Dariazgr, widziałam ten wózek Quinny w sklepie i powiem Ci, że rzucił mi się w oczy tym, że jest taki niefajny. Gondola strasznie płytka, jakaś taka nieosłonięta od wiatru, nie wiem czy dziecko 4-5 mies zmiesciłoby sie tam w kombineonie, nie sądze, a co dopiero większe. Wydawał mi się najbardziej niefajny ze wszystkich wózków ( chodzi o jego praktyczność). Jeśli chodzi o spacerowkę to moja siostra miała quinny 3 kołową i o ile jej sama doradzałam bo mi się podobała tak teraz uważam, ze jest beznadziejna. Wygląd fajny, ale jeździć się tym nie dawało, tak niewygodnie było pchać. Ja mam niedaleko hurtownie z dużym wyborem wózków, jak sobie coś upatrzysz mogę przy okazji jak będę obok jechać , zajść i zobaczyć, zrobić Ci zdjęcia.
Ja jestem zdecydowana na emmaljungę i dla mnie to jest wozek idealny ( mialam go już więc sprawdzony), więc zdania już nie zmienie, tylko zastanawiam się nad modelem. Moja koleżanka miała x-landera i też bardzo sobie chwaliła, teraz jest w drugiej ciąży i też już kupiła x-landera, więc może też jest warty uwagi.