reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Sophie a co ty chcesz kupować do wózka??
ja tez nie mam materaca także luzik ;)
kupię w sklepie stacjonarnym i jakoś nie martwię się
w razie czego dzieciak może w gondolce się przekimać albo z mamą na łóżku :D

reklama
dziewczyny super zakupy

polcia przyznaj się twoja dzidzia ma więcej ciuchów niż ty prawda? :D
wózek super

Przyznaje bez bicia:rofl2::rofl2:

Ja ciuszków nie mam jeszcze wypranych tylko posortowane rozmiarami i troche w komodzie bo juz nie było gdzie układac....noo ale chyba zaczne prac bo jest tego troche a gdzie prasowanie....:happy:

Wózeczek jest koloru turkusowego ale ciezko zrobić zdjecie tego koloru bo za kazdym razem wychodzi inny odcień...choc nie powiem zła jestem bo bardziej w niebieski wpada:baffled:

Joasiah no jakiś kocyk by się przydał, bo nie mamy ani jednego. Szukam takiej chusty czy czegoś takiego, o dość luźnym splocie.
Polcia przy zdjęciu naszego wózka był kolor laguna blue i właściwie nie wiem co ten kolor ma wspólnego z laguną. Za to wczoraj usłyszałam od koleżanki P, że jak to niebieski wózek dla dziewczynki. Już trochę mam tego dość, co to za różnica, nasza mała ponad połowę ubranek ma niebieską.

dziewczyny zakupy super no i bryki rewelacja :)
EVE dzięki tobie znakiem rozpoznawczym lipcowych dzieciaczków będzie kolor niebieskich wózków :))))
twilight ja tak jak ty etap remontowania sypialni - wczoraj byliśmy po panele a R. dziś chce je jeszcze zakładać heh zobaczymy co z tego wyjdzie bo dziś rusza wieczorem w trasę

Polcia, SophieAnne sliczne wozeczki! Niebieski kolor widze dominuje; my tez chcemy/bylismy zdecydowani na taki przygaszony niebieski. Choc ostatnio coraz bardziej kusi mnie zielony.

Nie rozumie, dlaczego niebieski wozek nie mialyby byc odpowiedni dla dziewczynki? Rozowy dla chlopca troche glupio, ale przeciez niebieski jest kolorem uniwersalnym. Przypomina mi sie artykul o androgenii (zacieranie plci) i paradoksie naszej wspolczesnosci. Autor podkreslal w nim, ze z jednej strony od mezczyzn wymaga sie kobiecej wrazliwosci, troski czy czulosci; od kobiet typowej dla mezczyzn zaradnosci, przedsiebiorczosci czy sily. Natomiast w dziale dzieciecym nadal panuje klarowny podzial na asortyment dla chlopcow (niebieski-zielony) i dziewczynki (czerwono-rozowy). No i w protescie kupilam malemu pajaca w czerwono-malinowe pasy :laugh2:

Jelsa gratuluje skompletowanej wyprawki! Dla Orzeszka zostala wprawdzie juz jakas drobnica (kosmetyki, rozek, nosidelko, spiworek), za to ja mam jak na razie dwie koszule i torbe do szpitala. Koniecznie musze zrobic zakupy u naszego forumowego sprzedawcy.

Ja też sie pochwale, ostatnio łapie okazje na Allegro...kupiłam kocyk akrylowy za 9,90 zł
2292572860

Dzisiaj zupełnie nowy laktator lovi z butelkami za 38zł z przesyłką za 0zł :-)
2309272934

Zupełnie nowe 'używane" krzesełko do karmienia 2 w 1 za 90 zł (nowe kosztuje 190zł) prezent od babci dla małego :-)
2309618609

reklama
Do góry