reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
a który konkretnie model poleca?
Mnie się podoba 4rider, myślę nad nim dość intensywnie, ale niestety mało używanych na ebay-u, a z Pl nie opłaca mi się sprowadzać...

My jeszcze nie szukamy wózka, ale na pewno będę chciała, żeby miał dużą gondolę, żeby maluszek jeszcze zimę może przejeździł. Na szczęście wnosić nie muszę wysoko, bo tylko na półpiętro :-)

ania-aneczka
user-offline.png
fajny wozek :)

ania aneczka - ten wózek to jest zupełne przeciwieństwo takiego jakiego Ty szukasz. Z tego co pisałaś to chcesz dużą gondolę - a on takiej nie ma, no i mutsy to są ciężkie wózki. Mnie jeszcze nie odpowiada spacerówka - szczególnie siedzisko. Ale to jest tylko moje zdanie, bo każdy szukając wózka ma inne priorytety i to co dla jednego jest wadą, dla drugiego będzie zaletą :tak:

Róża - ja się jeszcze zastanowię nad tym, bo też jest lekki, jeśli nie masz oporów przed trójkołowcem. Gondola to nowy model starej Capazo ale stelaż jezt "stary" slalomowski i jest on lepszy (moim zdaniem) od nowego slaloma revers z takiego względu, że w spacerówce moze wozić nawet 3 latka (i ponad), ma big siedzisko. WÓZEK JANE SLALOM PRO+GONDOLA J04-AMAZON RATY!! (2087413323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzięki Eve, ale 3kołowce nigdy nam się nie podobały :) Ostatnio słyszałam też w sklepie opinię, że zakopać się takim w śniegu to porażka. Natomiast moja koleżanka ma Maxi Cosi 3 kołowy i jest zadowolona, ale ona ma windę, więc waga jej nie interesowała, szczęściara !

Moja koleżanka zajmowała się dzieckiem które miało wózek mutsy i strasznie narzekała, że jest przekombinowany miała problemy z wciągnięciem go i mówiła, że ma wrażenie, że dziecku jest niewygodnie, ja osobiście mutsy odpuściłam...

ania aneczka - ten wózek to jest zupełne przeciwieństwo takiego jakiego Ty szukasz. Z tego co pisałaś to chcesz dużą gondolę - a on takiej nie ma, no i mutsy to są ciężkie wózki. Mnie jeszcze nie odpowiada spacerówka - szczególnie siedzisko. Ale to jest tylko moje zdanie, bo każdy szukając wózka ma inne priorytety i to co dla jednego jest wadą, dla drugiego będzie zaletą :tak:

Róża - ja się jeszcze zastanowię nad tym, bo też jest lekki, jeśli nie masz oporów przed trójkołowcem. Gondola to nowy model starej Capazo ale stelaż jezt "stary" slalomowski i jest on lepszy (moim zdaniem) od nowego slaloma revers z takiego względu, że w spacerówce moze wozić nawet 3 latka (i ponad), ma big siedzisko. WÓZEK JANE SLALOM PRO+GONDOLA J04-AMAZON RATY!! (2087413323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ewe81 masz racje MUTSY maja mala gondolke, sama bylam swiadkiem jak moja najlepsza przyjaciolka urodzila na poczatku sierpnia a juz w grudniu pozyczala ode mnie wozek bo sama miala mutsy i maly w kombinezonie sie nie miescil:( a zaznacze ze duzym dzieckiem nie byl. poza tym ta skrena os dla mnie to koszmar, a i waga masakra:) ja sama mialam implast driver 4xl ma super gondolke i skretne kola a nie cala os co jest ogromna roznica:)

reklama
Do góry