reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Pabla- no to gratuluje, fajnie, ze Lenka sie dostala (prawie, bo piszesz, ze nieoficjalnie sie dowiedzialas).
Tosika- mnie tez czeka prasowanko malych rzeczy.

Dzisiaj mala dwa razy wymiotowala, tuz pod koniec jedzenia, wiec caly dzien ja przebieram, sprzatam kuchnie, myje krzeselko i susze. Nie wiem dlaczego jej zoladeczek nawala, nie zjadla duzo, a raczej mniej niz zawsze, a i tak dwa posilki zakonczyly sie wielkim pawiem.

Mialam jeszcze porobic porzadki w moich ciuchach, ale pewnie nic z tego bo zaraz zaczynaja sie seriale.

Pabla- a gdzie foto sukienki na modelce???

reklama
Tosika a Ty przypadkiem będąc w ciąży nie miałaś anemii ? Bo moja koleżanka miała podobnie jak Ty opisujesz a w ciązy będąc lekarz zabronił jej brać sztucznego żelaza tylko w produktach i potem jak dziecko miało ok.8-9 miesięcy musiała mu dawać żelazo.

Pabla, to super!
Pearl, chyba na piechotę do Polski wracałabym. Śnieg:szok:
Tosika, norma jest więc nie denerwuj się
Haszi, zdrówka dla Tymka i gratulacje dla szczerbatka ;-)

Ja dziś zaliczyłam lekarza z dzieciakami - nie jest źle, jak na razie tylko infekcja, mamy witaminki i syropki; a potem dentysta i wreszcie pitolona ósemka zaleczona - jeszcze jedna:baffled:

I normalnie nic a nic mi sie nie chce, a wypadałoby poprasować i umyc gary:dry:

Liwcia nie miałam:no: wręcz odwrotnie, wyniki miałam znakomite:tak: ale mój M wydedukował, czy przypakiem teraz nie mam za mało żelaza i przez to mała dostaje niewystarczające dawki:confused:
Pabla suuuuuper!!!! Masz już kłopot z głowy:tak:
Beaa ja jeszcze trochę posiedzę na BB i prasowanko przejdzie na jutro:-p ale muszę byc twarda, bo ambitnie jeszcze dzisiaj chcę posegregować buty:-)
ok uciekam małemu sprawdzić lekcje:-)

Pabla ekstra ze Lena sie dostala :tak:
Tosika norma jest i trzeba sie cieszyc zdrowa jak ryba masz corcie:tak:
Beaa moze Zainab ma gorszy dzionek oby jutro bylo lepiej:tak:
Kasiu dobrze ze dzieciami nic powaznego:tak:Ja ide do zebolucha w piatek brrrrrrrrr

U mnie wieczor ciezki maly znowu stekal nie wiem co sie ze mna dzieje ,ale mam coraz mniej cierpliwosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(Teraz juz spi a ja mam wyrzuty ze taki brzdac maly a czasami tak mnie wkurza..
Dzis przyszla paczka z ciuchami z Uk jutro kolejne 3 juz nie mam gdzie tego pakowac a zal mi wyrzucic chyba bedzie trzeba sie w kolejna szafe zaopatrzyc;-)

Beaa - to już pewna wiadomość, bo od kierowniczki żłobka, tylko nieoficjalna bo jeszcze lista przyjętych nie została wywieszona...
Może Zainab ma faktycznie gorszy dzień i stąd te wymioty...
Surv - to Florka miała dzień pełen wrażeń:-)
Kasia - dobrze że z dzieciaczkami jest ok, no i Ty dentystę masz juz z głowy:-)

Cześć!
Ledwo żyję, bo dzieciaczki bardzo kiepsko w nocy spały. Miki wczoraj dostał kataru a po południu wyskoczyła ponad 38. Olga z temp. dołączyła w nocy:baffled: Czuję w kościach, że to zapalenie gardła.
Zdrówka dla dzieciaczków:tak: Oby szybko doszły do siebie!

My wstaliśy po 8 tzn Tatuś nas obudził bo zadzwonił,myślał że już może wstaliśmy.
Chociaz o tej 8 to już ostatnio cały czas wstajemy,dziś nam się lekko zaspało
Zazdroszczę:tak:

Pabla - kupuj obrączkę, kupuj:-D Nawet za taką cenę,żeby nie było wątpliwości;-)
Fredka- 300m:szok:! To mamy gdzie balować na kolejnym zjeździe lipcówek;-) W takim domu nawet nie zauważysz, że masz lokatorów;-)
Haszi - Oby było coraz lepiej z maluchem:tak:

witam i ja po dłuuuugim dniu
kurcze to poranne wstawanie Tymi też ma - normalnie niewyróbka
jedynie to poprawiło się spanko w nocy i tak 1 do 2 razy budzi sie na cycusia
Tosika grunt, że norma wyniki
u mie Tymi miał straszne braki z żelazem ale po kuracji szybko nadrobił:-) więc głowa do góry - unormujecie wszystko jak należy:tak:
Pabla super, że macie żłobek:tak:
Kamu nie jedziemy na mistrzostwa - najpierw nasze rodzinne wakacje później ślub koleżanki i Mazury musiały ustąpić innym przyjemnościom
mąż przeżywał ale znalazł sobie "cynamonowe szaleństwo" i jedzie na tor więc ma coś za coś:blink:

Mala caly czas wymiotuje, tryska z niej jak z fontanny- nie wiem co jest grane:szok:.
Maz zaraz wraca z pracy i chce, abysmy pojechali do szpitala. Mala zasypia i wtedy wymiotuje, tak wiec jest duuuzo placzu bo nie wie o co chodzi. Zupelnie nie wiem co robic.

reklama
Witam się znowu pierwsza:confused: Młodej się poprzestawiało i znowu wieczorem chodzi spać wcześniej, za to wstaje o 6...mnie się jeszcze nie przestawiło, więc chodzę nieprzytomna lekko:-p

Beaa, mam nadzieję, ze byliście z małą u lekarza i wyjaśniło się co jej jest?

Pabla, no to świetnie, że żłobek macie!

Tosika, wyniki niezłe, to może nie ma się już co martwić i doszukiwać?:tak: My chyba jutro znowu spróbujemy z tym łapaniem moczu, bo i tak na 9 mamy neurologa, więc już hurtem wszystkie nieprzyjemności załatwimy:-p

A teraz to bym chętnie wróciła spać, ale nie mogę, bo Młoda dopóty grzecznie siedzi w łóżku, dopóki ma pewność, że matka wstała i nie wróci spać:-p Zatem miłego dnia:tak:

Do góry