ania-aneczka
Fanka BB :)
Któraś z Was miała wózek MUTSY? Bo nie mogę się dokopać a koleżanka poleca, ale drogi dość;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ania aneczka - ten wózek to jest zupełne przeciwieństwo takiego jakiego Ty szukasz. Z tego co pisałaś to chcesz dużą gondolę - a on takiej nie ma, no i mutsy to są ciężkie wózki. Mnie jeszcze nie odpowiada spacerówka - szczególnie siedzisko. Ale to jest tylko moje zdanie, bo każdy szukając wózka ma inne priorytety i to co dla jednego jest wadą, dla drugiego będzie zaletą
Róża - ja się jeszcze zastanowię nad tym, bo też jest lekki, jeśli nie masz oporów przed trójkołowcem. Gondola to nowy model starej Capazo ale stelaż jezt "stary" slalomowski i jest on lepszy (moim zdaniem) od nowego slaloma revers z takiego względu, że w spacerówce moze wozić nawet 3 latka (i ponad), ma big siedzisko. WÓZEK JANE SLALOM PRO+GONDOLA J04-AMAZON RATY!! (2087413323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.