reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Martulka dobrze, że wszystko się wyjaśniło teraz to tylko trzymam kciuki za naszą posztę polską żeby sprawnie pszybyła paczuszka :tak:a wózek bardzo mi się podoba :tak:

Polcia i Sophie Anne Wasze wózeczki też bardzo ładne :tak:Polcia no i garderoba też niczego sobie :-) będziesz mogła pannę stroić że hoho ;)

reklama
Dziękuje za miłe słowa :-)
no ja wszystko poukładałam to stwierdziłam że ma wiecej par butów niż ja:-D
I to jeszcze nie wszystko bo znowu szykuja sie kolejne podarunki....ale dobrze ze nie muszę kupować.Tylko nowe na wyjscie ze szpitala bo to co dostałam jest w polowie nowe niektóre jeszcze z metkami były.
A wózek mogę polecić bardzo lekki i ma wszystko i gondole i spacerówke fotelik 3folie przeciw deszczowe moskitier 3ochraniacze na nózki parasolke pompke do kół spiworek obszyty wełna na zime torbe do wieszana na raczce no chyba nic nie zapomniała:tak: I realizacja mojego wózka była w ciagu 2dni szyty nowy od producęta:-)

Wow, Polcia super wyprawka, piękny wózio
Sophie Anne super wózek widzę że kolor nieba króluje
Martulka cieszę się że juz Ci ta spacerowkę wysłali, tylko ze przez te świeta musisz jeszcze uzbroić się w cierpliwość

A ja pochwalę się że własnie zakupiłam ostatnią rzecz z wyprawki, a mianowicie łóżeczko, pewnie dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu, i czekam jeszcze na materacyk do tego łóżeczka. I to już jest KONIEC, no w tym momencie przynajmniej:-) Czekam jeszcze na zamówioną komodę, a stoliczek wybralam na kółkach z Ikei, (dla tych co pamietają), powiem Wam że to super uczucie że już wszystko jest kupione,tylko czemu po podsumowaniu trudno bylo uwierzyc w ta kwotę,... no nie powiem nic odkrywczego, za to szczerze prawdziwego, dziecko to studnia bez dna:-)

Jelsa to gratulacje zakończenia kompletowania wyprawki. Zazdroszczę szczerze :-).

My dziś zakupiliśmy farbę gruntującą Śnieżka, dwa duże opakowania farby magnat dwa wałki i kilka paczek folii i jutro mąż będzie świętował w Święto Pracy malując sypialnie ;-)

dziewczyny super zakupy

martulka dobrze ze w koncu wysłane ale i tak potrzymam kciuki aż dojdzie ta paczka żeby nie zapeszyć

polcia przyznaj się twoja dzidzia ma więcej ciuchów niż ty prawda? :D
wózek super

sophie bryka 1 klasa :)

Jelsa super że już masz wszystkie zakupy za sobą :)
ja musze dorobić jedną półke w szafie i tam poukładać dla maleństwa ciuszki i wtedy moge prać żeby tam poukładać i już wtedy dokupic niezbędne rzeczy dla mnie i dla maluszka i jakoś to będzie :)

Asia K-K śliczny będzie pokoik :)

Jak patrzę na te Wasze komody pełne wypanych i wyprasowanych ciuszków to mi się słabo robi, bo ja z niczym nie ruszam dopóki się nie przeprowadzę, a to jeszcze z miesiąc :baffled: Zaczynam być nerwowa z tego powodu. Dziś tylko tapicerkę z gondolki wyprałam.

reklama
Jelsa jak ja Ci zazdroszczę, że już wszystko kupiłaś. Ja to jeszcze jestem w lesie z tą wyprawką. Ciuszków mamy stanowczo za mało, nawet przy postanowieniu, żeby mało kupować bo szybko wyrośnie to wystarczająco mamy tylko bodziaków. Czekamy na łóżeczko ale materaca jeszcze nie zamówiłam, nie mamy też ani jednego prześcieradła. Brakuje nam komody na ciuszki, nie mamy nic do pielęgnacji poza aspiratorem do nosa. Zamówiliśmy wózek ale też by chyba wypadało włożyć do środka coś poza dzieckiem. Zamartwiam się bo kasy mało, dobrze że sporo rzeczy dostajemy.

Do góry