reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Moje duże dziecię przechodzi samo siebie ostatnio. Wczoraj wysmarował sudocremem traktor (taki z dźwiękiem), bo wujek mu powiedział, że samochody trzeba smarować :szok: A dziś grzebie w nosie, więc pytam o co chodzi, a tu się okazuje, że moje, wydawać by się mogło mądre dziecko, zrobiło sobie kulkę z chleba i włożyło do nosa :szok: Ręce opadają. Normalnie się boję, że on w końcu coś sobie zrobi. A jeszcze jakiś czas temu mogłam rano spokojnie dosypiać zostawiając go bawiącego się z Julką :tak:

Mondzi pomyslowy ten Twoj dzieciaczek nie powiem:laugh2::laugh2:oczywiscie kciuki trzymamy jak sobie zyczysz i mam nadzije jutro sie pochwalisz!!!:tak:
Andula ja tez bym juz z checia wrocila, nie potrafie tutaj zyc i nie widze przyszlosci dla siebie w tym porabanym kraju. koniec kwietnia a tu snieg. w sumie nie dziwne skoro co roku 20 maja pada:baffled: wkurzyla sie strasznie za ten bonus bo teraz wyplaca M mniejsza wyplate zeby odebrac sobie to co dali przez pomylke...niby taka dobra firma, swiatowa i wogole a tu takie barachlo....:wściekła/y:

reklama
Pearl nawet jak zostaniesz do lipca to zleci szybko choc wiem ze latwo sie mowi.Pogoda naprawde musi dobijac bo nawet jak czlowik zly i smutny to jak swieci slonce wszystko jakes takie latwiejsze sie wydaje..:tak:

Dzwonilam dzi do M i mowie ze sil mi brak ze Fisiek taki maruda ,stekacz a on spokojnie to tylko dziecko musisz byc cierpliwa itd :tak:
Zostawilam go na dole z nim i juz slysze pytania z wyrzutem czemu jeczysz ?? itd i gdzie sie podziala jego cierpliwosc ..:confused:

Mondzi to kciuki zaciśnięte:tak: no i oczywiście jesteś tu mile widziana.

Pearl do lipca nie daleko dacie radę i pociesz się ,że to ostatnie chwile na obczyźnie.

Andula faceci już tak mają,niby najmądrzejsi,a sami sobie z dzieciakami wcale lepiej nie radzą,wiem z autopsji.

Tosika dobrze,że już lepiej,ale korzystaj z usług ile możesz:tak:

Ja też juz odliczam dni do wyjazdu i cieszę się bardzo,bo też żyć tu normalnie nie potrafię:-)Dzisiaj wysyłamy 200kg do Pl.Zadzwoniłm w południe do faceta kiedy była by możliwość wysyłki,a on że dzisiaj i że będzie za ok 4 godz:szok: to dawaj w te pędy zaczeliśmy się pakować,szfki rozkręcać i nawet sprawnie poszło,a tak to bym się z tym babrała nie wiadomo ile.Czekamy już ok 7 godz,a jego ciągle nie ma ,ale dzwoniliśmy i jedzie.:tak:

Idę małemu kolację dać,ryż na mleku z jabłkiem i cynamonem mu zrobiłam,no i zobaczymy jak zje,bo z obiadem było ciężko:angry:

Dobry Wieczór dziewczynki:-)
Ale piszecie, nie nadążam:sorry:
Pearl no niezła pomyłka:baffled:no i przylatujcie, u sieie to u siebie:tak:
Mondzi niezłe pomysły ma twój starszak, trzymam kciuki za interesy:tak:
Madzia 200kg:szok:niezły bagaż:-D
Andula tak to z tymi facetami:sorry:
Pabla, surv ja i tak zazdroszczę tego kina, u nas nie ma nic dla matek z dziećmi:eek:
RONI współczuje wydatków, a na zwrot z PITu nie możecie liczyć?
TYMI wszystkiego najlepszego nasz roczniaku!
Ja oglądam na wspólnej, zaraz idę zrobić coś do jedzenia bo M przyjdzie z pracy:-p

