malinka1984
Fanka BB :)
W trzecim miesiącu kaszką? Heh może od razu parówkę w dłoń. Rozkładają mnie na łopatki tacy lekarze. Mój synek jest od początku 10-25 centyl i nigdy pediatra nie kazała mi dokarmiac. Zresztą ja bym się nie posluchala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ja też...i muszę więcej poczytać o mrożenie pokarmu.Papagena bliźniaki u ciebie?
Ja swoje karmilam piersią do prawie 2 lat... A cycuchy małe miałam. 2 razy odciagacz był potrzebny bo mleka miałam że hoho... Prawie od razu po 100ml odciagalam, więc ja musze kupić... Teraz zainwestuje w pojemniki do przechowywania mleka.
U mnie Ochraniacze odpadły bo mam turystyczne łóżeczko....
Ja zamawialam z ich strony z wyprzedaży więc może ich na stronie nie być już..Papagena kochana- spokojnie można wykarmić bliźniaki tylko piersią . Zresztą dziewczyny już Ci napisały. Z mlekiem mamy jest tak, że dostosowuje się do potrzeb dziecka/dzieci , tylko nie daj sobie wkręcić żadnych głupot, że je zagłodzisz lub coś. Ważne, żeby przystawiać maluchy. Zresztą Veniccee dała Ci super przykład, że sama karmiła swoje do dwóch lat
Julita cudne te kocyki, muszę mieć
Margeritta tak karmię jeszcze młodszą córcię, ale jesteśmy już na finiszu bo już tylko jedno karmienie na dobę, myślę, że jeszcze m-c i odstawimy całkiem.. Starszą karmiłam 2 lata 2 miesiące.
Kochane któraś z Was nie jestem pewna ale Julita chyba pisała i wstawiała zdjęcie w brzuszkach, leginsów w h&m. Patrzyłam na stronie i nie mogę znaleźć w mordę jeża . To było w sklepie stacjonarnym?