reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Obraz%2520002.jpg

Ja byłam i kupiłam, mimo, że płeć wciąż nieznana nie mogłam się oprzeć temu czerwonemu,a w razie czego mam komu dać :-) Ze smerfem myślę, że może być i dla dziewczynki i dla chłopca. Niestety małych rozmiarów nie było więc jeden jest 74cm a drugi 86. W ogóle ich tak jakoś mało rzucili... Ale jakościowo są super i wyglądają jak te z H&M np.

reklama
zuzia superrr... ja jutro poszukam jeszcze w innych biedronach... i zajrze do naszej najbliższej może dziś za wcześnie, bo cuudne są:)
agucha - a mój wózeczek już złożony i w piwnicy:):) ale nic straconego niebawem będę go rozkładała do przeprania więc wtedy zrobię - jak już będzie czyściutki bo jak narazie to :sorry2: ale komuś się go wysprzątać nie chciało, ale ogólnie nie jest nic, a nic zniszczony więc te brudaski to dopiorę:)

Super wyglądają te body:-):-):-) ja tez takie chcę i jeszcze z pszczółką mają dla Majeczki,ale byłoby fajnie:-)smerfy to jedna z moich ulubionych bajek z dzieciństwa....aj rozmarzyłam się!!

Hej:) Super bodziaki :)

Ja byłam w Smyku i mega żałuje, że nie miałam ze sobą więcej kasy bo są już ostatnie promocje, fajne półśpiochy pakowane po 2 np :) myślicie , ze jeszcze będą wyprzedaże ciuszkowe????
No i wymieniłam te body dla Emili co miałam z myszką miki no i sie nie powstrzymałam i kupiłam jej sukienusie, chociaż nie wiem czy się przyda haha :) Rozmiary 62 :)

Załączniki

• CIMG2800.jpg
    CIMG2800.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 39
ania-aneczka kolejne przeceny masz zwykle czerwiec-lipiec, więc powinnaś jeszcze się na coś załapać :) ale ciuszki śliczne! i Twoje i Zuzia28. :)

​Powiem wam, że rewelacyjny, choć mały wybór dla niemowląt, i tanie są ciuszki w Reserved. Tylko nie w każdym mieście jest Reserved Kids. Ale polecam rzucić okiem :)

Obraz%20002.jpg

Ja byłam i kupiłam, mimo, że płeć wciąż nieznana nie mogłam się oprzeć temu czerwonemu,a w razie czego mam komu dać :-) Ze smerfem myślę, że może być i dla dziewczynki i dla chłopca. Niestety małych rozmiarów nie było więc jeden jest 74cm a drugi 86. W ogóle ich tak jakoś mało rzucili... Ale jakościowo są super i wyglądają jak te z H&M np.

bo pewnie te mniejsze pracownicy sobie powybierali :crazy:

reklama
Śliczne body :-) My umówiliśmy się z mężem, że zaczniemy kupować ciuszki jak poznamy płeć naszego maleństwa. Także jest progress :-)
ania-aneczka sukienka jest ekstra! :-) :tak:

Do góry