reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania fajnie ze dostaniesz tzle ubranek od szwagierki:-D
Zuzia jako jedzna zalapalas sie na body z biedronki widze. ja prosilam mame zeby zobaczyla, bedzie w sklepie ok 18 wiec moze juz nie byc.

reklama
zgadzam się z wami, body z biedronki są świetne. Na moją ocenę wpływa pewnie też fakt, że to moje pierwsze zakupy dla maleństwa :-) w moim mieście był dość kiepski wybór rozmiarów, ale coś udało się wybrać :-)

DSC00276.jpg

kurcze channah śliczne. Te żółte by mi się przydały bo ja nie chcę znać płci ;-)

Ja chcę znać, ale jak dotąd się nie udało, może 21 :-) nie przepadam za żółtym, ale ten odcień jest całkiem fajny :-) ze smerfem kupiłam, bo sama je lubię :-) najładniejsze były moim zdaniem z Autami, ale uznałam, że nie będę przesadzała (narazie) :-)

boskie te zakupy, a ja tak trąbiłam o tej biedronce a sama nie poszłam.... bo stwierdziłam, że jednak nie znam płci, a jak okaże się dziewczynka to naprawdę nie mam co dokupić, bo przy Zuzi ubrań miałam minimum na trojaczki....

DSC05589.jpgjedyne co zostało i nie było różowe:((
DSC05573.jpgDSC05588.jpgtak moja kocica Coco ukazała wszem i wobec, że jest za tygryskiem na ścianie pokoju dzidziusia:) na drugiej fotce same naklejki zakupione w biedrze:)

te spodnie ze smerfem eż mi się podobały Kaliope2, ale były tylko 86 więc dałam sobie spokój :-) fajne naklejki, nawet nie wiem czy u mnie były czy nie, wpadłam szybko przed pracą, wybrałam body i dokładnie się nie rozejrzałam... może zrobię sobie jutro spacerek :-D

reklama
Do góry