Madzia - jakie pyszności dla Maciusia, na pewno zje!! jak nie to ja wpadnę na ten ryż:-):-)
Mondzi - mam coraz więcej przychodzi, dziś było naprawdę sporo.....mi się te wyjścia podobają, taka miła odskocznia od codzienności.
Pearl - szybko czas minie i lada moment będziesz w Polsce!! zresztą Madzia i Andula też!!fajnie Dziewczyny że wracacie!! zobaczycie, że wszytsko tu się dobrze ułoży:-)

Wreszcie mam czas bo mala padla po okropnym marudzeniu.

Pearl- niezle z tym bonusem, najgorzej jak sie wszystko rozplanuje, a pozniej okazuje sie, ze nici z tego. Jednak z drugiej strony, fajnie, ze jakies bonusy w ogole sa. Do lipca czas szybko minie!
Madzia- jakie ty rarytasy dajesz Maciusiowi, sama bym chetnie cos takiego zjadla. Z ta wysylka byliscie mega szybcy, w 4 godziny spakowac 200 kg:szok:.

Mondzi- ale sie usmialam z tego smaraowania auta, a raczej serwisowania!

Andula- faceci mysla, ze zajmowanie sie dzieckiem to ''bulka z maslem'', a jak sami sie maja nimi zajac to juz nie sa takimi supermanami. Zycze szybkiego zakupu kurteczki, oby sie dobrze nosila.

Surv, Pabla- zazdroszcze tego kina, sama bym chetnie poszla, ale u nas tego nie ma, a szkoda.

Madzi 200 kg w kilka h brawo:tak:Ja do piatku musze kolejna stowe spakowac ale mysle ze problemu nie bedzie;-):tak: gozej z mieszkaniem mojej mamy bo ono chyba peknie:baffled:

Oj jeszcze drugie tyle nam zostało,ale reszta pojedzie autem i ja trochę do samolotu wezmę.No i do sprzedania reszta gratów.

Ryż pyszniutki był i na szczęście zjedzony:tak:a to bardzo łatwo zrobić

Oj jeszcze drugie tyle nam zostało,ale reszta pojedzie autem i ja trochę do samolotu wezmę.No i do sprzedania reszta gratów.
Heheh u nas podobnie juz co nieco sprzedalismy teraz pakujemy paki reszte M zabiera autem :tak:Tylko auta nie mozemy sprzedac i chyba czeka nasz przerobka a nasz model podobno jeden z trudniejszych:baffled:

reklama
Witam;-)
Pearl, Andula i Madzia wracajcie do nas szybko:-D:-D:-D
Mondzi Starszak szaleje, ale jak dorośnie jakie będą krążyć o Nim opowieści :-p trzymam kciuki Twoją tajemniczą sprawę;-)
Tosika kuruj się szybko, a na razie korzystaj ze swoich przywilejów:laugh2:

no i dzisiaj nie dzwonili:zawstydzona/y: mam nadzieję, że do końca tygodnia coś się wyjaśni:sorry:
mieliśmy dziś bardzo ciężką noc:szok: Mały cały czas gorączkował, ostatecznie wylądował w naszym łóżku, ale też Mu nie pasowało, jednak jakoś zasnął:tak: w dzień było lepiej, ale i tak pojechaliśmy do lekarza (Antek dostał jeszcze wysypki na brzuszku:baffled:) i okazało się, że zęby swoją drogą, ale Mały ma jakąś infekcje górnych dróg oddechowych:szok: dostał antybiotyk i mamy się kurować:nerd: pani dr powiedziała, że możemy wychodzić na dwór, więc bardzo mnie to ucieszyło bo u nas było bardzo ciepło:-p Antek dostał pod wieczór temperatury, ale widzę, że ma się lepiej bo wczoraj to było bardzo źle:eek: nie śpi jeszcze, ale niedługo pewnie padnie:-p zmykam bo jestem padnięta po ostatniej nocy:zawstydzona/y: dobranoc;-)

Do góry