reklama
hmm no ale jak poscielisz lozeczko to dalej jest na plaskim..a co do tych zabezpieczen to na prawdeee moze sie przydusic?????? ale jak..ze sie przekreci i przytuli do tych poduszeczek? mi sie wydawalo ze to dobre zeby wlasnie glowka nie uderzyl..hmm
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Odradzam szuflady pod lozeczkiem...
no ciekawe rzeczy czytalam o spaniu dziecka..ze na brzuszku powinno lezec 15 min dziennie i to w obecnosci doroslych. Najlepsza pozycja ktora zalecaja lekarze to na pleckach bez poduszek po prostu na plaskim lub na boku..z tym ze jak polozymy na plecach malenstwo to nie od razu po jedzeniu tylko duzo pozniej zeby sie nie udlawil slinka...boze ja chyba spac nie bede cala noc
czemuuu??????????????????Odradzam szuflady pod lozeczkiem...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Bardzo szybko zbiera kurz i jest niepraktyczne.
Ciężko umyć podłogę pod lozeczkiem i bardzo bardzo często trzeba wycierac sama szuflada.
O tyle jak dzidziuś jest mały to jeszcze ok ale jak już stoi i materac jest na ostatnim poziomie już tak super nie jest.
Ciężko umyć podłogę pod lozeczkiem i bardzo bardzo często trzeba wycierac sama szuflada.
O tyle jak dzidziuś jest mały to jeszcze ok ale jak już stoi i materac jest na ostatnim poziomie już tak super nie jest.
nieufna
Fanka BB :)
hmm no ale jak poscielisz lozeczko to dalej jest na plaskim..a co do tych zabezpieczen to na prawdeee moze sie przydusic?????? ale jak..ze sie przekreci i przytuli do tych poduszeczek? mi sie wydawalo ze to dobre zeby wlasnie glowka nie uderzyl..hmm
Malutkie dziecko się nie uderzy, bo samo nie wykona nagłego skrętu. Jak już zacznie podnosić główkę to wtedy tak.
A na płaskim powinno leżec, ze względu na kregosłup.
superrr ubranka te jasne kolory mi sie najbardziej podobaja ale juz tyle maszzzzzz???????????????????wowwwwwwJak z ubrankami stoicie dziewczyny? Ja na razie mam tylko trochę, bo płeć dalej nam nieznana [emoji52] z h&mu doszło mi zamówienie [emoji4] teraz takie fajne ceny, że aż mnie skręca, że płci nie znam [emoji20]Zobacz załącznik 745561
reklama
Podziel się: