reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dziewczyny chwalę się moim jednym z ostatnich zakupów :)
8892551.jpg

reklama
jak się to ładnie zdejmuje to wypierz a jak ciężko to nie zdejmowałabym bo nie wiem czy bym nałozyła po praniu tak ladnie :D

Daria - a co to maxi cosi ? Fajne kolorki i widzę jakąś wkładkę ze wzorkiem ciekawą tylko jej tak dokładnie nie widać na tym zdjęciu

Ania-aneczka - ja tą poszewke z tego co pamiętam przeprałam i dało jakoś się ponownie nałożyć ale nie zakładałam na nią już kolejnej poszewki i wkładałam ten klin pod materac wtedy materac miał taki łągodny spadek :tak:

Aaaa- a dzisiaj prawdopodobnie przyjeżdża do mnie wózek. Mam dzwonić o 10:30 do firmy kurierskiej po tel. do kuriera żeby tu w hotelu się na konkretną godz. umówić. Mam nadzieję że wszystko będzie ok., bo nigdy takiego dużego zakupu nie robiłam na odległość. Mąż się ze mnie śmieje i mówi że już reklamacji nie przyjmuje - taki sobie wybrałam i taki będę miała :-p:-D

Daria - a co to maxi cosi ? Fajne kolorki i widzę jakąś wkładkę ze wzorkiem ciekawą tylko jej tak dokładnie nie widać na tym zdjęciu

Ania-aneczka - ja tą poszewke z tego co pamiętam przeprałam i dało jakoś się ponownie nałożyć ale nie zakładałam na nią już kolejnej poszewki i wkładałam ten klin pod materac wtedy materac miał taki łągodny spadek :tak:

Aaaa- a dzisiaj prawdopodobnie przyjeżdża do mnie wózek. Mam dzwonić o 10:30 do firmy kurierskiej po tel. do kuriera żeby tu w hotelu się na konkretną godz. umówić. Mam nadzieję że wszystko będzie ok., bo nigdy takiego dużego zakupu nie robiłam na odległość. Mąż się ze mnie śmieje i mówi że już reklamacji nie przyjmuje - taki sobie wybrałam i taki będę miała :-p:-D

nie nie to jane strata no bo on tylko na klik do mojego wózka bez żadnych adapterów :)

dokupiłam właśnie termometr babyono u naszego sprzedawcy, klin do łóżeczka, płyn do higieny intymniej i to oficjalny koniec wyprawki dla mojej niuni i dla mnie :) hurra
pozostaje tylko karocę zamówić (bo wybrana od dawna) ale to już w czerwcu/lipcu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nasz sprzedawca ma pieluszki pampers 4*43=172 sztuki pieluszek new born 2-5 kg po 96,50 zł
i nie wiem czy kupić aż 4 opakowania czy kupić np 2 opakowania u niego bo też tak ma, bo potem chcemy przejść na dade z biedronki 2, a lekarz twierdzi że mała przekroczy 3kg i nie wiem jak mam kupić, choć pewnie te 4 opakowania nie zmarnują sie na poczatek

Ania, jak dla mnie 4 paczki "1" to za dużo. Nawet jak się urodzi Mała malutka to zawsze M. może dokupić.
Ja kupiłam jedną paczkę "1", i zaraz po tym przechodze na dwójki. Kupiłam już pampersy i Dadę.
A tak w ogóle to pisałyscie kiedyś, ze nie ma Dady "1". U mnie w Biedrze są Dady 1:tak:

reklama
Wika dziękuję, no ja też na dade chcę przejść, ale u mnie nie widziałam chyba wszystkie biedronki zjeżdżę u siebie a siostra w Opolu mi jeszcze luknie

Do góry