reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Haszi super:) oby zdrowo fasolka rosla :tak:
bylam z Wercia na sankach-dzika radosc ;-) smiala sie na glos hihi
zrobilismy zakupy dla synka na urodziny- stroj na bal Spidermana-zaszalalam :cool2: ale radosc byla tego warta :-) chcial z nim spac :-p:-p i na reke taki sprzet spidrrmana,ze pajeczyne robi hehe jak pistolet

a dopiero wrocilam z jazdy-maz mnie szkolil na sniegu; masakra,ale przezylam
teraz usze do pracy sie przygotowac
milego wieczorku

reklama
post gumowe łapki ^^ a klawisze wszystkie masz? :-p

Hehe ja nie mam X i C :no::sorry2:

Haszi GRATULACJE !!!! Oby wszystko było w porzadku i gronkowca nie było,a ciąża przebiegała spokojnie:-) Dbaj o siebie!
Kicrym współczuje przejść w pracy.Jak Kubus, lepiej?

Myśmy byli u lekarza ,niby nic,lekkie przeziebienie,ale w aptece znów stówke zostawiałm:baffled: No ale cieszę się,że nic na płuckach i oskrzelach nie ma,a syropki Macius chetnie pije to mu daje,żeby gorzej nie było.
W nocy jednka był jakis taki cieplutki,rano miał 37,1 st ,ale to chyba jeszcze nic poważnego,więc do żłobka poszedł.Jakby co to teściowa jest w domu,to po niego szybciej pojedzie,ale mam nadzieje,że będzie ok.
Wczoraj w żlobku super,nic nie płakał,nawet nie marudził,wszystko zjadł i pieknie ponad 2 godziny spał:-D:tak:

Dobra zabieram sie do pracy jakiejś.Miłego dnia!

Witam!
U nas znów sypie:baffled:
Haszi, to oficjalne gratulacje jeszcze raz:tak:Spokojnych miesięcy z rosnącym brzuszkiem:tak:
Izabelka, nie dziwię się, że synek szczęśliwy. U Mikusia były 2 spidermany, ale w starszej grupie;-)
Zdrówka dla chłopaków!
Madzia, wiesz, praca nie zając;-)

Hashi, raz jeszcze duże gratulacje - powiem ci, że nawet Ci jakby lekko zazdroszczę, zwłaszcza, że u nas się nie zapowiada:-p
My dziś mamy mega bajzel w domu, bo R w końcu się bierze za robienie wielgachnego regału na całą ścianę - zaraz tę ścianę pomalujemy, a potem cały dzień wiercenia i skręcania, ale podobno mają się w końcu zmieścić książki z całego domu, więc chyba warto:tak:

Mała w żłobku sobie super radzi - wczoraj była 7 godzin, bo zasnęła o 12 i nie było sensu po nią jechać, panie mówią, ze już w ogóle nie płacze, a nawet zaczyna się bawić w grupie, więc od przyszłego tygodnia chyba wydłużymy godziny, tak, żeby do 14 była. Strasznie mnie to cieszy, bo ten żłobek to jest spora ulga, chociaż w dniu płacenia czesnego kieszeń mocno boli:baffled:

Warunki drogowo-chodnikowe u nas nadal fatalne, nie wiem, jak w czwartek, jak R wróci do pracy pojadę po małą, bo wczoraj R był z wózkiem i wrócił zziajany i wściekły, bo w wielu miejscach się zakopywali po uszy:baffled:

Dobra, zmykam, bo zaraz nie będę miała jak wyjść zza kompa zastawiona deskami:-D Miłego dnia!

no dotarłam wreszcie, ale tylko mam chwilkę bo mnie jakiś rzep do nogi się przykleił:-p
u nas jest oki toki, mała jeszcze troszku pokaszluje i niestety na razie saneczki odpadają, do tego przyjechaął moja mama, wiec my dzieki temu zalatwiamy sprawunki i w domu tylko gościmy;-) a wczoraj zachaczyliśmy o kino i byliśmy na "Ciachu" i powiem Wam, że na mnie wrażenia nie zrobil, natomiast mojemu M sie podobał:tak:
Surv, Kasiu, Madziu to pakujecie;-) ja niewiem co się mojej pannicy poprzestawialo ale dzisiaj np. spała do 9.50:szok::szok::szok::szok:
Haszi jeszcze raz całuski i trzymam kciuki za lekkie 8 m-cy już:-) ale fajowo!!! acha niewiem czy pamiętasz ale ciocia Tosika jest specjalistką w "dobieraniu" pci:-p więc powiedz mi koleżanko (o ile pamiętasz w którym okresie cyklu moglo dojść do "fasolkowania", a ja wyliczę Tobie prawdopodobienstwo co możesz nosić pod serduszkiem:-p
no tak i już sobie poklikałam :dry: dziewczyna rozlożyła mi portfel na czesci pierwsze:wściekła/y: wieczorkiem się odezwę:-)

