reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Fazerka, ci lekarze to powinni jednak czasem aktualizować wiedzę a nie pozostawać na wytycznych rodem z lat '80...

Ja mam laktator lovi prolactis, ściągałam po kolei z piersi. Jak był malutki podawałam praktycznie od razu więc nie podgrzewałam, ewentualnie w gorącą wodę na trochę. Potem grzałam w garnuszku jak kaszki na moim mleku robiłam.

Wyprzedaż w Smyku :) nie mogłam się powstrzymać

Załączniki

• 1453494328046.jpg
    1453494328046.jpg
    117,7 KB · Wyświetleń: 75
ja chyba podjade do h&m, ale rajstopki koniecznie musze kupic, ubran sporo mam, wiec raczej blizej wiosny moze jakas tuniczke zakupie

co do kocyka, to sliczne te bocianki, ja napewno kilka uszyje, ale jak tylko plec bede juz znala :)

lakator- nie mialam takiego na dwa cycki, ale raczej mysle, ze lepiej na jeden, datego ze co zrobisz jak sciagniesz z obu a dziecko glodne sie obudzi a w cycach pustka
a tak sciagasz z jendego a w drugim cos jest dla dziecka
odnosnie laktatora to juz pisalam, mialam medele swing, na tyle ile go uzywalam i jak dawal rade, tzn razem dawalismy to szczerze polecam.
plus jest taki, ze mozna dokupic lejki dostosowane do wielkosci brodawek co naprawde ulatwia zycie, jest elektryczny na zasilanie i na baterie.

do mrozenia mleka poecam znow woreczki lansiloh, najlepsze na jakie trafilam. canapolu sie potrafily zmrozic razem i rozrywac np.

mleka nie podgrzewalabym w mikfrofali. mam podgrzewac tommee tippee i byl ok.

reklama
Do góry