reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Na pewno przyda się kilka kompletów 56. Powiem szczerze, że 50 to ja w ogóle nie miałam, ale jak dzieci są malutkie po urodzeniu, to pewnie trzeba kupić. Na początek jednak dobrze założyć, że dziecko będzie przeciętnej wielkości :)

reklama
Moje dzieci rodziły się bardzo małe, wychodząc ze szpitala zawsze miały ok 2,5 kg (po porodzie 2,6-2,8 kg) i 51-52 cm i ubranka na 56 cm w zupełności starczały więc wg mnie nie ma sensu kupować mniejszych.

Moje dzieci rodziły się bardzo małe, wychodząc ze szpitala zawsze miały ok 2,5 kg (po porodzie 2,6-2,8 kg) i 51-52 cm i ubranka na 56 cm w zupełności starczały więc wg mnie nie ma sensu kupować mniejszych.
ooo czyli 56 nie beda za duze nawet jak sie urodzi male...no ciekawe..ja zamowilam wlasnie w h&m jedna pare body strasznie mi sie spodobaly przyjda do domu za 39.90 ale jak je zobaczylam od razu widzialam moje malenstwo w nich:)

Agnes, kup kilka kompletów 56, a później zobaczycie na bieżąco. Lepiej, żeby było ciut za duże niż za małe. A potem wiadomo, albo tatusia poślesz po zakupy, albo allegro i szybki kurier w razie potrzeby :)

no wlasnie racje-na razie kupilam 1 body z czapeczka w komplecie za 39.90 z dlugim rekawkiem bo moze byc chlodnooooo mu albo jej jak wyjdziemy ze szpitala..a po co dzieco przykrywacccc kocami..wystarcza body z dlugim rekawkiem i juz:)

CONSCIOUS. Komplet z miękkiego dżerseju z ekologicznej bawełny z nadrukowanym napisem z przodu. Kopertowe body z długim rękawem i zatrzaskami z boku i w kroku. Czapka z przyszytym podwinięciem.

Dariazgr, widziałam ten wózek Quinny w sklepie i powiem Ci, że rzucił mi się w oczy tym, że jest taki niefajny. Gondola strasznie płytka, jakaś taka nieosłonięta od wiatru, nie wiem czy dziecko 4-5 mies zmiesciłoby sie tam w kombineonie, nie sądze, a co dopiero większe. Wydawał mi się najbardziej niefajny ze wszystkich wózków ( chodzi o jego praktyczność). Jeśli chodzi o spacerowkę to moja siostra miała quinny 3 kołową i o ile jej sama doradzałam bo mi się podobała tak teraz uważam, ze jest beznadziejna. Wygląd fajny, ale jeździć się tym nie dawało, tak niewygodnie było pchać. Ja mam niedaleko hurtownie z dużym wyborem wózków, jak sobie coś upatrzysz mogę przy okazji jak będę obok jechać , zajść i zobaczyć, zrobić Ci zdjęcia.
Ja jestem zdecydowana na emmaljungę i dla mnie to jest wozek idealny ( mialam go już więc sprawdzony), więc zdania już nie zmienie, tylko zastanawiam się nad modelem. Moja koleżanka miała x-landera i też bardzo sobie chwaliła, teraz jest w drugiej ciąży i też już kupiła x-landera, więc może też jest warty uwagi.

bardzo Ci dziekuje za opinie. czytalam troche na internecie i byly podobne opinie wiec chyba zrezygnuje, a szkoda bo to jedyny wozek ktory moglabym kupic w UK. Slyszalam o xlanderze,ze jest dobrym wozkiem ale cos mi kolory nie podchodza ( chyba ze nagle okaze sie,ze moja dziewczynka to chlopiec :p)
Jesli tylko bedziesz w swojej hurtowni, ktorej swoja droga Ci zazdroszcze :), napisz prosze jakie wrazenia jesli rzuci Ci sie jakis wozek w oczy :)

Daria zobacz na modele z 2015 r -może coś lepiej będzie z kolorami :D Dla mnie jest super kolor dla dziewczynki X-LANDER X-MOVE 2w1.Kolor Asia...na żywo piękny kolor ,widziałam na mieście :d

reklama
dziewczyny wiec proponuje tak..poniewaz jest tu pare dziewczyn ktore mieszkaja gdzies gdzie nie ma takich wozkow jak u nas wiec moze zrobmy tak kazda z nas jak bedzie ogladac wozki niech napisze tu swoje wrazenia+zdjecia ktore ogladala zeby bylo wiadomo-trzeba sobie jakos pomoc a zwlaszcza dziewczynom ktore mieszkaja dalekoooooooooo i nie maja takiej mozliwosci poogladania wozkow. Co Wy na to?

Do góry