Witam!
Haszi jeszcze raz ogromne gratulacje!oby po gronkowcu nie było ani śladu, a ciąża przebiegała bezobjawowo:tak::-)
Izabelka ten siderman z nadmuchana klatą?:-Du mnie było duzo takich:tak:ale switnie w nim dzieci wygladają:tak::-D:-D:-D
Tosika tez słyszałam że ciacho fajnie zrobione, my musimy się w końcu wybrać na avatara:tak:
Surv oby regał wyszedł jak marzenie;-):tak::-D
Madzia super że w żłobku Maciuś tak świetnie się czuje:tak:tez byłam wczoraj w aptece:sorry2::baffled:

czesc mamusie
Liwus dziekuje, przekazalam,ale szkoda,ze za miastem...
Kicrym nie ma dmuchanej klaty hehe ale musialo fajnie wygladac :-p:-) zwykly stroj; jutro idzie-nie moze sie doczekac
dzisiaj ciagnelam go z przedszkola na sankcha-zaliczylismy gorke-50 min droga; zaliczylam silownie :cool2:
Tosika mala dala pospac ;-)
Surv extra,ze Florcia sie szybko zaklimatyzowala,troszke odpoczniesz i bedziesz miala czas na firme :tak:
ja sama na polu chwaly i sie zastanawiam czy 3 kawe pic, bo wymiekam :dry:

Hej, w końcu nadrobiłam zaległości, więc mogę się odezwać:-p
Haszi gratuluję potwierdzonej Fasolindy i życzę spokojnej ciąży:-):-)
Madziu super, że Maciuś przyzwyczaja się do żłobka;-) mam nadzieję, że mój Antek jak pójdzie do przedszkola od września też szybko się zaaklimatyzuje;-)
Tosika to masz dobrze, że wyrwałaś się do kina:-) - jejku jak ja mam ochotę na kino, dosłownie na cokolwiek, ale M już stęka, że trzeba oszczędzać, więc nici z wyjścia:baffled:
Surv oby montaż regału nie trwał długo, a efekt końcowy był powalający;-)
u nas zima w pełni, śniegu sporo, a my twardo wychodzimy na sanki - Mały bardzo lubi, siedzi grzecznie a nawet potrafi na nich zasnąć:tak: ja mam od dzisiaj 4 dni wolne:-D:-D:-D:-D idę do pracy dopiero w sobotę:-p ugotowałam leczo, zjadłam już 3 porcje, a jeszcze mnie korci na jedną:-p w końcu nic dla M nie zostanie:-p zaraz lecę obudzić Małego bo śpi od godziny, a poźniej nie bedzie chciał zasnąć wieczorem, choć na Jego spanie nie mam co narzekać - odpukać:-D zmykam, miłego wieczoru:-)

reklama
czesc mamusie
Liwus dziekuje, przekazalam,ale szkoda,ze za miastem...
To jest zaledwie 8 km od centrum miasta , samochodem to 10-20 minut w zależności od natężenia ruchu.I spokojnie można się z teściową dogadać i wtedy niekoniecznie bierze 8zł/h a stawkę ustaloną miesięczną. I powiem szczerze nie reklamując że podejście do dzieci ma bardzo dobre :-)

U mnie tydzień się zaczął w miarę dobrze. Sprzedałam dzisiaj "z moją prawą ręką" 2 materace a wczoraj 1 . Od początku stycznia mamy sprzedanych 4 sztuki. Także całkiem nieźle. Jutro kolejny się sprzeda i zobaczymy jak dalej.

Moje dziecie dostało dzisiaj zaległe prezenty imieninowo-gwiazdkowe ( nie ma to jak SUPER :wściekła/y: sprzedawca na allegro gdzie przesyłka idzie 1,5 m-ca) i narzędzia plastikowe i samochodzik zrobiły furorrę.

Do góry