reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
My za szczepionki 5w1 płaciliśmy 120zł. Na rota nie szczepiliśmy bo wtedy cienko z kasą było, teraz nie wiemy czy zaszczepimy.

Wczoraj weszłam do pepko i kupiłam 4 bodziaki, z nowych rzeczy to mamy jeszcze z auchan pajaca, 2 bodziaki znalezione przez mame (były zapakowane) no i mama dostała od znajomej 2 super bluzy - zakochałam się w nich :-D Zrobiłam też foto szafki do której wsadziłam tylko uniwersalne ubranka po Kacprze (typowo chłopskie są w worach i po chrześnicy męża babskie też). Tak więc mam tego dosyć sporo, pomału trzeba będzie się brac za pranie, prasowanie bo trochę tego mam, a nie które ubranka wymagają generalnego odświeżenia co łatwe pewnie nie będzie, sporo rzeczy z tego powodu pewnie się pozbędę i trzeba będzie kupować :confused:

Załączniki

• IMG_0097.JPG
    IMG_0097.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0089.JPG
    IMG_0089.JPG
    62 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0090.JPG
    IMG_0090.JPG
    43,1 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_0094.JPG
    IMG_0094.JPG
    52,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0096.JPG
    IMG_0096.JPG
    50,9 KB · Wyświetleń: 49
Szczepionka 5 w1 powtarzana chyba do 18 go miesiąca każda po 120 zł
Rota - my miałyśmy dwie dwaki, każda po 400 złi
pneumo, bo mała szła do żłobka, dwie dawki każda po chyba 240 zł
i ospa (nie szczepiłam jeszcze) też chyba 240 zł

Dziewczyny ach te szczepionki, zajmijmy sie narazie czyms bardziej przyjemnym:) moze o wozeczkach dalej pogadamy??? Ja polecam w 1000% wozek implast driver 4xl, to jest co prawda model po mojej corce czy jakis 6 letni ale uwiezcie nawet nie mam zamiaru go sprzedac i kupowac cos nowego. Przez 4 lata opiekowalam sie roznymi dziecmi z roznymi wozkami i bogu dziekowalam ze mialam swoj wozek. Duze pompowane kola, duza gondola ktora spokojnie pomiesci 6 miesieczne dziecko, (a nasze przez zime musze jeszcze przechodzic raczej w gondoli) nie mialam nigdy problemu jak chodnik byl nierowny a wiemy ze z chodnikami to u nas w polsce jest roznie:) budka ze zdejmowana tyna oslonka co pozwala w upalach odslonic dziecko, duzy fajny kosz na zakupy, mozliwosc zamontowania fotelika i co najlepsze teraz kosztuje 250zl-350zl zalezy od stanu. wtedy placilismy 1400zl

polecam polecam polecam wozek jest naprawde super a cena smieszna a i w dobrym stanie na forach mozna znalezc:)

fasolinka - ja uwielbiam temat wózkowy :tak: Mogłabym cały czas nadawać :-D

ania aneczka- czy dowiadywałaś się coś na temat tego swojego wózia??

Eve nie dowiadtwałam się więcej na temat EL NINO. Tzn nie ma o nim w opiniach, a o firmie WYCHAMET średnie opinie. JEśli go nie zobacze na żywo to nie zdecyduje się. Musze popatrzeć w sklepach. Natomiast pomyślałam, ze 5 kg mnie nie zbawi, i tak będę chodzić na raty, gondola w ręce i na ostatnie piętro , zostawie małą przy drzwiach i szybko po reszte. Chyba...

Patra- ja z kolei zakochałam się w tym pajacyku zielono-białym. Jest uroczy :-)

Tematy wózkowe też lubię. A skoro prawdopodobnie będzie druga dziewczynka, to wózek spacerowy mam po Ninie, więc pozostaje mi kupienie wózka głębokiego. I zdecydowałam się na dostawkę do niego, jakby Ninę nogi bolały. Ale widziałam dwie opcje, jedna tylko do stania a druga z siedzonkiem :-D
Bugaboo odpadł, bo nie potrzebuję spacerówki, a gondolę sprzedam jak mała się przesiądzie. Więc rozważam póki co Mutsy 4rider.

reklama
Róża niezły motyw z tymi głośnikami, ludzie to mają pomysły:-D
patra niezłą kolekcję już masz:-)

my wymyśliliśmy sobie wózek firm emjot ale też nigdze nie mogę go znaleźć w sklepie a w ciemno się boję kupić.

Do góry