reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Dzien dobry.
Wstalismy o 7 juz Miskiek po sniadanku rozwala zabawki:tak:Zadnych planow na dzis pogoda do dupy:wściekła/y:Wczoraj bylam na spacerze z kumpelami z podstawowki i ich dziecmi(7,3 miesiace) Misiek taki wielki przy nich :szok::szok:ale fajnie tamte dzieciaczki spaly a Mis nawijal jak stary:tak:
Pabla super ze dzidzius juz na swiecie waga konkretna:tak:
Izabelka biedna Wercia oby zebuch szybko wyszedl:tak:
Surv powodzenia u lekarza:tak:
Kicrym oj ja tez nie znosze papierow:no:
Ide zaraz jakies sprzatanie zrobic bo burdel straszny ale jak patrze na te kartony szlag mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y:M bedzie juz za 8 dni wiec nareszcie chalupe doprowadzimy do porzadku:-)

reklama
Post, niezłe! To M pewnie teraz na wszelki wypadek wykona skanning znajomych, czy aby jakiś ciemnoskóry się koło Ciebie jesienią nie pętał:-D:-D:-D A swoją drogą w dzieciach może wyjśc jakiś dawno zapomniany gen... moja młodsza siostrzenica jest baaardzo śniada - jej tato też ma ciemną karnację, ale o niebo jaśniejszą i oczywiście co bardziej podejrzliwe osobniki, w tym moja mama:-p, zaczęły tropić tatarski gen w rodzinie:-) Ja się cieszę, że Florka nie wyszła jakaś inna niż my, bo znając teściów, mieliby już wtedy pewność, żem k***:-p:-p
Apropos, jak negocjacje w sprawie imienia Łucjana? Ja osobiście już sobie nie wyobrażam, że mógłby nazywać się inaczej:-D:-D

A babcia nie wiadomo o co się obraziła....o pierdołę jak sądzę...góralska krew, ot co:-p

Kicrym, no to trzymam kciuki, żeby praca w końcu została zaakceptowana;-)

Izabelka, zazdroszczę wyspania się:tak: Ja niby też 8 godzin spałam, ale z miotającą się po łóżku lunatyczką:-p

eeee no z Łuckiem cienko jest bo małż zacięty i imiona odrzuca.
Już poszłam na ugodę i daję te bardziej popularne
ale
...Michał....eeeeee nie raczej nie
...Karol....eeeeee no ewentualnie..
Mateusz...kusi mnie kusi w tych okolicznościach bo kąserwa moja kochana się nie zgadza na moje imiona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale tych Mateuszów od... i trochę
.aaa no u Zgodizłam się że może być Adaś...ale z tych wszystkich to Karol potem Mateusz i Michał a potem Adaś
ech
może coś jeszcze wymyslę:szok::szok::szok::szok::szok:

Mnie ten Łucek też tak przylgnął i tak dziwnie....no bo jak się urodzi Łucek to jak do niego mówić inaczej..więc zaczęłam negocacje żeby miał tak na drugie:-):-):-):-):-)...no ale nie wiem czy ta moja turystyczna na to pójdzie:tak::tak::tak::tak:
Rodzina się pyta cały czas...ale nie dacie mu tak na imię, co????
taki obciach będzie miał w szkole i takie tam...czemu obciach..przecieć to nie jakiś Belzebub tylko Łucek:-)

owocnych wycieczek Florka
kurcze to łapanie moczu to zaczyn u Was tradycją być:szok:

serdeczne życzenia dla wczorajszych miesięczniaków - Marcelka i Wiktorka :-)
u nas nocka z jedną pobudką - jest coraz lepeij z tym wstawaniem
obawiam się jednak, że to koniec cyckowania, bo przecież moje dziecię zawsze do cycusia się budziło a nie z głodu:baffled:
a ja fotel bujany zamówiłam, żeby jeszcze pobujać się przy cycowaniu:confused:
no nic jak coś będzie na kolejne kiedyśtam;-)
Ptaszyna a ja myslałam, że Łucek to juz ustalone - przerabiaj męża zeby wyszło na Twoje
surv - niezła babcia uparciuszka
moja też była góralicka ale łagodna i potulna jak baranek;-)

Witam, dzis moja corka obudzila sie pozniej i na razie nie chce spac:-D

Survi ale wytrwala babcia, mi by bylo szkoda zycia. Florka widze ze ruszylas z miejsca teraz to juz z gorki:tak:

Spoznione zyczonka dla Marcelka i Wiktorka

ja tez myslalam ze Lucek zostanie:tak: Ostatnio spodkalam sie z kolezanka ktora rodzi w lipcu chlopca i ciagle chcialam pytac jak tam Lucek:-D:-D:-D, a to bedzie Bartek.

