reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Jelsa wisi lampka. Przepraszam, zapomniałam :) Zaraz zrobię zdjęcie:) Lampka jest super, świeci w sam raz. Tylko u Nas wisi na bocznej ścianie i jak się wchodzi to niestety widać jak odstaje. Ale to szczegół i już sobie nim nie zawracałam głowy.

A ja chciałam tylko pajaca wziąć i bluzę i czapeczkę. No, ale zobaczymy jeszcze.

Ach i sorki za bałagan, ale łóżeczko jeszcze nie gotowe - wiadomo hihi :) A u Nas mało miejsca;) No i macie tez komodę, którą malowałam:)

Załączniki

• CIMG3043.jpg
    CIMG3043.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 92
  • CIMG3044.jpg
    CIMG3044.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 68
  • CIMG3045.jpg
    CIMG3045.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 91
  • CIMG3047.jpg
    CIMG3047.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
reklama
Aniu dziękuję, super ta lampka, wygląda jeszcze lepiej niż na tym zdjęciu z aukcji ( własnie nie lubię tych "firmowych" zdjęć, bo moim zdaniem one sa tak dopracowane że dany przedmiot nigdy nie będzie tak ładnie wyglądał w rzeczywistości), a tu proszę niespodzianka, chyba sie skuszę. Poczekam jeszcze na szyte na zamówienie literki z imieniem i zobaczę czy to wszystko będzie razem pasowalo, ale u Ciebie wszystko pasuje super.

aniu - śliczny kącik dla maluszka ;-) i kolorki fajne i nie różowo :-D a komoda wyszła rewelacyjnie :tak:

Cholera to już by trzeba było torbę pakować, a ja nawet torby nie mam :-D i nie myślałam o ubrankach na wyjście w ogóle, ale u nas taka pogoda, że jak jestem w szpitalu i widzę te dzieciaczki to one w kombinezonikach siedzą :-D Także chyba jeszcze zrobię rajd po ciucholandach w poszukiwaniu czegoś awaryjnego jakby znowu było +9 max :-D Jeżeli będzie tak, jak dzisiaj czyli w granicach 18 st to ja zakładam body, welurowego pajaca, czapkę i kocem przykryję.

ania-aneczka śliczny kącik przygotowałaś!! Lampka fajna. My mamy taki księżyc kupiony. też odstaje od ściany ale co tam. sprawdzałam i w nocy Świeci idealnie- nie za jasno że małego nie rozbudzi i nie za ciemno że śmiało go przewinę.

Myszo Nam się też kącik podoba. Ale jak będzie łóżeczko gotowe to tez będzie ładniej :) A to ma być na rok bo później się stąd wyprowadzamy więc też nie chcieliśmy dużym kosztem i się udało właściwie :) Ale wiadomo to kwestia gustu takie kąciki :) Nie mamy dużego pola popisu hihi :)

W końcu paczka dotarła ;-)
A powiedzcie mi jaki rozmiar ubranek zabieracie do szpitala? Bo ja mam w sumie wszystko od rozm 56, ale ostatnio rodziła moja koleżanka i jej mała ur się 52cm długa i ona mówi że ubranka na rozm. 50 są na nią jeszcze za duże... I teraz się boję czy aby nie jechać i nie kupic czegos na rozm.50. Co wy o tym sądzicie?

Ania sliczny kącik dla malutkiej

Ostatnia edycja:
ania aneczka - mnie się podoba kącik Emilki:tak: Te lampki to one tak właśnie odstają od ściny, ale to nie jest żadna wada, poprostu sa tak skonstruowane (ja miałąm ten ksieżyc, ale go przysłaniałam, bo jednak w nocy to światło ciut przeszkadzało).

reklama
Justyna może poczekaj jeszcze na jakąś wizytę bliżej daty porodu. Lekarz powie Ci na USG mniej więcej jaki dzidziuś jest długi i wtedy najwyżej kupisz coś mniejszego.

Do góry