reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Pabla, na pewno urodzi, byle szybko:tak: Myślę jak Surv, warto jeszcze raz spróbować z tą salsą:tak:
Pearl, mieliście sporo atrakcji:tak:
Post, ale miałaś "przyjemność";-)

Ja zaliczyłam dentystę i było spoko. Niestety 8 do usunięcia i jeszcze 2 zęby do zrobienia:dry:

reklama
ja tak szybko bo fajny film na polsacie leci ;-)
Tosika 18 lat roznicy miedzy mna a bratem; ja jestem najstarsza; i mam siostre o 5 lat mlodsza ;-) fajnie jest, taki moj synek, dlugo sie nim opiekowalam i bardzo przezylismy rozstanie gdy pojechalam na studia; kupilismy mu ochraniacze pilkarskie-gra w noge w druzynie malborskiej;-) ucieszyl sie bardzo
i wiecie jak pojechalam do sklepu sama- jak mala polozylam to w ogole sie nie balam :happy2: mysle,ze z dnia na dzien bedzie lepiej ;-)

rany jakie ceny za zlobek, a za nianie, szok :szok: my placimy 4 zł za godzine i w sumie u nas placi sie od 3,5 z tego co slyszalam, jest roznica
Post wspolczuje glukozy bleee :no:
Werci na to wszystko zebol idzie bidulka plakala; dalalm jej przeciwbolowy i spi; a ja @@@ dostalam i cierpie i wcina co popadnie; wazylam sie i cholera tyję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kupilam sobie hula hop :-p:-p:-p 6 zł a fajne cwiczenia sa, i ide naprawic rower ;-)
Surv jak po wizycie??

echhh...Post, rzutem na taśmę zdążyłaś, bo się zaczytałam w innych wątkach:-) Ale jak czytałam o glukozie, to aż mi się niedobrze zrobiło i przypomnialo, jak w ciązy latalam pić to świństwo:baffled:

A mój M obrażony o...no kurczę to tak durne, że wstyd pisać...o tóż nabzdyczył się o to, że zwróciłam mu uwagę (szeptem!), żeby przestał włączać zabawkę naszego roczkowego jubilata, która wydawała starszeczne dźwięki...no i on się obraził, że mu się bawić zabraniam:szok: A teraz zapewne już tylko tkwi w urazie bo nie umie się wycofać..no cóż trafiła kosa na kamień, ja jestem jeszcze bardziej zacięta...zresztą moja biologiczna babcia podobnież 20 lat do dziadka się nie odzywała, mimo że mieszkali pod jednym dachem, więc mam to w genach:-p:-p

My po kolejnej nieudanej próbie pobrania moczu...dziś było na odczep się, więc nawet się nie wkurzyłam:-p Zaraz idziemy prostować patologię do ośrodka....czekam tylko piątkowej wizyty u neurologa i chyba pirzgnę cały ten proces w diabły:-p Zwłaszcza, że Florka swoje wie i zaczęła biegać.... nie wiem jak to opisać, bo ani to raczki ani pełzanie, ale niby skokami potrafi w 3 sekundy pokonać całe łóżko...wczoraj jak podleciała do mnie, jak już prawie zasypiała, to się aż popłakałam ze śmiechu:-)

Kasia, no to widzę, że Ty poważnie do kwestii zębowej podchodzisz:tak: Ja na razie wybrałam tego fryzjera jednak i mam nadzieję doczłapać do niego w przyszłym tygodniu:tak:

Izabelka, a Ty gdzie tyjesz? We włosach??:-D Bo po figurze nic a nic nie widać...:tak:

Pabla, i jak koleżanka - urodziła?

zmykam szykować Młodą i siebie - musimy się stosownie ucharakteryzować, żeby nie pogłębiać wrażenia patologii:-D

witam i ja!
młoda zarządziła pobudkę o 06:00:no: próbowałam jeszcze uśpić ale nic z tego. Teraz potyka się o własne kolana ale nie zaśnie, bo po co....
Koleżanka urodziła - dziś o 05:00 rano, Jaś waży 4020 gr:-) nic więcej nie wiem, bo nie chce teraz jej przeszkadzać, pewnie umęczona bidulka......
ja dziś do złotych tarasów jadę bo muszę pomyśleć o prezencie na rocznicę dla M - co kupić, jak myślicie??? bardziej na pamiątkę niz praktyczny prezent bym chciała....
Surv- a to znów do Agaty idziesz???

