reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Doeeee - ale łowczyni okazji ;-) Krzesełko fajne, chciałam właśnie takie ze stolikiem, bo to na dłużej może być, no ale mam normalne, bo przynajmniej dużo miejsca nie zajmuje a i tak się przeprowadzamy. Za to czeka mnie zakup krzesełka i stoliczka dla Niny, także widzisz jak to jest.

No widzę, że dominują niebieskie i czerwone wózeczki. Ja pierwszy wózek dla Niny miałam niebieski. Ale kto by się przejmował. Moje dziecko nawet jak ma kucyki i spinki to i tak ludzie powiedzą - "ale ładny chłopczyk" :-D

Haha a ja będę miała fioletowy to jakby niebieski z czerwonym pomieszać :-D:-D

Doe - mistrzyni okazji z Ciebie :tak:

A u mnie się trochę rzeczy nazbierało nowych to się pochwale - a jak :-D

To pierwszy komplecik. Długo czekałam i w końcu przecenili - z Tesco z serii Erica Carla. To taki pisar,z który pisze fajne książki dla dzieci, a to motyw z "Bardzo głodnej gąsienicy" :tak:. No i do tego jabłuszko co ma dużo wspólnego z naszym nazwiskiem :-):tak:. Do tego jest też okrycie kąpielowe i chyba też dokupię :-)

A tu dwa kolejne (w zestawie body, spodenki, śpiochy, czapeczka, śliniak i buciki bawełniane) i każdy zestaw po 30 zł :tak::-D. W TkMaxxie wyczaiłam :tak:

A to komplecik, który dostałam wczoraj od mamy A.

No i wyprawka kosmetyczno-pielęgnacyjna prawie kompletna:

I jeszcze się pochwalę jednym drobiazgiem - zrobiłam ochraniacz i kołderkę do kołyski :-). Jedna z dziewczyn wstawiała coś podobnego i mnie zainspirowało - mam nadzieję że się nie obrazi ;-)

A i kupiliśmy nowe łóżeczko dla Frania w Ikei do którego przeskoczy jak mały zajmie jego obecne łóżeczko. Ja mała jestem to na tym nowym nawet ja się zmieszczę jakby trzeba było małego do cycka przytulić :tak::-)

Brakuje mi jeszcze stanika do karmienia ale kupię ten z Triumpha, okrycia kąpielowego i rożka. A z dodatkowych ekstra rzeczy to tą gondolę sobie kupię jeszcze jak kaskę dostanę za kiecki i to wsio będzie :tak:

Doe Ty prawdziwa łowczyni okazji jesteś :-) Rewelacyjne zakupy:-)
Betunko nie dość, że piękna wyprawka to jeszcze jaki wzorowy porządek:-) Ochraniacz domkowy i kołderka zapierają dech w piersiach :-) GENIALNE !!!!

Betunka śliczna wyprawka. Ochraniacz w domki fantastyczny. Na prawdę az dech mi zaparło :-) No i już prawie wszystko skompletowane :-) Gratulacje :-)

Doe niesamowite okazje ustrzeliłaś na all, gratki
Betunka, jaki porządek w szafie, widzę że kupiłaś butelki z trzech różnych firm, ja też kupiłam jedną z Aventu i jedną z Dr. Browna, zobaczymy która okaże się tą wlasciwą, Twoje lompki śliczne, ale ochrniacz i kołderka poprostu wymiataja:-):-)

reklama
I jeszcze się pochwalę jednym drobiazgiem - zrobiłam ochraniacz i kołderkę do kołyski :-). Jedna z dziewczyn wstawiała coś podobnego i mnie zainspirowało - mam nadzieję że się nie obrazi ;-)

To byłam ja :-). Normalnie ochraniacz bomba!!! zakochalam sie!!! szkoda ze mieszkam tak daleko bo bym ublagala Cie o taki sam :-) Podziwiam umiejętności!!

Ostatnia edycja:
Do góry