reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Aiwpa- fajna fototapeta - taki misiol gigancik będzie na Was patrzył :-D

A mój wózek wczoraj ruszył z Anglii. Babka przesłała od razu nr przesyłki i linka do firmy kurierskiej to mam nadzieję że wszystko uczciwie i że nie będzie problemów. Ma być u mnie w czwartek/piątek :-)

Co do proponowanych wózków to niestety nie doradzę bo nie znam i też myślę że najlepiej chociaż raz zobaczyć wybrany model na żywo bo tak bez testowania to bym raczej wózka nie kupiła :tak:

reklama
oo widze, ze temet wozkow na tapecie. u mnie pojawila sie mozliwosc odkupienia od kuzynki wozka bebe confort high trek, moze macie jakies opinie o tym sprzecie? prowadzi sie super i sklada latwo do malych rozmiarow co z naszym samochodem jest wazne ale mam watpliwosci co do wielkosci spacerowki, bo wyglada jakby zaraz trzeba bylo zmieniac po roku na cos wiekszego. pomozecie?

u nas mówili w sklepie że wózek będzie za 3-4 tygodnie ... zamawialiśmy w czwartek , a wczoraj dzwoni koleś że już wózek jest :-p ale mamuśka moja że płaci powiedziała zeby sobie poczekali aż odbierzemy , bo kurde teraz trzeba kase szybciej wywalić :-p a nie była chyba na to gotowa na tak szybko ;-) w każdym razie dzisaij się z nią chyba zobacze to coś ustalimy :-D pewnie zależy ile od taty wpłynęło kasy ze statku...

Gratki wszystkich zakupów :)

Nie wiem czy o tym była mowa, bo mogłam coś przeoczyć, jeśli tak to przepraszam, ale cały czas się zastanawiam w co mam małą ubrać na wyjście ze szpitala, wiem, że wszystko zależy od pogody, ale chciałam jej coś ładnego kupić i nie wiem co... a wy jakieś koncepcje macie?

Na szkole rodzenia położna mówiła, że takiego noworodka ubieramy nawet jeżeli będzie upał w dwie warstwy, wiec ja zapakowalam bodziaka na krótki rękaw i pajaca no i czapeczkę oczywiście. Dodatkowo kazała przynieść pieluchę, żeby nakryć buźkę dzieciaczka jak będzie się szło z nim do samochodu. Jeżeli będzie chłodniej to jeszcze kocyk.
Aniu lampka wisi?

Nadii też się nad tym zastanawiałam. Moja mama kupuje mi wyprawkę do szpitala i na wyjście, więc nie do końca jeszcze wiem co mam. Planowałam body, śpiochy i ewentualnie sweterek, chyba że będzie potworny upał.

ann - wózek jest wielki, napewno spacerówki nie będiesz musiała wymieniać po roku. Ma wielgachną gondolę, nie wiem jak z amortyzację. Ogólnie frma produkuje wózki o charakterystycznym designie i znana w PL:tak:

ja nie wiem jak na wyjście ubiorę
ale może jakieś praktyczne ładne wdzianko kupię
jak będzie upał to nie wiem może jakiś pajacyk taki cieniutki albo body z kr rękawem i na to ew bluzeczkę jakąś nie wiem :no:

A wicie że ja też wczoraj się nad tym zastanawiałam. i zapakuję body z krótkim rękawem i pajaca i czapkę i skarpetki a jak będzie mega upał to może założę tylko pajaca. Albo zapytam położna w szpitalu- zobaczymy co powie.

reklama
Justyna tez oglądałam tego merca, ale dziwnie wygląda mi ta gondola, ona wychodzi poza ten stelaż. Waga drugiego jest rewelacyjna, ale wizualnie mniej mi się podoba. Też jestm na etapie wybierania i to masakra jakaś, mi koncepcje zmieniały sie już tysiące razy. Na razie jestem na etapie że jedziemy do Częstochowy pooglądać i weżmiemy ten co nam sie spodoba najbardziej, narazie jestem nastawiona na ten PARASOLKA Z WÓZKIEM 4W1 X-TRALL - WYSYŁKA EUROPA (2355537810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko podniesli cene w ostatnich dniach, na innych aukcjach jest tańszy więc ewentualnie poogladam kolory a zamówie gdzie indziej. Na razie mój B. tylko nie ma czasu jechać a samej raczej wolałabym nie jechać bo to jednak kawałek, ale jak sie wkurze to chyba sama sie zbiorę:tak:.

Na wyjście Małego ubiorę chyba też w body i pajaca, zobaczymy zresztą jaka pogoda będzie, bo nie zdziwie sie jak trzeba będzie ubierać Maleństwa w swetry i przykrywać grubymi kocami.

Do góry