reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

dziewczyny a materac juz wybralyscie? mam problem bo nie wiem jaki ;/ do wyboru mam takie:

Materac dziecięcy STREFY WENTYLACYJNE
Materac dziecięcy dwustronny przeznaczony od pierwszych dni życia dziecka.
Wkład materaca stanowi BEZFREONOWA PIANKA POLIURETANOWAobłożona obustronnie PŁYTĄ KOKOSOWĄ spryskaną naturalnym lateksem o grubości 10mm.
Maty z naturalnych włókien kokosowych zapewniają stabilne i wygodne ułożenie dziecka. Dodatkowo wnętrze materacyka pokryte jest WŁÓKNINĄ PUSZTYSTĄ, która nadaje komfort dziecku.
Pokrowiec wykonany jest z najwyższej jakość MATERIAŁÓW BAWEŁNIANYCH oraz FROTTE a dodatkowo wyposazony jest w specjalneSTREFY WENTYLACYJNE zapewniające idealną cyrkulację powietrza, regulują poziom wilgoci, minimalizują rozwój bakterii i roztoczy a także jest antyalergiczna.

swww.jpg.thumb_150x99.jpg

MATERACYK DZIECIĘCY ŚPIOCH SUPER LUX LATEKSOWY
Pianka lateksowana-kokos-pianka-kokos-włóknina puszysta

duwstronnylateks.jpg.thumb_150x150.jpg

MATERACYK DZIECIĘCY PODWÓJNY KOKOS ŚPIOCH SUPER LUX
Kokos-pianka-kokos-włóknina puszysta
superlux01.jpg.thumb_150x150.jpg

MATERACYK DZIECIĘCY POJEDYŃCZY KOKOS ŚPIOCH LUX
Kokos-pianka-włóknina puszysta
dwustronnylux.jpg.thumb_150x150.jpg
Jakie są ceny tych materacy?

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wybiera sie zadna do sklepu z wozkami zeby przy okazji i dla mnie zobaczyc?[emoji14]
Ja to przy niebieskim najbardziej sie boje ze jak wyjdzie dziewczynka to co zrobie?[emoji14]niby na 100% chlopak, dwoch lekarzy mowilo...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wybiera sie zadna do sklepu z wozkami zeby przy okazji i dla mnie zobaczyc?[emoji14]
Ja to przy niebieskim najbardziej sie boje ze jak wyjdzie dziewczynka to co zrobie?[emoji14]niby na 100% chlopak, dwoch lekarzy mowilo...

ja zupelnie nastawiam sie na to co mowi lekarza odnosnie plci. swoja droga sama zastanawialam sie nad niebieskim dla dziewczynki wiec tragedii by nie bylo, wystarczy ze dokupisz rozowy kocyk do wozeczka i bedzie wszystko jasne :)

Link do: Wózek 2w1 Baby Jogger City Mini (spacerówka+ gonodla Deluxe) 2015 KURIER GRATIS [id19164] - 2349 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

Jaki kolor dziewczyny? Spójrzcie tylko ze gondola nie jest we wszystkich kolorach
.. juz mam metlik w glowie od przegladnia stron..

W rzeczywistości ten niebieski jedt bardzo zbliżony do tego jak na tym zdjeciu ;) ładny kolor

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tak coś pisałyście że gryka kokos nie bo jakieś robale tak?
Ja Martynce właśnie taki kupiłam tylko w sumie nigdy na nim nie spała a teraz to chyba wyrzuce bo boję się zobaczyć do środka. I strasznie twardy był

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry