reklama
A i jeszcze pytanie w sprawie mebli do pokoju dziecięcego. Musimy cały urządzać od początku i interesuje mnie jakiś zestaw mebli najlepiej białych dobrej jakości żeby wytrzymały kilka lat. Polecicie coś?
A wie któraś coś o meblach firmy Pinio? Oraz firmy Klupś?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A my mieliśmy właśnie niebieski i to dla dziewczynki[emoji3]Nie wybiera sie zadna do sklepu z wozkami zeby przy okazji i dla mnie zobaczyc?[emoji14]
Ja to przy niebieskim najbardziej sie boje ze jak wyjdzie dziewczynka to co zrobie?[emoji14]niby na 100% chlopak, dwoch lekarzy mowilo...
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu nie???A co do materacy to byle nie gryka kokos
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
Fanka BB :)
Fajnie wiedzieć ze ktos wybierał niebieski dla dziewczynki ceni sie
Ja bym piankowy wybrala, a nie kokos gryka bo po pierwsze lubi uczulac a po drugie lubią sie w nim robaki zalegac
Ja bym piankowy wybrala, a nie kokos gryka bo po pierwsze lubi uczulac a po drugie lubią sie w nim robaki zalegac
lillylove
Tak
Widziałam ten wozek fajny fajny ale jak juz wczesniej pisałam spacerówka jest tylko przodem "do swiata " czyli tylko w jedna stronę, ale oprocz tego super , długa buda , pozycja na płasko , lekki , fajnie sie prowadzi , a no i nie ma regulacji podnóżka
Widziałam ten wozek fajny fajny ale jak juz wczesniej pisałam spacerówka jest tylko przodem "do swiata " czyli tylko w jedna stronę, ale oprocz tego super , długa buda , pozycja na płasko , lekki , fajnie sie prowadzi , a no i nie ma regulacji podnóżka
lillylove
Tak w gryka kokos moga zalęgnąć sie robaki , mieliśmy nawet w sklepie taka partie , odrazu odesłana do producenta ale sam fakt ... Materac piankowy ( najlepiej z kanalikami powietrza - przepuszcza powietrze ). W materac warto zainwestować gdyż dziecko spędza w łóżeczku większość czasu jakies 15-20 h w pierwszych tygodniach Zycia, wiec odpowiedni materac ma wpływ na rozwój dziecka - i to w dużym stopniu
lillylove
Dziekuje dziewczyny :*
A materac tak tak byle nie gryka kokos
Lillylove widzialas go na zywo? Fajny wozek?
Aha i ten kolor wcale nue jest chłopięcy , nawet czesto wył wybierany dla dziewczynek [emoji6]
lillylove
Gryka kokos to środowisko naturalne, a jak wiadomo w takim łatwo o zalegniecie sie bakteri. Dziecko ulewa, poci sie, w poźniejszych okresach kiedy uczymy spania bez pieluszki moczy sie. A jak wiadomo wilgoć to idealne środowisko dla rozwoju bakterii.
lillylove
A i jeszcze pytanie w sprawie mebli do pokoju dziecięcego. Musimy cały urządzać od początku i interesuje mnie jakiś zestaw mebli najlepiej białych dobrej jakości żeby wytrzymały kilka lat. Polecicie coś?
Pinio super jakość klups hmmm nie sa najgorsze , w zasadzie stosunek jakości co do ceny zachowany
reklama
Podziel się: