reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Agnesdem slyszalas cos takiego jak śmierć lozeczkowa? Ochraniacz na lozeczko przyczynil sie znacznie tez do tego... zreszta juz tu pisalam kilka stron wcześniej ze u dwoch moich znajomych przez ochraniacze stala by się tragedia... jedno dzieciatko by sie udusilo bo sie tak przekrecilo ze mialo buzke przy ochraniaczu i nie moglo juz zlapac powietrza, a drugi brzdac udlawilby się sznurkiem co przywiązujesz do szczebelek...
A rozmiar na początek bede miala 56 :) pierworodny urodził sie 50,5cm i w 56 sie "topil" przez co starczal ten rozniar na dobre 2,5 miesiąca :) cale szczęście nie posluchalam ludzi w okolo i na tego rozmiaru mialam sporo :)

Panna_migotka pokaz pizamy i szlafrok bo tez musze cos kupic :)

reklama
dariazgr, bo na strinie x-landera wyswietlają się kolory z tegorocznej kolekcji, popatrz np. na allegro i tak jest dużo kolorów z tamtego roku. Mi najbardziej podoba się kolor z tego roku "stone gray" lub "sea blue" ( ale juz troszkę mniej).

Tak wogóle jeśli chodzi o wózek camarelo carera....znajoma twierdzi że gondolę ciężko się wpina ,jakby sama musiała obsługiwać...
Ponoć w bebetto silvia są problemy z kołami ....
I ta koleżanka rozważyła adamex barletta lub pajero
JA tak czytam minusy odnotowuję :D i zobaczy się co z tego wyjdzie...
hmmm no to tez musze zobaczyc te wozki kurcze w realu bo tak to bedziemy gdybac i gdybac...a COLETTO macie jakies zdanie??????

a widziala
dariazgr, bo na strinie x-landera wyswietlają się kolory z tegorocznej kolekcji, popatrz np. na allegro i tak jest dużo kolorów z tamtego roku. Mi najbardziej podoba się kolor z tego roku "stone gray" lub "sea blue" ( ale juz troszkę mniej).

wlasnie popatrzylam i duzo bardziej mi pasuja kolory :) tylko teraz musze specyfikazje popatrzec bo chyba w wersji Pulse sa piankowe kola a w Move pompowane ale nie jestem pewna. bardzo dziekuje za pomoc :)

Tak wogóle najlepiej jechać -pomacać ,rozłożyć ,złożyć....A zaletą xlandera jest to że gondole ma spore ! ok 84cm ......Daria pomożemy ci :d a jakżeby nie !

@*vanicee* a jak z jakością, bo wiem, że znajoma reklamowała, ale podoba mi sie spacerówka przy tym x-landerze. ale gondola juz mniej. będzie cięzki wybór, ale jest na liście obecnie :)

ja mam mutsy transporter i byłam z niego bardzo zadowolona, zwłaszcza ze spacerówki
o mam taki
b1_mutsy_transporter_red.jpg

Julita, wszystko zgoda z szufladą, tylko jak młody się urodził mieszkaliśmy w kawalerce i każde dodatkowe miejsce do przechowywania było na wagę złota.

Ja w ogóle nie miałam rozmiaru 50 i teraz też nie zamierzam kupować.

Mutsy są super :)

A co sądzicie ogólnie o firmie CAMARELO? Podoba mi sie kilka modeli wozków z tej firmy. Moja koleżanka ma camarelo carmela i jest bardzo zadowolona.

reklama
Agnesdem pajac polarowy na 56, jeden cieplejszy nawet w lipcu się przyda. Czasami temperatury 15-18 stopni są (oby nie!), a my z tych spacerowych w każdych warunkach.

Do góry