reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kolory jedo trzeba zobaczyć w sklepie na palecie bo są materiałowe , w necie zupełnie inaczej to wygląda ...

a xlander to już drogi zakup ale fakt w sklepie jak mi go koleś składał to jedną ręką ;) chociaż wizualnie ja i tak stoje przy Jedo :p ...

reklama
Ostatnia edycja:
Dobrze pomalowany stelaż nie odpryśnie, przynajmniej w tym jane który mi ukradli nic nie odpryskiwało, a tez był na czarnym stelażu.

x-lander zaczął sie cenić jak stał się coraz bardziej popularny, jednak magia "marki" działa. Wiele osób go ma i sa zadowoleni, dla mnie to jdnak za cięzki wózek i tymi kołami wcale nie tak łatwo się skręca. Te sasiadki które mają x-landery to poblokowały te koła, nie wiem czy one faktycznie tak ciężko chodzą, czy jak??

Justa ja miałam paczkę po dwóch dniach. Zamawiałam dwa razy u niego :)

Ja mam biały stelaż w swoim Jedo i też nie wiem czy nie będzie odpryskiwał choć wątpie. To nie muzem ;) Musi się coś dziać przy normalnym używaniu :) Wszystko sie zużywa:)
Mnie się te X Landery podobają:) Ale jakoś spacerówka w JEdo wydawała mi się lepiej zabudowana;)

justyna - trudno mi się wypowiadać, bo nie znam ani jednego ani drugiego. Nie widziałam też na żywo tych wózków. Moge tylko poiedzieć, ze wizualnie podoba mi się bardziej 1, ale to tylko moje zdanie. Najlepiej te wozki na żywo zobaczyć, bo czasami na zdjeciu coś się nam podoba a w rzeczywistosci zawodzi nasze oczekiwania. Wiem tylko jedno, że fotelików 1 czy 2 nie używałabym w ogóle.

Justa dokładnie tak jak pisze Eve. Najlepiej na żywo zobaczyć bo w ciemno to ciężko.
Patrzać na zdjęcia i wymiary oraz kolorystyke dla mnie zdecydowany 1:tak: O dziwo zaczęły mi się podobać białe stelaże :)

reklama
Do góry