reklama
Róża, jakiegoś takiego super cuda to chyba jeszcze nie ma Ja też zamierzam wnosić na raty (z parteru przenosze się na 1 piętro) tzn będe brać gondolę a stelaż zostawiać na dole i M będzie wnosił jak będzie z pracy wracał. Wątpię by chciało mi się chodzić dwa razy
ania aneczka ostatnio znalazła jakiś leki EL NINiO (czu jakoś tak) ale nie sprawdzone sa jeszcze opinie o nim. Ja zdecyduję się jednak na jedo fyna. Łatwiej potem kupić ultra lekką spacerówkę - tu już wybór większy
ania aneczka ostatnio znalazła jakiś leki EL NINiO (czu jakoś tak) ale nie sprawdzone sa jeszcze opinie o nim. Ja zdecyduję się jednak na jedo fyna. Łatwiej potem kupić ultra lekką spacerówkę - tu już wybór większy
ania-aneczka
Fanka BB :)
Różo zobacz sobie EL NINO firmy Wychamet, waży 10 kg, ale ma dośc małe koła Ja jak Eve narazie za JEDO. Mimo, ze szukałam lekkiego, ale nie ma wyboru.
POkazuje moje nowe zdobycze, wszystkie na rozmiar 62 Mam nadzieje, że się przydadzą ehh te ciuszki są CUDNE!
POkazuje moje nowe zdobycze, wszystkie na rozmiar 62 Mam nadzieje, że się przydadzą ehh te ciuszki są CUDNE!
Załączniki
ania-aneczka
Fanka BB :)
Eve widziałam dzis ten wózek. Nie podobał mi się, ale to tylko wygląd
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja jutro też się wybieram, więc zakupię coś dla malutkiej ;-)
reklama