reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Aaaale mi nogi w d*** weszły, bo znowu u nas duchota a ja durna na piechotę poszłam taki kawał....ale warto było:-) Spotkałyśmy się z moją mamą, która nie dosć, że dziecię pobawiła, to jeszcze znienacka sfinansowała mi zakup, który w innych okolicznościach uznałabym za bezmyślny i nierozsądny:-p Uczciwie przyznając, te buty nie są zbytnio na lato, i kolor - czerwony - też nie jest specjalnie praktyczny...no ale boskie są:-) Rok koło nich chodzę teraz je przecenili, akuratnie na tyle ile mi mama dała, no i to był po prostu głos z niebios "Kup je":-p Potem jeszcze zasiłek odzieżowy od M skrupulatnie puściłam na spodnie i koszulki, zostawiając sobie tylko jeszcze na sandałki, bo mnie teraz wyrzuty sumienia będą pół roku gryzły i pewnie nic sobie nie kupię:zawstydzona/y:

Pabla, oglądałam Twoje sandałki, i bardzo mi przykro ale będę zmuszona splagiatować Twój wybór, bo na żywo są jeszcze ładniejsze:tak: Dziś widziałam tylko pomarańczowe i czarne, więc będę szukać brązowych lub białych, ale nic ładniejszego od nich w sklepach nie widziałam.

No i w ogóle tak mi lżej na sercu (i kieszeni:-p) po wczorajszych stresach:tak: Mała na razie śpi to szybko cyknę zdjęcia i się pochwalę:-D

Post, to ja już wiem, po kim Ika opanowała do perfekcji manipulowanie tatusiem:-)

Andula, no to się Misiek w końcu sprawił jak należy ze spaniem! Oby mu się pozytywny nawyk utrwalił:tak:

Surv czekamy na fotki super ze jestes zadowolona :tak:Z tego co pamietam marzylas o czerwonych botkach i fajnie ze sie odwazylas:-)Widzialam te sandalki Pabli na allegro i mniej wiecej 40 zl taniej wiec Surv poszukaj:tak:

Surv - kupuj Kochana, nie ma problemu żadnego!! będziemy się obie w tych sandalkach lansować na zjeździe:-);-):tak:

surv...he he manipulacja to podstawa w związku.ale ciiiii.....bo małż nic o tym nie wie.................:-):-):-):-):-)
buciki superowskie....
Ja to znam kochana, wchodzisz do sklepu a one do Ciebie skaczą....Twoje jesteśmy Twoje....są czasem takie rzeczy ze trzeba je kupić i koniec...
Ja zakupiłam 2 lata temu czerwone buciki z kokadką:szok::szok::szok::szok: taką szmacianą...i tez mi się wydawało że czerwone niepraktyczne i prawie myślałam że grzeszę robiąc ten zakup...no bo jak tu kupić buty co to pasuję prawie do niczego...:-):-) ale się przemogłam.....i okazuje się że jeszcze się trzymają to raz, nie gniotą w ciąży to dwa a i dość często mam okazje je włożyć to trzy:-):-):-)

a ja teraz myślę jak tu zrobić dziecku bolerko:szok::szok:, normalnie ta wyobraźnia mnie zabije kiedyś....jestem świetna w pomysłach, mam wręcz czasem wizje i sny co i jak ale jak to zrobić:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a jedziemy na Księdzowe wesele niedługo i młodej pasowałoby do sukienki coś zrobić takiego nie za ciepłe i nie za zimne:-)
ech
idę zrobić 25 próbkę

ps..a moje dziecko śpi już 4 godzinę:szok::szok::szok::szok:...babcia wymęczyła na nocniczku:-D:-D:-D:-D:-D (bo chyba z 5 razy siedziała) to się dziecko zmęczyło i poszło w kimę:-):-):-)
ha ha...oczywiście babcia była święcie przekonana że jak ona posadzi dziecko na nocniczku to nie ma....we wsi.:-):-):-) i siku oraz kupka pięknie wylądowało w pieluszce:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i dobrze jej tak bo się na mnie obraziła że dziecko zimnym poję....a czym kurna ją mam poić jak ząb prawie na wierzchu, dziąsło spuchnięte na 501 stronę... Nie będę przecież na siłę ciepłego dawać...
No ale nie......no bo dziecko musi ciepłe mieć i koniec...normalnie ręce czasem opadają...
no nic...własnie słyszę miłe gruchanie do misia:-):-):-):-) co oznacza przebudzenie:-D:-D:-D..niech sobie pogadają chwilkę a ja szybko pranie wieszam
paaaaaaaa

pabla, surv...to przyszykujcie się na jakiś mały pokaz mody:-):-):-)
a Tak wogóle....to one ładne a że jeszcze ładnemu we wszystkim ładnie to będziecie oślepiać....no nic prześcieradłem się owinę....też jakoś będzie...bo w nic się nie mieszczę a sukienki letnie to nie robią w takich rozmiarach...nawet ciążowe:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
wykroju nie mam coby mamę zbałamucić do szycia.... hmmm

a ja teraz myślę jak tu zrobić dziecku bolerko:szok::szok:, normalnie ta wyobraźnia mnie zabije kiedyś....jestem świetna w pomysłach, mam wręcz czasem wizje i sny co i jak ale jak to zrobić:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a jedziemy na Księdzowe wesele niedługo i młodej pasowałoby do sukienki coś zrobić takiego nie za ciepłe i nie za zimne:-)
ech
idę zrobić 25 próbkę

Post - gdybyś jednak poszła na łatwiznę ;-) i chciała kupić to w TESCO Cherokee maja cos takiego bolerko całe białe na jeden guziczek idealne do sukienki:tak:

hej
ja na chwilke
Post twoje posty buchaja radoscia, super :tak:
z uchem ciut lepiej, slabo slysze,ale nie jest tak zatkane
fajnie Surv,ze masz butki, tak fajnie sobie zrobic prezencik ktory wpadl w oko, ja zazwyczaj sobie szczedze,a szkoda

my dzisiaj jedziemy do kina :tak: :tak: moja mama-malo zadowolona-ale zostaje z amluchami i smigamy :happy2: ale sie ciesze :-):-):-) wieki nie bylismy

wiec milego wieczorku
kochane maluszki wszystkiego najjjjj

reklama
witam wieczorkiem:-)
SUrv super że humorek poprawiony, a buty skomentowałam na innym watku:-D
Post twoje posty są rewelacyjne, zawsze hihocze pod nosem,:tak::-Dznając Ciebie kochana to odwalisz małej takie bolerko że nam szczeny opadną:tak:
Andula powodzenia i dentysty:tak:
Izabelka udanego wieczoru:tak::happy2:
Zaraz kąpie małego, coś zjem (znowu o tej porze:wściekła/y:) i musze napisac konspekt na zajęcia z plastyki:baffled::dry:oczywiście na jutro:-Dale co tam damy rade, mam nadzieję że nie zapeszę, ale praca skończona:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)w niedzielę ide do promotorki niech sprwadzi takżę prosze trzymać kciuki żebym mogła drukowac i oprawiać:tak::tak::tak::tak::tak::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Spokojnej nocki!

Do góry