matko dziewczynki wyspalam sie :-D spalam 8 godzin :happy2: juz teraz bede pilnowala magicznej 8-nie moglam ostatnio wyczaic ile spać, zeby sie wyspac albo za krotko albo za dlugo ;-)
Surv mam beznadziejny brzuch i w tylek troche idzie ( tak mysle,patrzac na spodnie) :baffled: tylko sie nie oberazaj na meza na 20 lat :-p wytrwala ta twoja babcia hehe
ja dzisiaj caly dlugi dzien sama,maz na radzie pedagogicznej po pracy; bedzie fajnie z moimi marudami ;-)
ide po kawusie

Witam i ja:-)ja też zaczytana na innych wątkach:-D
Agnik musisz się przełamać i jeździć, ja zrobiłąm prawko :-Dw 6 miesiącu ciąży no i potem nie jeździłam bo mi brzuch przeszkadzał:-Dale teraz staram się jeździć, sama jeszcze nie jechałam ale myślę że nie byłby to problem
Surv powodzenia u dr:tak:
Pabla i jak urodziła koleżanka? swoją drogą 11 dni to kupa czasu ja po 2 dniach i myślałam że zwariuje:-D
Kasia współczuje wizyt u dentysty ale raz zrobisz i bedziesz miała spokój:tak:
Pearl ale mieliście super wypad:tak::tak::tak:
Dorka super że paszport załątwiony:happy2:
Izabelka fajnie że brat się czymś interesuje bo nie ma problemu z prezentami;-):-D
U mnie dzisiaj cięzki dzień- wizyta na uczelni:-ppotem do notariusza musimy skoczyć, tak więc Kuba dzisiaj idzie do babci a raczej do pracy babci:cool2::-Dale lubi tam chodzić więc się nie martwię:tak:
u nas pogoda super, słonko świeci nie to co wczoraj brrrr
Miłęgo dnia!

o matko to teraz ja się popłakałam na tą waszą charakteryzację:-D
Moze Nikifora weżcie ze sobą:-):-):-):-):-):-):-):-)
się człowiek czasem zatnie tak że koniec

Ostatnio małż mi czytał że podobno urodziły się w stanach bliźniaki z różnych ojców, niezłe nie???
Pytam się jak to wyszło?? no bo przecież bliźnieta dwójajowe wiec mogą być różne. Podobno różnica była tak spora że zrobili badanie DNA...się kobita musiała spieszyć żeby tak przy jednej owulacji dwa różne plemniki wyhaczyć:-):-):-):-):-)
,,,ciekawe jak można stwierdzić że dziecko jest bardzo różne..że co??? czarne??
No więc mówię że ciekawe jaki Łucjan będzie, czy będzie taki śniady jak tata czy nie???
No i się zaczęło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pytam czy jak będzie niepodobny to czy też nam każą badania DNA robić?? i że czytałam że 1% może dziecko czarne się urodzić:-):-):-):-):-):-) (tzn chyba na odwrót było tzn jeśli mama biała a tata czarny to 1% że białe chyba tak, no ale tego już nie dopowiedziałam)
A on na to że jak do Obamy będzie podobny to...nie będziemy robić badań...he he żarty żartami ale spojrzenie lekko mroźne się zrobiło:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja mówię że myślałam że powie że problem z imieniem odpadnie bo damy mu na imię Barack.. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na szczęście mój m wie że ja go uwielbiam poppuszczać...(on zresztą mnie też...dziad jeden:angry::angry:):-D:-D:-D:-D
więc uśmiałam się nieźle:-)

Acha, surv...a z Twoją babcią to wiadomo o co poszło??? tzn...też o pierdołę????
się kobieta zawzięła, nie ma co:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Kicrym powodzenia u notariusza, jak ja nielubie papierow :no:
Post niezle niezle :-) u nas jest tak,ze Oskar jest blady jak ściana-jesli chodzi o cere; a Weronika śniada po tatusiu, wyglada jakby zima bylo niezle slonce :-p

Do góry