reklama
no tez fajny...ale ja poki co przystaje przy tym
tylko jeszcze musze zastanowic sie nad kolorystyka
INFORMACJE • wzór gondoli: carbon • regulacja oparcia w gondoli, długość 85 cm • wózek w wersji głębokiej odpowiedni od pierwszych dni życia • wózek spacerowy dla dzieci od 6 miesiąca • elementy tapicerki wykonane z wysokogatunkowej skóry ekologicznej, łatwej do utrzymania w czystości • wysokogatunkowa bawełna wewnątrz gondoli • regulowana rączka z eko-skóry pozwalająca dostosować jej wysokość do wzrostu rodzica • 6 amortyzatorów: miękkie zawieszenie z regulacją amortyzatorów • nowoczesny system eliminacji drgań, który chroni koła przed wibracjami podczas jazdy • koła pompowane lub opcjonalnie koła żelowe (bezdętkowe), które zapewniają taki sam komfort jak koła pompowane, ale bez obawy o przebicie opony • elegancka, lekka i wytrzymała konstrukcja wykonana z aluminium • koła łożyskowane • wózek jest amortyzowany • blokada przednich kół • regulacja wysokości rączki • praktyczny, zamykany kosz na zakupy • folia przeciwdeszczowa, moskitiera • fotelik do montażu na konstrukcji /OPCJA/ • adaptery do fotelika Maxi-cosi Pebble i Cabriofix, Romer /OPCJA/ DANE TECHNICZNE • wymiary złożonej konstrukcji: (dł/wys/szer): 100 cm/29 cm/61 cm • wymiary oparcia spacerówkiszer/wys): 30 cm/52 cm • wymiary siedziska spacerówkiszer/wys): 32 cm/30 cm • wymiary podnóżka spacerówkiwys/szer): 20 cm/32 cm • wymiary gondolidł/szer/wys): 85 cm/42 cm/28cm • rozmiar kół: 10” i 12” • rozstaw tylnych kół: (wym. zewn.): 61 cm • waga wózka z gondolą:13 kg • waga wózka w wersji spacerowej: 13,2 kg AKCESORIA • folia przeciwdeszczowa • moskitiera • torba • przykrycie na nóżki w gondoli • przykrycie na nóżki w spacerówce • pojemny kosz na zakupy mocowany na konstrukcji
tylko jeszcze musze zastanowic sie nad kolorystyka
INFORMACJE • wzór gondoli: carbon • regulacja oparcia w gondoli, długość 85 cm • wózek w wersji głębokiej odpowiedni od pierwszych dni życia • wózek spacerowy dla dzieci od 6 miesiąca • elementy tapicerki wykonane z wysokogatunkowej skóry ekologicznej, łatwej do utrzymania w czystości • wysokogatunkowa bawełna wewnątrz gondoli • regulowana rączka z eko-skóry pozwalająca dostosować jej wysokość do wzrostu rodzica • 6 amortyzatorów: miękkie zawieszenie z regulacją amortyzatorów • nowoczesny system eliminacji drgań, który chroni koła przed wibracjami podczas jazdy • koła pompowane lub opcjonalnie koła żelowe (bezdętkowe), które zapewniają taki sam komfort jak koła pompowane, ale bez obawy o przebicie opony • elegancka, lekka i wytrzymała konstrukcja wykonana z aluminium • koła łożyskowane • wózek jest amortyzowany • blokada przednich kół • regulacja wysokości rączki • praktyczny, zamykany kosz na zakupy • folia przeciwdeszczowa, moskitiera • fotelik do montażu na konstrukcji /OPCJA/ • adaptery do fotelika Maxi-cosi Pebble i Cabriofix, Romer /OPCJA/ DANE TECHNICZNE • wymiary złożonej konstrukcji: (dł/wys/szer): 100 cm/29 cm/61 cm • wymiary oparcia spacerówkiszer/wys): 30 cm/52 cm • wymiary siedziska spacerówkiszer/wys): 32 cm/30 cm • wymiary podnóżka spacerówkiwys/szer): 20 cm/32 cm • wymiary gondolidł/szer/wys): 85 cm/42 cm/28cm • rozmiar kół: 10” i 12” • rozstaw tylnych kół: (wym. zewn.): 61 cm • waga wózka z gondolą:13 kg • waga wózka w wersji spacerowej: 13,2 kg AKCESORIA • folia przeciwdeszczowa • moskitiera • torba • przykrycie na nóżki w gondoli • przykrycie na nóżki w spacerówce • pojemny kosz na zakupy mocowany na konstrukcji
Załączniki
Iwona no to zamawiane ze2-3 tyg temu, ale na prawdę za grosze, body po 7-8 zł, dresik miętowy 15, ten pajac czarny jakoś 25 tylko [emoji4] będę dawała cynk teraz jak coś będzie tanioszka [emoji5] jeszcze mam trochę rzeczy z tesco, tam dalej przeceny, tyle, że większość na dziewuszki [emoji20]
Dziewczyny macie racje, każdemu co innego pasuje, ale nie znam mamy, która nie kochałaby bodziaków [emoji4] my jeszcze uwielbiamy półśpiochy z h&m, one nie mają w pasie gumki, tylko taki bawełaniany gruby pas, nie ma opcji, żeby cisnął [emoji4] pajace kupuje w tesco na przecenach, bo tam najładniejsze [emoji4] a dla dziewczynek to już w ogól [emoji173]️ teraz w smyku straszne przeceny, tyle, że znowu więcej różowych...
W smyku wczoraj taki pajac polarowy wziełam, żeby mieć jeden na zimne dni typowo [emoji4]
Dziewczyny macie racje, każdemu co innego pasuje, ale nie znam mamy, która nie kochałaby bodziaków [emoji4] my jeszcze uwielbiamy półśpiochy z h&m, one nie mają w pasie gumki, tylko taki bawełaniany gruby pas, nie ma opcji, żeby cisnął [emoji4] pajace kupuje w tesco na przecenach, bo tam najładniejsze [emoji4] a dla dziewczynek to już w ogól [emoji173]️ teraz w smyku straszne przeceny, tyle, że znowu więcej różowych...
W smyku wczoraj taki pajac polarowy wziełam, żeby mieć jeden na zimne dni typowo [emoji4]
Załączniki
dariazgr
Fanka BB :)
jakie piekne wszystkie ten czarny komplecik swietnyJak z ubrankami stoicie dziewczyny? Ja na razie mam tylko trochę, bo płeć dalej nam nieznana [emoji52] z h&mu doszło mi zamówienie [emoji4] teraz takie fajne ceny, że aż mnie skręca, że płci nie znam [emoji20]Zobacz załącznik 745561
wowww no to zaszalas tyle rzeczy juz kupilas no ale ten cieply pajac jest wiekszy wiekszy? Bo w Lipcu raczej nie bedzie Ci chybaaaaaaaaa potrzebny?Iwona no to zamawiane ze2-3 tyg temu, ale na prawdę za grosze, body po 7-8 zł, dresik miętowy 15, ten pajac czarny jakoś 25 tylko [emoji4] będę dawała cynk teraz jak coś będzie tanioszka [emoji5] jeszcze mam trochę rzeczy z tesco, tam dalej przeceny, tyle, że większość na dziewuszki [emoji20]
Dziewczyny macie racje, każdemu co innego pasuje, ale nie znam mamy, która nie kochałaby bodziaków [emoji4] my jeszcze uwielbiamy półśpiochy z h&m, one nie mają w pasie gumki, tylko taki bawełaniany gruby pas, nie ma opcji, żeby cisnął [emoji4] pajace kupuje w tesco na przecenach, bo tam najładniejsze [emoji4] a dla dziewczynek to już w ogól [emoji173]️ teraz w smyku straszne przeceny, tyle, że znowu więcej różowych... Zobacz załącznik 745593
dariazgr
Daria zobacz na modele z 2015 r -może coś lepiej będzie z kolorami Dla mnie jest super kolor dla dziewczynki X-LANDER X-MOVE 2w1.Kolor Asia...na żywo piękny kolor ,widziałam na mieście :d
juz szukam
a wiesz moze czy te wozki maja standarodowa wysokosc czy sa jakies niskie? moj maz jest dosc wysoki i szukamy wozka ktory nie bylby za niski. jesli jest standardowy to ok ale niktore jak bugaboo sa mega niziutkie
dariazgr
czy to z ich strony? nie widzialam takich .... a sliczne
dariazgr
xlander na stronie pod X-Move ma tylko takie:
http://x-lander.com/wozki/x-move/
http://x-lander.com/wozki/x-move/
margerrita
hmm no ale jak poscielisz lozeczko to dalej jest na plaskim..a co do tych zabezpieczen to na prawdeee moze sie przydusic?????? ale jak..ze sie przekreci i przytuli do tych poduszeczek? mi sie wydawalo ze to dobre zeby wlasnie glowka nie uderzyl..hmm
juz byla o tym dyskusja, ja ochraniczy nie bede zawieszac, wlasnie ze wzgledow bezpieczenstwa, estetyka jest na drugim miejscu
popieram, ja mialam takie z ikei pojeminiki pod lozkiem a w nim pampersy, duzo lepiej sie sprawdziloOdradzam szuflady pod lozeczkiem...
ja bede ogladac wozki w bobowzki i mamaija jak bede sie wybierac to mozecie podac modele to wam zrobie zdjecia, ale ja dopiero marzec/ kwiecien bede tym tematem sie bardziej interesowac
reklama
Tak wogóle jeśli chodzi o wózek camarelo carera....znajoma twierdzi że gondolę ciężko się wpina ,jakby sama musiała obsługiwać...
Ponoć w bebetto silvia są problemy z kołami ....
I ta koleżanka rozważyła adamex barletta lub pajero
JA tak czytam minusy odnotowuję i zobaczy się co z tego wyjdzie...
Ponoć w bebetto silvia są problemy z kołami ....
I ta koleżanka rozważyła adamex barletta lub pajero
JA tak czytam minusy odnotowuję i zobaczy się co z tego wyjdzie...
Podziel się: