reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Lilly dzieki! Jestes wielka! :)
Podnozek mi nie przeszkadza ze nie jest regulowany, mozna tez dokupic w razie "w"
Latwo ściągnąć spacerowke by wlozyc gondole?

Lizzy dziekuje :) ale juz sie chyba zdecydowalam... teraz tylko trzeba mi jakas bajke dla meza wymyslic czemu chce kupic wozek[emoji14]A chodzi o baby jogger mini z funkcja gondoli delux :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gryka kokos to środowisko naturalne, a jak wiadomo w takim łatwo o zalegniecie sie bakteri. Dziecko ulewa, poci sie, w poźniejszych okresach kiedy uczymy spania bez pieluszki moczy sie. A jak wiadomo wilgoć to idealne środowisko dla rozwoju bakterii.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wiecie co ale ja nic nie zauważyłam żeby z tym materacem było nie tak.
Na bank ani razu nie był posikany bo od pierwszych dni mloda miała pod przescieradlem specjalna cerate by nie zamoczyc go .
A teraz to nie wiem aż wyśle męża żeby mi go zdjął bo szczerze nie mialam w pkanach kupowac nowy.

Podnozek mi nie przeszkadza ze nie jest regulowany, mozna tez dokupic w razie "w"

Lizzy dziekuje :) ale juz sie chyba zdecydowalam... teraz tylko trzeba mi jakas bajke dla meza wymyslic czemu chce kupic wozek[emoji14]A chodzi o baby jogger mini z funkcja gondoli delux :)

a czemu mąż nie chce kupić wózka?

Ciezko to moze nie ;) ale troszkę pracochłonnie , z 5-10 min trzeba poświecić ;) ale w sumie robi sie to raz

Wiecie co ale ja nic nie zauważyłam żeby z tym materacem było nie tak.
Na bank ani razu nie był posikany bo od pierwszych dni mloda miała pod przescieradlem specjalna cerate by nie zamoczyc go .
A teraz to nie wiem aż wyśle męża żeby mi go zdjął bo szczerze nie mialam w pkanach kupowac nowy.

Napewno nie z każdym sie tak dzieje , duża role z pewnością odgrywa sposób użytkowania ;)

Tak w gryka kokos moga zalęgnąć sie robaki , mieliśmy nawet w sklepie taka partie , odrazu odesłana do producenta ale sam fakt ... Materac piankowy ( najlepiej z kanalikami powietrza - przepuszcza powietrze ). W materac warto zainwestować gdyż dziecko spędza w łóżeczku większość czasu jakies 15-20 h w pierwszych tygodniach Zycia, wiec odpowiedni materac ma wpływ na rozwój dziecka - i to w dużym stopniu

Czy w takim razie ten bylby odpowiedni? Bede wdzieczna za pomoc :)

Link do: Materacyki 120/60 - Materac dziecięcy STREFY WENTYLACYJNE ŚPIOCH kolor zielony -

Czy lepiej cos takiego?:

Link do: Materacyki 120/60 - MATERACYK DZIECIĘCY ŚPIOCH SUPER LUX -

reklama
Do góry