Renia
to troche sie spoznilas z tym fotelem:-DJedna pobutka to duzy sukces:tak:

Kircym
kciuki zacisniete:tak:Ja tez prawo jazdy zdawalam w ciazy tez w 6miesiacu i troche jeszcze pojezdzilam:tak:

Pabla oj nameczyla sie kolezanka:-(, ale dobrze ze duzy maluch juz na swiecie:tak:

Izabelka
18lat roznicy, to fajny prezent:tak:

A ja juz obiadek przygotowany:-) Pozniej ide na chwile do siostry, a potem w kime z mala bo dzis nocka mnie czeka.

Spóźnione życzonka dla Marcelka i Wiktorka
Pabla posty nam się pokryły, gratulacje dla koleżanki:tak:
post ja też myślałam że Łucek już zostanie:tak:mnie sie akurat podoba:tak:
Andula oj u mnie też dzisiaj by wypadało posprzątać:baffled:a pogoda do was przyszła ze śląska:-Dbo u nas wczoraj tak było:-p
Renia fotel się przyda dla 2 dzidziusia:tak::-)
Izabelka no to oby zawsze takie nocki były:tak:
My sie zaraz zbieramy na dwór, sniadanko juz zjedzone Bio C L A połknięte to można śmigać:-D:-D:-D

Hello!
Kicrym, powodzenia u promotorki:tak:
Surv, niezła agentka z Twojej Babci:-D
Pabla, my mamy rocznicę 14 czerwca i nie mam pojęcia co kupić:sorry2:Super, że dzieciaczek na świecie:tak:

bry dobry:-)
normalnie Post zadziwiłaś mnie dzisiaj przeogromnie:szok::szok: na bank to glukoza:-D:-D:-D:-D
Dorka to fajnie, ze paszport już załatwiliscie:tak:
Pearl ale Ty masz tam atrakcji:szok: fajosko:tak:
Izabelka 18 lat!! wow! fajnie, to rodzice odmlodnieli:tak:
Surv to są chlopy:-p wszystkie takie same jakby od jednego ojca :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i widzisz, po co się stresować, jak Florka zaczyna czaić o co chodzi z tym przemieszczaniem:tak: a co do babci, to ja kiedyś własnie slyszałam podobną historię, jak kobita do M się nie odzywała przez naście lat- może to własnie o Twoją babcię chodziło:-p:-p:-p
Pabla gratulacje dla koleżanki:tak: no a dla męża może kup koszulę z nazwiskiem jakiegoś znanego pilkarza? albo jakąś pikną bieliznę...sobie:-p w końcu to on będzie napawał się widokiem:-p
Kicrym powodzenia u promotorki:tak:
Post dobre:-D:-D:-D:-D od razu mi sie moja historia przypomniala, jak urodziłam Kornelka i położna mi położyła go na brzuszek, to moje pierwsze słowa były: ale dlaczego ON jest rudy????:szok::szok::szok: a mój szanowny na to: No ładnie:dry: (i zapewne w głowie mu przeszli wszyscy znajomi o rudych włosach:-p) a pielęgniarka na to: spokojnie on jest jeszcze w maziach:tak: No i w sumie mały od początku był blondynem;-) no ale chwila stresu M - bezcenna:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale wiecie co, dla mnie to jakieś niepojęte- bliźniaki z dwóch różnych ojców??:szok::szok: babeczka musiała mieć niezły zapłon:-p
Surv 'uwielbiam" Twoich teściów:-p:-p co za ludzia?? wiesz co, ja się kiedyś z nimi muszę spotkać, jak trochę z nimi pogadam i przedstawię swoje lewicowe poglądy to pewnie z zawałem skończą:-p aaaaa a za opstawę wezmę paru kolegów gejów:-p:-p:-p

a ja przechodzę teraz dylematy,ale to może później na zamkniętym :tak:
na 13tą idziemy na kontrolę z małą, mam nadzieję, ze choróbsko przegnane:tak:

Pabla my mamy rocznice slubu 28 lipca i sa to urodziny Misiaka :-D:-Dwiec juz zawsze rocznica bedzie na drugim planie:sorry2:Jak bylismy w Uk myslalam aby mojemu M zafundowac lot balonem ale w Pl nie wiem czy takie atrakcje mozilwe:confused:

Kicrym napisz czy bio cla dziala moze sie skusze;-):tak:

reklama
he he Rudy powiadasz:-):-):-):-) dobre...
no Łucek to nazwa robocza (ze snu wzięta:-):-):-)) a imię właściwe to dopiero się wykluje.
Małż się na Hugo nie zgadza to na Łucka tym bardziej:-):-) zresztą mnie się niezmiennie kojarzy...z płynem do mycia naczyń:baffled: więc nie ma takiej opcji ale na drugie...czemu nie,
Zreszta ja jestem pewna że Łucek to napewno usłyszy Łucek nie raz:tak::-D

Do góry