reklama
ann-87- to będzie moje pierwsze dziecko zdjęcie na prywatnym jest właśnie z córeczką mojej siostry po której mam większość ubranek
fajnie jest mieć od kogoś ubranka, ale człowiek chciałby też coś samemu kupić, a tak nie ma sensu, bo dziecko szybko wyrośnie i nie skorzysta, a kasy nie ma co wyrzucać w błoto...
meila1986- śliczne ubranka zwłaszcza te body z żyrafką i czapeczką dzidziuś będzie wyglądał jak kurczaczek)
fajnie jest mieć od kogoś ubranka, ale człowiek chciałby też coś samemu kupić, a tak nie ma sensu, bo dziecko szybko wyrośnie i nie skorzysta, a kasy nie ma co wyrzucać w błoto...
meila1986- śliczne ubranka zwłaszcza te body z żyrafką i czapeczką dzidziuś będzie wyglądał jak kurczaczek)
tygryskowa
Fanka BB :)
Dziewczyny, super zakupy:-) Ja żałuję, że :-)nic mi się w spadku nie dostało. Wszystko kupujemy sami. Co do pieluch, to rzeczywiście trzeba mieć czas na te wielorazowe i nie jestem przekonana co do ich ekonomiczności. Nianię mamy Angel Care i super się sprawdza. Butelki Avent i teraz Nuk. Smoczki sprawdziły się z Avent i MAM. Kojec nieprzydatny i zajmuje miejsce. Termometr zamierzam kupić elektryczny Braun do ucha. Z miękką końcówką jest super, póki dziecko nie choruje, bo sprawdzić choremu dziecku temperaturę nie jest łatwo. Staniki miałam wygodne, ale "normalne", tylko większe rozmiary. Niedrapek używaliśmy, ale tylko w nocy, bo mały miał zimne łapki mimo, że było ciepło w mieszkaniu.
my zamiast kojca kupiliśmy bramki ochronne..do przedpokoju,bo tam są brudne buty itd. i do kuchni, bo drzwi nie mamy a kuchnia wiadomow ten sposób mamy bardzo duży kojec
mamy monitor oddechu Angelcare ale bez niani...i jest super.niania w mieszkaniu moim zdaniem jest zbędna
Butelek zaczęliśmy w sumie używać dopiero po pół roku, jak wróciłam do pracy....babcia podawała z nich moje mleczko...a do picia wtedy już mieliśmy pierwszy niekapekwcześniej nie dopajałam.
niedrapki używane były w szpitalu i na początku w domu
staniki do karmienia bardzo sobie chwalę....teraz też nosze, bo są większe od tych co mam normalnie...a kupuje w La Vantil
smoczki okazały się zupełnie zbędne...jak już zdecydowaliśmy się je podać, to Natalka każdy wypluwała...no i dzięki temu nie było problemów z odsmoczkowywaniem się:-)
termoopakowanie się przydało - jak mała nie chciała pić zaraz po przygotowaniu, to wsadzałam w nie butlę i dzięki temu bez odgrzewania miała w każdej chwili ciepłe pićku;-)brałam je też na dłuższe spacery...ale to już zdecydowanie po 6 miesiącach było;-)
mamy monitor oddechu Angelcare ale bez niani...i jest super.niania w mieszkaniu moim zdaniem jest zbędna
Butelek zaczęliśmy w sumie używać dopiero po pół roku, jak wróciłam do pracy....babcia podawała z nich moje mleczko...a do picia wtedy już mieliśmy pierwszy niekapekwcześniej nie dopajałam.
niedrapki używane były w szpitalu i na początku w domu
staniki do karmienia bardzo sobie chwalę....teraz też nosze, bo są większe od tych co mam normalnie...a kupuje w La Vantil
smoczki okazały się zupełnie zbędne...jak już zdecydowaliśmy się je podać, to Natalka każdy wypluwała...no i dzięki temu nie było problemów z odsmoczkowywaniem się:-)
termoopakowanie się przydało - jak mała nie chciała pić zaraz po przygotowaniu, to wsadzałam w nie butlę i dzięki temu bez odgrzewania miała w każdej chwili ciepłe pićku;-)brałam je też na dłuższe spacery...ale to już zdecydowanie po 6 miesiącach było;-)
ania-aneczka
Zuzia a w HMie kupiłaś właśnie do karmienia ładniejszy staniczek? Nie wiedziałam, że są tam staniki do karmienia. Ostatnio kupiłam ładny satynowy czarny stanik w Hmie za 50 zł bo mi piersi urosły i kurdę wtopa...nie odpinane ramiączka
ania-aneczka
Kusi mnie ten wózek ze względu na jego wagę...ale ma koła mniejsze niż np JEDO czy X LANDER Ultralekki EL NINO 2 w 1 REWELACJA !!!! (2107236233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale szerszą godnolę, nie wiem co ważniejsze...
ania-aneczka
fajny !
reklama