reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA ŻYCZĄ KASIA, ANTOŚ I MARIUSZ:-D:-D:-D:-D
niestety nie mam czasu na czytanie, nadrobię wszystko jutro;-) miłego spędzania czasu:-)

Ja tylko na chwilkę - WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT!
U nas epidemia jelitówki, dziś najmłodszy synek brata załapał - masakra! Cieszę się, że Zosia szczepiona, rano się bawili:no:

czesc mamusie
my swieta poki co u tesciowej i babci; bylo wesolo,bo po obiedzie kuzyni przyszli :tak: Oskar szukal pierwszy raz jajek czekoladowych na ogrodku,ale szczesliwy byl :tak: mala grzeczna,nawet zasnela w domu w wozku-1 raz u kogos,martwilam sie jak to bedzie
ilosci slodyczy odbily sie w nocy :no: Oskar wstal o 23.30 i do 2.30 nie spal :confused2: w koncu poscielilam w salonie i razem sie meczylismy :eek: ale nie wyspana jestem; mala o 6 juz sie wyspala,cale szczcie maz wstal-skacowany :-p wyspal sie,bo padl o 19,30 szybciej niz dzieci :eek: zaszalal,w koncu zona ma juz prawko :-p

rano zlalismy tate :-p zaraz jedziemy do tesciowej, po obiedzie do moich; wiec u nas jeszcze nie po swietach ;-) milego dnia

Witamy się i my:-)widzę że tu cisza, pewnie wszystkie leżą objedzone świątecznymi przysmakami:-p
My już po kościółku:tak:zaraz wyruszamy na długi spacer mam nadzieję że będzie suchy:eek::-D
pozdrawiam!miłego , mokrego dnia!:-p:happy:

Witajcie:-)
Ja juz po samotnym sniadanku stary na rybach fisiel spi a ja nie mam co ze soba zrobic ale nie narzekam;-) troche nudy jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.Pogoda do bani nie wiem nawet czy jakis spacer zaliczymy:baffled:Jeszcze nie zostalam zmoczona mamnadziejee ze juz nie bede ;-):tak:Milego dnia

U nas pogoda waspaniala, slonko swieci wiec zaraz wyruszamy na spacerek i rundke po sklepach. Mam nadzieje, ze nie nadciagna chmury (od Anduli:-D).
Dziasiaj juz mam lepszy humor pomimo, iz maz zaraz idzie do pracy i znowu samotny dzien, no ale skoro tak ma byc to niech bedzie. Dziasiaj juz wszystko jest otwarte na miescie, wiec sobie jakos poradze z ta samotnoscia:tak:.

Wczoraj dowiedzialam sie, ze moja bliska kolezanka, ktora mieszka we Wloszech stracila wszystko podczas trzesienia ziemi. Dwie minuty przed zawaleniem sie domu wybiegla na ulice w samej pizamie. Tak wiec jak stala- tak zostala, wszystko straciala. Dobrze, ze uszla z zyciem.

Ostatnia edycja:
U nas pogoda waspaniala, slonko swieci wiec zaraz wyruszamy na spacerek i rundke po sklepach. Mam nadzieje, ze nie nadciagna chmury (od Anduli:-D).
Dziasiaj juz mam lepszy humor pomimo, iz maz zaraz idzie do pracy i znowu samotny dzien, no ale skoro tak ma byc to niech bedzie. Dziasiaj juz wszystko jest otwarte na miescie, wiec sobie jakos poradze z ta samotnoscia:tak:.

Wczoraj dowiedzialam sie, ze moja bliska kolezanka, ktora mieszka we Wloszech stracila wszystko podczas trzesienia domu. Dwie minuty przed zawaleniem sie domu wybiegla na ulice w samej pizamie. Tak wiec jak stala- tak zostala, wszystko straciala. Dobrze, ze uszla z zyciem.
Beaa niby tak blisko siebie jestemy a pogoda skrajnie rozna przyslij nam troszke slonka pierwsza klasa poprosze;-):tak:
Ja tez dzis musze isc na male zakupy chcialam kupic prostownice w argosie sa spore przeceny wiec moze wyskocze po poludniu:tak:
Beaa to kumepla miala mega szczescie!!

reklama
Ja u Rodziców, obiadek był u Teściów a potem jeszcze ma nas odwiedzić ciocia z kuzynką. Miki już się cieszy, bo lubi się z nimi bawić.
Własnie doszłam do wniosku, że u nas zanika tradycja lanego poniedziałku. Pamiętam jak byłam mała (podstawówka), to stalam w oknie i patrzyłam na watahy chłopaków z wiadrami, a dziś? Marne kilka plam wody tylko pod blokiem moich Rodziców. Nie narzekam, ale tradycje jednak są fajne.

Poza tym dzieci przez całe święta grzeczne. Oldze nie potrzebny sen (wczoraj spała jeden raz godzinę, dziś raz 20 minut i teraz padła pewnie na równie długą drzemkę:baffled:)
A jutro do pracy, brrr

Beaa, straszne... A w Polsce żałoba narodowa...

Do góry