reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
fasolinka - ten implast ma lepsze rozwiązanie skręcania kół niż przegubowiec (tak go nazywam) mutsy. Ja szczerze tym jeździć nie umiałam. Sąsiadka miała i też prawie cały czas blokowała bo sobie nie radziła. Druga miała tą wersję ze skrętnymi mniejszymi kołami z przodu, już lepiej ale gondola malutka. Ledwie się zmima skończyła a już musiała kupować spacerówkę. Kupiła pp pilko bo tej z mutsy nie chciała.

Róża - ja bym chciała tą gondolę na stelażu jane nomada :tak:

A tutaj moje wczorajsze zakupy w Textil markecie :)
2.jpg3.jpg4.jpg

reklama
Widze, ze dyskusja na temat wozkow rozgorzala na dobre. Mi na poczatku bardzo podobaly sie wlasnie trzykolowce. Niestety po wywrotce w sklepie wlasnie z takim trzykolowcem nusialam zrewidowac swoj wybor. Na mojej obecnej liscie znajduje sie:
- Jane Unlimit Reverse "+" duza gondolka i mozliwosc zamocowania jej pasami w aucie;
- Maxicosi Mura 4 "+" duza gondolka
- Easy WalkerQTro "-" brak mozliwosci montowania spacerowki w obu kierunkach jazdy
- Quinny Buzz 4 "+" duza gondolka
-
Joolz Day"+" duza gondolka

No i bardzo podobaly/podobaja mi sie Mutsy. W szczegolnosci modele Slider i Transporter. Niestety, tak jak juz Eve wspominala, ich duzym mankamenten sa male gondole. Slider 74cm, a Transporter 77cm. Gondolki innych firm sa dlugie na ok. 80cm. Wiec roznica jest znaczna, tym bardziej, ze wydaje mi sie, iz byloby wskazane przejezdzic jeszcze w gondolce zime.

Nadalka sliczne ubranka! Ja rowniez bede polowala na body kopertowe, zeby ubieranie glatko szlo.

Do góry