Hej, to się porobiło
Florciu zdrówka, żeby akcje żołądkowe szybko przeszły;-)
Natalko zdrowiej szybciutko i żebyś już więcej takich wypadków nie miała;-) Bidulka:-(
MamaBiN nie obwiniaj siebie bo przecież nie ma mowy, żeby tak na 100% upilnować Szkraba;-) mój Antek ma niecałe dwa lata i dwie blizny na buzi
mam nadzieję, że znikną z wiekiem, ale jak sobie pomyślę ile jeszcze takich wypadków może być to już cała drżę ze strachu, jednak chyba taki los matek i nic na to nie poradzimy n
u nas pogoda okropna i niby wyruszyliśmy na rower (w kurtkach zimowych
), ale wróciliśmy szybciutko do domu
Dziewczyny nie będę wrzucać fotek w spodniach bo nie ma czym się chwalić bo to takie zwykłe spodnie za niecałe 50zł
dzisiaj byłam u dentysty i troszkę mnie kobita podłamała bo mam do usunięcia 2 zęby
kurde chciała je leczyć kanałowo, ale po obejrzeniu rtg stwierdziła, że szkoda czas i mojej kasy żeby je leczyć bo do niczego się nie nadają
powiedziała jednak że tyle ubytków nie będzie przeszkadzało w założeniu stałego aparatu, więc chociaż tym poprawiła mi humor
poza tym skasowała mnie 100zł bo nie chciałam "metalowej" plomby tylko tą światłoutwardzalną, jednak nie żałuję bo ząb wygląda jak nówka funkiel
no i żeby było mało to umówiłam się na kolejne prywatne wizyty coby resztę metalówek powymieniać na ekstra plomby i jeszcze troszkę wybulę kasy, ale co tam stracę dwa zęby to niech chociaż reszta wygląda świetnie
uff, ale nabazgrałam
jutro wracam do pracy i mam nadzieję, że coś się wyjaśni z moją dalszą pracą bo 14 maja kończy mi się staż i nie wiem co dalej - kierowniczka bardzo by chciała żebym została bo jest ze mnie zadowolona ale wszystko zależy od dyrektorki a ta jest nieobliczalna
nerwy mam zszarpane, ale muszę cierpliwie czekać
zmykam bo Mały zaczyna się nudzić i powoli atakuje mi laptopa
miłego wieczoru