reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
A i jeszcze pytanie w sprawie mebli do pokoju dziecięcego. Musimy cały urządzać od początku i interesuje mnie jakiś zestaw mebli najlepiej białych dobrej jakości żeby wytrzymały kilka lat. Polecicie coś?
A wie któraś coś o meblach firmy Pinio? Oraz firmy Klupś?

Nie wybiera sie zadna do sklepu z wozkami zeby przy okazji i dla mnie zobaczyc?[emoji14]
Ja to przy niebieskim najbardziej sie boje ze jak wyjdzie dziewczynka to co zrobie?[emoji14]niby na 100% chlopak, dwoch lekarzy mowilo...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
A my mieliśmy właśnie niebieski i to dla dziewczynki[emoji3]

A co do materacy to byle nie gryka kokos ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Czemu nie???

Tak
Widziałam ten wozek ;) fajny fajny ale jak juz wczesniej pisałam spacerówka jest tylko przodem "do swiata " czyli tylko w jedna stronę, ale oprocz tego super , długa buda , pozycja na płasko , lekki , fajnie sie prowadzi , a no i nie ma regulacji podnóżka ;)

Tak w gryka kokos moga zalęgnąć sie robaki , mieliśmy nawet w sklepie taka partie , odrazu odesłana do producenta ale sam fakt ... Materac piankowy ( najlepiej z kanalikami powietrza - przepuszcza powietrze ). W materac warto zainwestować gdyż dziecko spędza w łóżeczku większość czasu jakies 15-20 h w pierwszych tygodniach Zycia, wiec odpowiedni materac ma wpływ na rozwój dziecka - i to w dużym stopniu

Gryka kokos to środowisko naturalne, a jak wiadomo w takim łatwo o zalegniecie sie bakteri. Dziecko ulewa, poci sie, w poźniejszych okresach kiedy uczymy spania bez pieluszki moczy sie. A jak wiadomo wilgoć to idealne środowisko dla rozwoju bakterii.

A i jeszcze pytanie w sprawie mebli do pokoju dziecięcego. Musimy cały urządzać od początku i interesuje mnie jakiś zestaw mebli najlepiej białych dobrej jakości żeby wytrzymały kilka lat. Polecicie coś?
A wie któraś coś o meblach firmy Pinio? Oraz firmy Klupś?

Pinio super jakość ;) klups hmmm nie sa najgorsze , w zasadzie stosunek jakości co do ceny zachowany

reklama
Do góry