reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Doe, jakie Ty masz zdolności łowieckie:szok::szok: Podziwiam:tak: Śliczne nabytki :-):-)

Betunka:szok::szok::szok: o jezusku... nie wiem od czego zacząć?? :-D:-D Po pierwsze porządek, u CIebie tak zawsze???? Bo u mnie tylko kilka dni po układaniu, a potem wszystko wraca do nieładu:eek::eek::eek: Po drugie ciuszki bomba:tak::tak: a po trzecie ochraniacz jest REWELACYJNY:-):-):-) Długo go robiłaś??? Jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do kolorów, to zastrzeliłyście mnie tym czerwonym, ze niby zarezerwowany dla dziewczynki:eek::eek: Igor ma dwie kurtki czerwone, kilka bluzek, t-shirtów, w pon. kupiłam mu nawet szorty czerwone:tak::tak::tak:

a co do mylenia płci, to mnie już szlag trafia, bo nawet teściowa zwraca sie do Igora "moja mała blondyneczka, mała Igorka, mała Igusia":wściekła/y::wściekła/y: nie muszę chyba dodawać, jak ja to "uwielbiam":no::angry::angry::angry::angry::no::no:

MArtulka, Polcia super wózki
:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa :-)

Jelsa
- kupiłam Lovi antykolkową na próbę bo zachwalają i sprawdzone Dr Brown'sa bo miałam je przy kolkowym Franku tylko trochę uciążliwe są w myciu bo tam w środku dużo elementów ale są fajne :tak: choć mam nadzieję że tym razem kolek nie uraczymy :-D.
A te butle Dr Brown'sa kupiłam w dwupaku za super cenę bo normalnie dosyć drogie są. Jak któraś z Was będzie zainteresowana to wstawię linka do aukcji :tak:

Martulka - trzymam kciuki żeby spacerówka w idealnym stanie dotarła dziś do Ciebie :tak:

Wika- dzięki no z tym porządkiem to różnie bywa a przy dwójce to nie wiem jak będzie. Na razie to taki magazynek w tej szafie bo później cześć kosmetyków powędruje do komody kąpielowej do łazienki ale ta na razie jest schowana. A teraz to jeszcze to wszystko tak spokojnie sobie leży :-D. A ochraniacz zrobiłam właściwie szybko i z samych resztek tkanin (ten sztruks brązowo-beżowy to np. ze starych spodni A. jest :-D:-D).

Dzisiaj planuję jeszcze zrobić łańcuszek do smoczka bo kupiłam taki fajny kolorowy filc w Empiku :tak:.

Betunka- ja też nie wiem od czego zacząć, i chyba najsampierw pochwalę porządek :szok: :-) później Twoje robótki ręczne :-) ochraniacz jest przepiękny i widzę, że kolorystycznie dobrany, bo chyba masz tam przewagę bieli i szarości (uwielbiaaaam). No i powiedz mi coś więcej o tym łóżeczku z ikei? Zmieścisz się tam z synkiem? i czy jest wygodne, bo ja chcę zmienić małej a to wygląda przepięknie.

Aaa i jeszcze, który materac z ikei dobrałaś do łóżeczka? Bo właśnie obczajam zakup :-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny wózki piękne!!!!!!!! ja już też bym chciała kupić ale nie mam za wiele miejsca więc poczekam do czerwca ale to już niedługo :-)
doe ty to zawsze coś fajnego upatrzysz :-) chyba do ciebie na kurs się zapiszę :-)
betunka ty masz zdolności normalnie mnie zatkało.....piękny ten komplet!!!!!!!!!!!!!!!! a w jakim tkmaxie te komplety były?? z tego co pamiętam jesteś z katowic więc miałabym blisko a bardzo mi się podobają :-)

Dla Ady miałam dwa niebieskie (turkus i niebieski) wózki i jeden brązowo-różowy, teraz mam turkusowo szary :tak: Fakt mylili mi dziewczynkę z chłopcem, mimi ze była ubrana jak dziewczynka, ale ona włosów miała mało - moze to dlatego :-D

betunka - śliczny ten ochraniacz na łóżeczko, oryginalny, bardzo mi się podoba :tak: Łóżko dla Frania też urocze, jaka to seria jest, drogie było?? Jakoś sie wybieram do tej ikeii i dotrzeć nie mogę. Pewnie jak juz się przeprowadzę to dodatki tam będę chciała nabyć jakieś do mieszkania.

doe - ja mam taki kocyk, jeszcze po Adzie, byłam z niego bardzo zadowolona. Nawet wzór identyczny :tak:

Mysza, Eve - łóżeczko z Ikei to to
SUNDVIK Rama łóżka z dnem z listew - IKEA cena do przeżycia i jest w komplecie razem z dnem
i materac wybrałam piankowy VYSSA SKÖNT Materac na łóżko - IKEA

Ja mam 162 wzrostu więc się mieszczę na styk i ja nigdy nie śpię z wyprostowanymi całkiem nogami więc luzik się zmieszczę a z maluchem to też śpi się raczej przytulonym więc spoko. W każdym razie materac ma długość 160 + po jakieś 1,5 cm luzu na końcach a całe łóżko 168 cm długości :tak:. I fajnie że ma te boczki z jednej i drugiej strony bo Franek na łóżku strasznie w nocy fika i mógłby spaść a tak jest bezpieczniej. I myślę że całkiem wygodne jest - już testowałam :-D

Sabib - w Czeladzi te akurat kupowałam w środy chyba mają dostawy więc trzeba polować :-). Ja się tam jeszcze chcę zaczaić na okrycia kąpielowe bo też fajne akurat mieli :tak:

Mysza - tak to to zdążyłaś pierwsza wylookać :-p:-)

Betunka jestem pelna podziwu!!! Ochraniacz bomba! Przyznam sie, ze jak Pupi wstawila linka z tym ochraniaczem, to sobie pomyslalam, ze teraz jak jestem na urlopie, to moze warto byloby sprobowac. Powiedz mi, co wzielas na wypelnienie?

Doe lowy pierwsza klasa! Szczegolnie podoba mi sie ten komplecik stolika z krzeselkiem. Bardzo ladny i praktyczny.

reklama
Patili - można użyć takiego wypełniacza jak do kurtek sie używa a ja akurat miałam taki ze starej poduszki. Ja zawsze to jeszcze tak na strzępy rozrywam żeby była miększa ta pianka i wypełniam jak zwykłe poduszki czy pluszaki. I najwygodniej uszyć osobno każdą taką poduszeczkę, a potem je na gotowo ręcznie zszyć bo ja próbowałam od razu połączyć i potem wypchać ale to za dużo zamieszania było :tak:

Do góry