reklama
Polcia88 wszystko co związane z łóżeczkiem kupiliśmy w Bydgoszczy w hurtowni Smykuś na ul. Nowotoruńskiej (na str internetowej można sobie obczaić sporo asortymentu Wyposażenie łóżeczka >> Pościele >> POŚCIELE 3 ELEMENTOWE - Smyk - Sklep internetowy jednak niestety tej naszej nie znalazłam albo słabo szukałam...) ;-)
dziewczyny super zakupy
polcia przyznaj się twoja dzidzia ma więcej ciuchów niż ty prawda?
wózek super
Przyznaje bez bicia
Ja ciuszków nie mam jeszcze wypranych tylko posortowane rozmiarami i troche w komodzie bo juz nie było gdzie układac....noo ale chyba zaczne prac bo jest tego troche a gdzie prasowanie....
Wózeczek jest koloru turkusowego ale ciezko zrobić zdjecie tego koloru bo za kazdym razem wychodzi inny odcień...choc nie powiem zła jestem bo bardziej w niebieski wpada
SophieAnne25
Fanka BB :)
Joasiah no jakiś kocyk by się przydał, bo nie mamy ani jednego. Szukam takiej chusty czy czegoś takiego, o dość luźnym splocie.
Polcia przy zdjęciu naszego wózka był kolor laguna blue i właściwie nie wiem co ten kolor ma wspólnego z laguną. Za to wczoraj usłyszałam od koleżanki P, że jak to niebieski wózek dla dziewczynki. Już trochę mam tego dość, co to za różnica, nasza mała ponad połowę ubranek ma niebieską.
Polcia przy zdjęciu naszego wózka był kolor laguna blue i właściwie nie wiem co ten kolor ma wspólnego z laguną. Za to wczoraj usłyszałam od koleżanki P, że jak to niebieski wózek dla dziewczynki. Już trochę mam tego dość, co to za różnica, nasza mała ponad połowę ubranek ma niebieską.
DariaN
dziewczyny zakupy super no i bryki rewelacja
EVE dzięki tobie znakiem rozpoznawczym lipcowych dzieciaczków będzie kolor niebieskich wózków )))
twilight ja tak jak ty etap remontowania sypialni - wczoraj byliśmy po panele a R. dziś chce je jeszcze zakładać heh zobaczymy co z tego wyjdzie bo dziś rusza wieczorem w trasę
EVE dzięki tobie znakiem rozpoznawczym lipcowych dzieciaczków będzie kolor niebieskich wózków )))
twilight ja tak jak ty etap remontowania sypialni - wczoraj byliśmy po panele a R. dziś chce je jeszcze zakładać heh zobaczymy co z tego wyjdzie bo dziś rusza wieczorem w trasę
Patili
Polcia, SophieAnne sliczne wozeczki! Niebieski kolor widze dominuje; my tez chcemy/bylismy zdecydowani na taki przygaszony niebieski. Choc ostatnio coraz bardziej kusi mnie zielony.
Nie rozumie, dlaczego niebieski wozek nie mialyby byc odpowiedni dla dziewczynki? Rozowy dla chlopca troche glupio, ale przeciez niebieski jest kolorem uniwersalnym. Przypomina mi sie artykul o androgenii (zacieranie plci) i paradoksie naszej wspolczesnosci. Autor podkreslal w nim, ze z jednej strony od mezczyzn wymaga sie kobiecej wrazliwosci, troski czy czulosci; od kobiet typowej dla mezczyzn zaradnosci, przedsiebiorczosci czy sily. Natomiast w dziale dzieciecym nadal panuje klarowny podzial na asortyment dla chlopcow (niebieski-zielony) i dziewczynki (czerwono-rozowy). No i w protescie kupilam malemu pajaca w czerwono-malinowe pasy
Jelsa gratuluje skompletowanej wyprawki! Dla Orzeszka zostala wprawdzie juz jakas drobnica (kosmetyki, rozek, nosidelko, spiworek), za to ja mam jak na razie dwie koszule i torbe do szpitala. Koniecznie musze zrobic zakupy u naszego forumowego sprzedawcy.
Nie rozumie, dlaczego niebieski wozek nie mialyby byc odpowiedni dla dziewczynki? Rozowy dla chlopca troche glupio, ale przeciez niebieski jest kolorem uniwersalnym. Przypomina mi sie artykul o androgenii (zacieranie plci) i paradoksie naszej wspolczesnosci. Autor podkreslal w nim, ze z jednej strony od mezczyzn wymaga sie kobiecej wrazliwosci, troski czy czulosci; od kobiet typowej dla mezczyzn zaradnosci, przedsiebiorczosci czy sily. Natomiast w dziale dzieciecym nadal panuje klarowny podzial na asortyment dla chlopcow (niebieski-zielony) i dziewczynki (czerwono-rozowy). No i w protescie kupilam malemu pajaca w czerwono-malinowe pasy
Jelsa gratuluje skompletowanej wyprawki! Dla Orzeszka zostala wprawdzie juz jakas drobnica (kosmetyki, rozek, nosidelko, spiworek), za to ja mam jak na razie dwie koszule i torbe do szpitala. Koniecznie musze zrobic zakupy u naszego forumowego sprzedawcy.
Ja też sie pochwale, ostatnio łapie okazje na Allegro...kupiłam kocyk akrylowy za 9,90 zł
Dzisiaj zupełnie nowy laktator lovi z butelkami za 38zł z przesyłką za 0zł :-)
Zupełnie nowe 'używane" krzesełko do karmienia 2 w 1 za 90 zł (nowe kosztuje 190zł) prezent od babci dla małego :-)
Dzisiaj zupełnie nowy laktator lovi z butelkami za 38zł z przesyłką za 0zł :-)
Zupełnie nowe 'używane" krzesełko do karmienia 2 w 1 za 90 zł (nowe kosztuje 190zł) prezent od babci dla małego :-)
reklama
DariaN
Daria my mamy czerwony wózio
Edzia w takim razie niebieski i czerwony hihih
naszej księżniczki za to będzie każdy element inny ale spacerówka amarantowa !!!