reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
My za szczepionki 5w1 płaciliśmy 120zł. Na rota nie szczepiliśmy bo wtedy cienko z kasą było, teraz nie wiemy czy zaszczepimy.

Wczoraj weszłam do pepko i kupiłam 4 bodziaki, z nowych rzeczy to mamy jeszcze z auchan pajaca, 2 bodziaki znalezione przez mame (były zapakowane) no i mama dostała od znajomej 2 super bluzy - zakochałam się w nich :-D Zrobiłam też foto szafki do której wsadziłam tylko uniwersalne ubranka po Kacprze (typowo chłopskie są w worach i po chrześnicy męża babskie też). Tak więc mam tego dosyć sporo, pomału trzeba będzie się brac za pranie, prasowanie bo trochę tego mam, a nie które ubranka wymagają generalnego odświeżenia co łatwe pewnie nie będzie, sporo rzeczy z tego powodu pewnie się pozbędę i trzeba będzie kupować :confused:

Załączniki

• IMG_0097.JPG
    IMG_0097.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0089.JPG
    IMG_0089.JPG
    62 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0090.JPG
    IMG_0090.JPG
    43,1 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_0094.JPG
    IMG_0094.JPG
    52,7 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0096.JPG
    IMG_0096.JPG
    50,9 KB · Wyświetleń: 53
Szczepionka 5 w1 powtarzana chyba do 18 go miesiąca każda po 120 zł
Rota - my miałyśmy dwie dwaki, każda po 400 złi
pneumo, bo mała szła do żłobka, dwie dawki każda po chyba 240 zł
i ospa (nie szczepiłam jeszcze) też chyba 240 zł

Dziewczyny ach te szczepionki, zajmijmy sie narazie czyms bardziej przyjemnym:) moze o wozeczkach dalej pogadamy??? Ja polecam w 1000% wozek implast driver 4xl, to jest co prawda model po mojej corce czy jakis 6 letni ale uwiezcie nawet nie mam zamiaru go sprzedac i kupowac cos nowego. Przez 4 lata opiekowalam sie roznymi dziecmi z roznymi wozkami i bogu dziekowalam ze mialam swoj wozek. Duze pompowane kola, duza gondola ktora spokojnie pomiesci 6 miesieczne dziecko, (a nasze przez zime musze jeszcze przechodzic raczej w gondoli) nie mialam nigdy problemu jak chodnik byl nierowny a wiemy ze z chodnikami to u nas w polsce jest roznie:) budka ze zdejmowana tyna oslonka co pozwala w upalach odslonic dziecko, duzy fajny kosz na zakupy, mozliwosc zamontowania fotelika i co najlepsze teraz kosztuje 250zl-350zl zalezy od stanu. wtedy placilismy 1400zl

polecam polecam polecam wozek jest naprawde super a cena smieszna a i w dobrym stanie na forach mozna znalezc:)

fasolinka - ja uwielbiam temat wózkowy :tak: Mogłabym cały czas nadawać :-D

ania aneczka- czy dowiadywałaś się coś na temat tego swojego wózia??

Eve nie dowiadtwałam się więcej na temat EL NINO. Tzn nie ma o nim w opiniach, a o firmie WYCHAMET średnie opinie. JEśli go nie zobacze na żywo to nie zdecyduje się. Musze popatrzeć w sklepach. Natomiast pomyślałam, ze 5 kg mnie nie zbawi, i tak będę chodzić na raty, gondola w ręce i na ostatnie piętro , zostawie małą przy drzwiach i szybko po reszte. Chyba...

Patra- ja z kolei zakochałam się w tym pajacyku zielono-białym. Jest uroczy :-)

Tematy wózkowe też lubię. A skoro prawdopodobnie będzie druga dziewczynka, to wózek spacerowy mam po Ninie, więc pozostaje mi kupienie wózka głębokiego. I zdecydowałam się na dostawkę do niego, jakby Ninę nogi bolały. Ale widziałam dwie opcje, jedna tylko do stania a druga z siedzonkiem :-D
Bugaboo odpadł, bo nie potrzebuję spacerówki, a gondolę sprzedam jak mała się przesiądzie. Więc rozważam póki co Mutsy 4rider.

reklama
Róża niezły motyw z tymi głośnikami, ludzie to mają pomysły:-D
patra niezłą kolekcję już masz:-)

my wymyśliliśmy sobie wózek firm emjot ale też nigdze nie mogę go znaleźć w sklepie a w ciemno się boję kupić.

Do góry