reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

U nas przychodzi Mikołaj :) ale też mówi się ze to prezenty na gwiazdkę. Jeszcze nie wiem co kupimy, ale tradycyjnie jakiś prezencik chciałabym aby był:) mimo że mała nie zrozumie więc będzie on bardziej dla nas niż dla niej;)

reklama
A kto u was zostawia prezenty pod choinką? Aniołek, Gwiazdorek, Mikołaj a może po prostu na gwiazdkę. U mnie w domu mówiliśmy pod choinkę albo na gwiazdkę w sumie nie rozważaliśmy tak tego natomiast u męża w domu przychodzi Aniołek z prezentami. Trochę było kłótni o to ale w ostateczności został ten Aniołek. Pod choinkę dajemy większe prezenty a w Mikołaja mniejsze.
Mikołaj oczywiście ale co roku robilismy to tak, że je zagadywaliśmy w innym pokoju albo biegły do okna bo dzwonią dzwonki a my wtedy myk prezenty pod choinkę i o! Mikołajowi znowu udało się podrzucić niepostrzeżenie!

Mikołaj oczywiście ale co roku robilismy to tak, że je zagadywaliśmy w innym pokoju albo biegły do okna bo dzwonią dzwonki a my wtedy myk prezenty pod choinkę i o! Mikołajowi znowu udało się podrzucić niepostrzeżenie!
Rozumiem że dziewczynki już nie dają sie nabrać[emoji4]

W sumie fajny pomysł. Ja często spotykam na spacerach rodziny i dziećmi przed nimi na tych rowerkach odpychajacych. Tylko czy nie będzie musiał poczekać kilka miesięcy żeby nowa zabawka pobawić?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny!

Ja wprawdzie rodzić będę dopiero w marcu 2018 ale chciałam Was poprosić o opinie na temat zakupionych przez Was wózków. Napiszcie proszę jak Wasze modele się sprawdziły zarówno gondola jak i spacerówka bo mam niemały dylemat co do zakupu. Zależy mi na w miarę lekkim wózku, który nie jest awaryjny, gdyż mieszkam w bloku bez windy:p będę wdzięczna za Waszą pomoc i opinie:))

Do góry