reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Jelsa wisi lampka. Przepraszam, zapomniałam :) Zaraz zrobię zdjęcie:) Lampka jest super, świeci w sam raz. Tylko u Nas wisi na bocznej ścianie i jak się wchodzi to niestety widać jak odstaje. Ale to szczegół i już sobie nim nie zawracałam głowy.

A ja chciałam tylko pajaca wziąć i bluzę i czapeczkę. No, ale zobaczymy jeszcze.

Ach i sorki za bałagan, ale łóżeczko jeszcze nie gotowe - wiadomo hihi :) A u Nas mało miejsca;) No i macie tez komodę, którą malowałam:)

Załączniki

• CIMG3043.jpg
    CIMG3043.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 84
  • CIMG3044.jpg
    CIMG3044.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 64
  • CIMG3045.jpg
    CIMG3045.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 85
  • CIMG3047.jpg
    CIMG3047.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
reklama
Aniu dziękuję, super ta lampka, wygląda jeszcze lepiej niż na tym zdjęciu z aukcji ( własnie nie lubię tych "firmowych" zdjęć, bo moim zdaniem one sa tak dopracowane że dany przedmiot nigdy nie będzie tak ładnie wyglądał w rzeczywistości), a tu proszę niespodzianka, chyba sie skuszę. Poczekam jeszcze na szyte na zamówienie literki z imieniem i zobaczę czy to wszystko będzie razem pasowalo, ale u Ciebie wszystko pasuje super.

aniu - śliczny kącik dla maluszka ;-) i kolorki fajne i nie różowo :-D a komoda wyszła rewelacyjnie :tak:

Cholera to już by trzeba było torbę pakować, a ja nawet torby nie mam :-D i nie myślałam o ubrankach na wyjście w ogóle, ale u nas taka pogoda, że jak jestem w szpitalu i widzę te dzieciaczki to one w kombinezonikach siedzą :-D Także chyba jeszcze zrobię rajd po ciucholandach w poszukiwaniu czegoś awaryjnego jakby znowu było +9 max :-D Jeżeli będzie tak, jak dzisiaj czyli w granicach 18 st to ja zakładam body, welurowego pajaca, czapkę i kocem przykryję.

ania-aneczka śliczny kącik przygotowałaś!! Lampka fajna. My mamy taki księżyc kupiony. też odstaje od ściany ale co tam. sprawdzałam i w nocy Świeci idealnie- nie za jasno że małego nie rozbudzi i nie za ciemno że śmiało go przewinę.

Myszo Nam się też kącik podoba. Ale jak będzie łóżeczko gotowe to tez będzie ładniej :) A to ma być na rok bo później się stąd wyprowadzamy więc też nie chcieliśmy dużym kosztem i się udało właściwie :) Ale wiadomo to kwestia gustu takie kąciki :) Nie mamy dużego pola popisu hihi :)

W końcu paczka dotarła ;-)
A powiedzcie mi jaki rozmiar ubranek zabieracie do szpitala? Bo ja mam w sumie wszystko od rozm 56, ale ostatnio rodziła moja koleżanka i jej mała ur się 52cm długa i ona mówi że ubranka na rozm. 50 są na nią jeszcze za duże... I teraz się boję czy aby nie jechać i nie kupic czegos na rozm.50. Co wy o tym sądzicie?

Ania sliczny kącik dla malutkiej

Ostatnia edycja:
ania aneczka - mnie się podoba kącik Emilki:tak: Te lampki to one tak właśnie odstają od ściny, ale to nie jest żadna wada, poprostu sa tak skonstruowane (ja miałąm ten ksieżyc, ale go przysłaniałam, bo jednak w nocy to światło ciut przeszkadzało).

reklama
Justyna może poczekaj jeszcze na jakąś wizytę bliżej daty porodu. Lekarz powie Ci na USG mniej więcej jaki dzidziuś jest długi i wtedy najwyżej kupisz coś mniejszego.

Do góry