reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dziewczyny chwalę się moim jednym z ostatnich zakupów :)
8892551.jpg

reklama
jak się to ładnie zdejmuje to wypierz a jak ciężko to nie zdejmowałabym bo nie wiem czy bym nałozyła po praniu tak ladnie :D

Daria - a co to maxi cosi ? Fajne kolorki i widzę jakąś wkładkę ze wzorkiem ciekawą tylko jej tak dokładnie nie widać na tym zdjęciu

Ania-aneczka - ja tą poszewke z tego co pamiętam przeprałam i dało jakoś się ponownie nałożyć ale nie zakładałam na nią już kolejnej poszewki i wkładałam ten klin pod materac wtedy materac miał taki łągodny spadek :tak:

Aaaa- a dzisiaj prawdopodobnie przyjeżdża do mnie wózek. Mam dzwonić o 10:30 do firmy kurierskiej po tel. do kuriera żeby tu w hotelu się na konkretną godz. umówić. Mam nadzieję że wszystko będzie ok., bo nigdy takiego dużego zakupu nie robiłam na odległość. Mąż się ze mnie śmieje i mówi że już reklamacji nie przyjmuje - taki sobie wybrałam i taki będę miała :-p:-D

Daria - a co to maxi cosi ? Fajne kolorki i widzę jakąś wkładkę ze wzorkiem ciekawą tylko jej tak dokładnie nie widać na tym zdjęciu

Ania-aneczka - ja tą poszewke z tego co pamiętam przeprałam i dało jakoś się ponownie nałożyć ale nie zakładałam na nią już kolejnej poszewki i wkładałam ten klin pod materac wtedy materac miał taki łągodny spadek :tak:

Aaaa- a dzisiaj prawdopodobnie przyjeżdża do mnie wózek. Mam dzwonić o 10:30 do firmy kurierskiej po tel. do kuriera żeby tu w hotelu się na konkretną godz. umówić. Mam nadzieję że wszystko będzie ok., bo nigdy takiego dużego zakupu nie robiłam na odległość. Mąż się ze mnie śmieje i mówi że już reklamacji nie przyjmuje - taki sobie wybrałam i taki będę miała :-p:-D

nie nie to jane strata no bo on tylko na klik do mojego wózka bez żadnych adapterów :)

dokupiłam właśnie termometr babyono u naszego sprzedawcy, klin do łóżeczka, płyn do higieny intymniej i to oficjalny koniec wyprawki dla mojej niuni i dla mnie :) hurra
pozostaje tylko karocę zamówić (bo wybrana od dawna) ale to już w czerwcu/lipcu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nasz sprzedawca ma pieluszki pampers 4*43=172 sztuki pieluszek new born 2-5 kg po 96,50 zł
i nie wiem czy kupić aż 4 opakowania czy kupić np 2 opakowania u niego bo też tak ma, bo potem chcemy przejść na dade z biedronki 2, a lekarz twierdzi że mała przekroczy 3kg i nie wiem jak mam kupić, choć pewnie te 4 opakowania nie zmarnują sie na poczatek

Ania, jak dla mnie 4 paczki "1" to za dużo. Nawet jak się urodzi Mała malutka to zawsze M. może dokupić.
Ja kupiłam jedną paczkę "1", i zaraz po tym przechodze na dwójki. Kupiłam już pampersy i Dadę.
A tak w ogóle to pisałyscie kiedyś, ze nie ma Dady "1". U mnie w Biedrze są Dady 1:tak:

reklama
Wika dziękuję, no ja też na dade chcę przejść, ale u mnie nie widziałam chyba wszystkie biedronki zjeżdżę u siebie a siostra w Opolu mi jeszcze luknie

Do góry