U nas przychodzi Mikołaj ale też mówi się ze to prezenty na gwiazdkę. Jeszcze nie wiem co kupimy, ale tradycyjnie jakiś prezencik chciałabym aby był mimo że mała nie zrozumie więc będzie on bardziej dla nas niż dla niej
reklama
Mikołaj oczywiście ale co roku robilismy to tak, że je zagadywaliśmy w innym pokoju albo biegły do okna bo dzwonią dzwonki a my wtedy myk prezenty pod choinkę i o! Mikołajowi znowu udało się podrzucić niepostrzeżenie!A kto u was zostawia prezenty pod choinką? Aniołek, Gwiazdorek, Mikołaj a może po prostu na gwiazdkę. U mnie w domu mówiliśmy pod choinkę albo na gwiazdkę w sumie nie rozważaliśmy tak tego natomiast u męża w domu przychodzi Aniołek z prezentami. Trochę było kłótni o to ale w ostateczności został ten Aniołek. Pod choinkę dajemy większe prezenty a w Mikołaja mniejsze.
Aga30+
Fanka BB :)
Rozumiem że dziewczynki już nie dają sie nabrać[emoji4]Mikołaj oczywiście ale co roku robilismy to tak, że je zagadywaliśmy w innym pokoju albo biegły do okna bo dzwonią dzwonki a my wtedy myk prezenty pod choinkę i o! Mikołajowi znowu udało się podrzucić niepostrzeżenie!
od dawna nie ale udają że takRozumiem że dziewczynki już nie dają sie nabrać[emoji4]
A co myślicie zeby chrześniakowi kupic na święta rowerek taki wiecie biegaczek bardziej?
Po moich już nie ma śladu ale zawsze to maluszek sobie podrepta z rodzicami
Ja sama pamiętam jak biegałam za synem aż zadyszki mozna dostać
mielismy Dex z lionelo i dlugo nam służył
Link do: Rowerek biegowy Dex - www.lionelo.com
Po moich już nie ma śladu ale zawsze to maluszek sobie podrepta z rodzicami
Ja sama pamiętam jak biegałam za synem aż zadyszki mozna dostać
mielismy Dex z lionelo i dlugo nam służył
Link do: Rowerek biegowy Dex - www.lionelo.com
aleksandra1
Fanka BB :)
W sumie fajny pomysł. Ja często spotykam na spacerach rodziny i dziećmi przed nimi na tych rowerkach odpychajacych. Tylko czy nie będzie musiał poczekać kilka miesięcy żeby nowa zabawka pobawić?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej dziewczyny!
Ja wprawdzie rodzić będę dopiero w marcu 2018 ale chciałam Was poprosić o opinie na temat zakupionych przez Was wózków. Napiszcie proszę jak Wasze modele się sprawdziły zarówno gondola jak i spacerówka bo mam niemały dylemat co do zakupu. Zależy mi na w miarę lekkim wózku, który nie jest awaryjny, gdyż mieszkam w bloku bez windy będę wdzięczna za Waszą pomoc i opinie)
Ja wprawdzie rodzić będę dopiero w marcu 2018 ale chciałam Was poprosić o opinie na temat zakupionych przez Was wózków. Napiszcie proszę jak Wasze modele się sprawdziły zarówno gondola jak i spacerówka bo mam niemały dylemat co do zakupu. Zależy mi na w miarę lekkim wózku, który nie jest awaryjny, gdyż mieszkam w bloku bez windy będę wdzięczna za Waszą pomoc i opinie)
Podziel się: