reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Tak w gryka kokos moga zalęgnąć sie robaki , mieliśmy nawet w sklepie taka partie , odrazu odesłana do producenta ale sam fakt ... Materac piankowy ( najlepiej z kanalikami powietrza - przepuszcza powietrze ). W materac warto zainwestować gdyż dziecko spędza w łóżeczku większość czasu jakies 15-20 h w pierwszych tygodniach Zycia, wiec odpowiedni materac ma wpływ na rozwój dziecka - i to w dużym stopniu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Czyli polecasz materac piankowy???

Pinio super jakość ;) klups hmmm nie sa najgorsze , w zasadzie stosunek jakości co do ceny zachowany

Dzięki za informacje. Nie wiem kurcze sama co robić bo ceny różnią się dwukrotnie. Ale nie chciałabym oszczędzić a żeby za rok się nie nadawały do użytku. Czytałam kiepskie opinie o meblach klupś

Mamusie doradźcie jaki materacyk kupić albo jakie Wy macie dla maluszków? Kokos?gryka,pianka,lateks?tyle tego jest nie wiem co wybrać.

Ja myslałam, że zakup łóżeczka to nie problem, ale jak czytam o firmie Klupś czy Ikei to wychodzi na to, że jest to mega problem i nie wiem co kupić.

Tylko lateks...moim zdaniem

eiktkw7i1lgslap3.png

Ja myslałam, że zakup łóżeczka to nie problem, ale jak czytam o firmie Klupś czy Ikei to wychodzi na to, że jest to mega problem i nie wiem co kupić.

To podobnie jak ja...szukam mebli łóżeczka szafy komody i mam problem bo za wiele tego nie ma, a właśnie o meblach klupś czytałam negatywne opinie...i jak tu się zdecydować. Szkoda że na żywo nie można pojechać obejrzeć różnorodnych mebli i wtedy zdecydować

reklama
Dziewczyny jak myślicie...kupiłam jakiś czas temu Małemu pajaca takiego batmana i on jest trochę grubszy. Kupując go miałam na myśli spacery jesienią on jest trochę grubszy taki na body i polspiochy oczywiście nie mowię tu o spacerach przy jakiejś masakrycznie niskiej temp chodziło mi o chłodniejsze wieczorki itd i to jest rozmiar 68 myślicie ze przesadziłam? W sensie ze bedzie za wielki? Sama nie wiem...strasznie mi sie on podoba :D
5abdbc74628f4a0f69a2464d82641592.jpg

Do góry