godziny była wściekła ulewwa, po niej ostre slońcce, a teraz znowu na deszcz się zanosi...w sumie gdyby nie te deszcze, to całkiem fajnie, jesiennie się robi. Może w sobotę gdzieś za miasto wyskoczymy w związku z tym:tak:

Kasia,a Ty urlop do kiedy masz? Nie myślałas, Olgę babci podrzucić i w końcu odpocząć?:tak:

Surv do 8-go, ale spoko jest. Jutro np. idę do fryzjera na balejaż, więc ze 3 godziny mam dla siebie ;-) Dziś zaliczyłam cytologię a w poniedziałek gin - przegląd całościowy w czasie urlopu:-D
Pabla, ulala! Surv ma rację, nie przesadź z seksualnością ;-)
Madzia, mów szybko, czy masz tv, bo chyba będziemy się tak ekscytować jak przy porodzie Zinki:-D
U nas też była pogoda w kratkę. Ale nie czuje polskiej, złotej, bo zimno i wieje

hej
polozylam wlasnie dzieci; bylismy u babci na pierogach, bylo fajnie :)
co do wczorajszego dnia to Oskara zostawilismy w przedszkolu; nigdy nie bralismy go z powrotem jesli placze, bo gdyby zobaczyl, ze ma alternatywe to bysmy mieli kongo codziennie
Wera juz wyczaila,ze mozna samemu wychodzic i stoi co chwilke pod drzwiami zamiast isc spac grr
w sobote idziemy na wesele, pobawimy sie jupii bez dzieci :)

dzień dobry moje kochane:-)

wybaczcie, że się nie odzywałam, ale najpierw po Postowych cudach nabralam takiej weny twórczej, iż trzy robótki na raz zaczęłam robić:rofl2: ....wene mialam do poniedziałku:-D:-D:-D bo powrocie czasu jakoś zbrakło:sorry2: bo to małego trzeba było jakoś wyposażyć do szkoły a to w elementy edukacyjne, a to w przyodzienie wierzchnie:-p oprocz tego znowu mam zawirowania z pracownikami (od dwoch m-cy jedna pracownica jest na zwolnieniu) a przedwczoraj druga trafila do szpitala (podejrzewali wyrostek ale jednak nie to, jednakze dalej lekarze nie wiedzą, co:baffled:) no i mam zachwiane grafiki, bo potrzebne były przesunięcia a tu znowu zrodził sie problem, bo zawsze jakieś ale :crazy: wiecie co mam w sumie 16 pracowników i jak co do czego przychodzi, to nikt nie chce przyjść na zastępstwo koleżanki:no: bo np. chłopak przyjechał, albo ktos zmienia stancje...od dwóch tygodni:sorry2:itd.:no:
do tego budowa domu i wojna z fachowcami:no: bo albo chcą ciebie nabić w butelkę, albo fuszerkę robią:angry: więc trzeba normalnie kontrolować kazdy ich krok i broń boze płacić z góry:no: i żebym nie miała tak dobrze, to jeszcze od wczoraj chodzę ledwo ciepła:-( jest mi nie dobrze, mdli mnie, jestem ospała (i zaznacza, ze aktualnie mam@, a co by moje szanowne koleżanki nie sugerowaly, że może, a jednak?:-D:-D:-D:-D) stawiam albo na jelitówkę, albo coś się przytrułam, albo może to menopauza?:-p ale martwie się bo Tosia też dzisiaj jakaś taka dziwna chodziła, tylko się tulila, leżała i taka tez ospała:-(
wybaczcie, że tylko egoistycznie o sobie i swoich problemach i tak mało optymistycznie piszę, ale jutro obiecuję sie poprawić;-)

reklama
Do góry