reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
jaki wózek polecicie na wnoszenie na 2 p. bez windy? Domyślam się, że i tak tylko to wnoszenie w 2 częściach mi zostaje. Ale może wiecie, jaka firma na najlżejsze stelaże i kółka. 8 lat temu były zupełnie inne marki :)

Róża, jakiegoś takiego super cuda to chyba jeszcze nie ma :tak: Ja też zamierzam wnosić na raty (z parteru przenosze się na 1 piętro) tzn będe brać gondolę a stelaż zostawiać na dole i M będzie wnosił jak będzie z pracy wracał. Wątpię by chciało mi się chodzić dwa razy :-D
ania aneczka ostatnio znalazła jakiś leki EL NINiO (czu jakoś tak) ale nie sprawdzone sa jeszcze opinie o nim. Ja zdecyduję się jednak na jedo fyna. Łatwiej potem kupić ultra lekką spacerówkę - tu już wybór większy:tak:

Różo zobacz sobie EL NINO firmy Wychamet, waży 10 kg, ale ma dośc małe koła:) Ja jak Eve narazie za JEDO. Mimo, ze szukałam lekkiego, ale nie ma wyboru.
POkazuje moje nowe zdobycze, wszystkie na rozmiar 62 :) Mam nadzieje, że się przydadzą:):):) ehh te ciuszki są CUDNE!

Załączniki

• CIMG2803.jpg
    CIMG2803.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 47
  • CIMG2804.jpg
    CIMG2804.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
  • CIMG2805.jpg
    CIMG2805.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 48
Róża - Bugaboo cameleon waży chyba 9 kg, ale ja osobiście bym go nie chciała i ta cena.

ania aneczka - przydadzą się napewno :tak:

ania aneczka a ja mam takie same kubusiowe bodziaki ze smyka:):)

róża co do wózka to my już kupiliśmy espiro w miarę lekki bo stelaż waży 8 kg i gondolka 4 a kółka ma pompowane:)co do dalszego sprawowania to jeszcze nie mam pojęcia:sorry2:

reklama
dzięki, muszę je obejrzeć, bugaboo mi się nie podoba, reszty nie znam :) Niestety będę latać i po stelaż, u nas nie ma gdzie go zostawić na dole

Do góry