reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Fazerka, ci lekarze to powinni jednak czasem aktualizować wiedzę a nie pozostawać na wytycznych rodem z lat '80...
Ja mam laktator lovi prolactis, ściągałam po kolei z piersi. Jak był malutki podawałam praktycznie od razu więc nie podgrzewałam, ewentualnie w gorącą wodę na trochę. Potem grzałam w garnuszku jak kaszki na moim mleku robiłam.
Ja mam laktator lovi prolactis, ściągałam po kolei z piersi. Jak był malutki podawałam praktycznie od razu więc nie podgrzewałam, ewentualnie w gorącą wodę na trochę. Potem grzałam w garnuszku jak kaszki na moim mleku robiłam.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Piękne,
Jakie ceny tych ubranek?
Jakie ceny tych ubranek?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ewjaa tez byłam w smyku i widziałam te ciuszki
mamawiki32
Ja pewnie też zmiękne w ciągu jakichś 2 tygodni i coś kupie...
Ewjaaa śliczne ubranka!
Ewjaaa śliczne ubranka!
margerrita
ja chyba podjade do h&m, ale rajstopki koniecznie musze kupic, ubran sporo mam, wiec raczej blizej wiosny moze jakas tuniczke zakupie
co do kocyka, to sliczne te bocianki, ja napewno kilka uszyje, ale jak tylko plec bede juz znala
lakator- nie mialam takiego na dwa cycki, ale raczej mysle, ze lepiej na jeden, datego ze co zrobisz jak sciagniesz z obu a dziecko glodne sie obudzi a w cycach pustka
a tak sciagasz z jendego a w drugim cos jest dla dziecka
odnosnie laktatora to juz pisalam, mialam medele swing, na tyle ile go uzywalam i jak dawal rade, tzn razem dawalismy to szczerze polecam.
plus jest taki, ze mozna dokupic lejki dostosowane do wielkosci brodawek co naprawde ulatwia zycie, jest elektryczny na zasilanie i na baterie.
do mrozenia mleka poecam znow woreczki lansiloh, najlepsze na jakie trafilam. canapolu sie potrafily zmrozic razem i rozrywac np.
mleka nie podgrzewalabym w mikfrofali. mam podgrzewac tommee tippee i byl ok.
co do kocyka, to sliczne te bocianki, ja napewno kilka uszyje, ale jak tylko plec bede juz znala
lakator- nie mialam takiego na dwa cycki, ale raczej mysle, ze lepiej na jeden, datego ze co zrobisz jak sciagniesz z obu a dziecko glodne sie obudzi a w cycach pustka
a tak sciagasz z jendego a w drugim cos jest dla dziecka
odnosnie laktatora to juz pisalam, mialam medele swing, na tyle ile go uzywalam i jak dawal rade, tzn razem dawalismy to szczerze polecam.
plus jest taki, ze mozna dokupic lejki dostosowane do wielkosci brodawek co naprawde ulatwia zycie, jest elektryczny na zasilanie i na baterie.
do mrozenia mleka poecam znow woreczki lansiloh, najlepsze na jakie trafilam. canapolu sie potrafily zmrozic razem i rozrywac np.
mleka nie podgrzewalabym w mikfrofali. mam podgrzewac tommee tippee i byl ok.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Jakiej grubości te rajstopy???Julita ja wczoraj kupiłam dwupack rajstop ciążowych czarne grube i przymierzam i fajne są H&M 40zl
Za 2 pary 40 zł???
reklama
Podziel się: