reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
jaki wózek polecicie na wnoszenie na 2 p. bez windy? Domyślam się, że i tak tylko to wnoszenie w 2 częściach mi zostaje. Ale może wiecie, jaka firma na najlżejsze stelaże i kółka. 8 lat temu były zupełnie inne marki :)

Róża, jakiegoś takiego super cuda to chyba jeszcze nie ma :tak: Ja też zamierzam wnosić na raty (z parteru przenosze się na 1 piętro) tzn będe brać gondolę a stelaż zostawiać na dole i M będzie wnosił jak będzie z pracy wracał. Wątpię by chciało mi się chodzić dwa razy :-D
ania aneczka ostatnio znalazła jakiś leki EL NINiO (czu jakoś tak) ale nie sprawdzone sa jeszcze opinie o nim. Ja zdecyduję się jednak na jedo fyna. Łatwiej potem kupić ultra lekką spacerówkę - tu już wybór większy:tak:

Różo zobacz sobie EL NINO firmy Wychamet, waży 10 kg, ale ma dośc małe koła:) Ja jak Eve narazie za JEDO. Mimo, ze szukałam lekkiego, ale nie ma wyboru.
POkazuje moje nowe zdobycze, wszystkie na rozmiar 62 :) Mam nadzieje, że się przydadzą:):):) ehh te ciuszki są CUDNE!

Załączniki

• CIMG2803.jpg
    CIMG2803.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 43
  • CIMG2804.jpg
    CIMG2804.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 40
  • CIMG2805.jpg
    CIMG2805.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 44
Róża - Bugaboo cameleon waży chyba 9 kg, ale ja osobiście bym go nie chciała i ta cena.

ania aneczka - przydadzą się napewno :tak:

ania aneczka a ja mam takie same kubusiowe bodziaki ze smyka:):)

róża co do wózka to my już kupiliśmy espiro w miarę lekki bo stelaż waży 8 kg i gondolka 4 a kółka ma pompowane:)co do dalszego sprawowania to jeszcze nie mam pojęcia:sorry2:

reklama
dzięki, muszę je obejrzeć, bugaboo mi się nie podoba, reszty nie znam :) Niestety będę latać i po stelaż, u nas nie ma gdzie go zostawić na dole

Do góry