reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Body fajne, takie kolorowe, moze podeślę M niech coś wybierze :tak:
ania - ja miałam najmniejszą sukieneczkę w rozm 56 i się przydała :tak:

reklama
śliczne ubranka;) ja już mam fazę cokolwiek nie zobaczę co jest w rozmiarach 56-68 wprowadza mnie w stan ochów i achów:-D:-):-D:-):-D:-)

A te Bodziaki z Biedry super :) Takie intensywne kolorki :) Czyli myślicie, że warto teraz z tych promocji kupować? bo czerwiec lipiec to ani mi się śni biegać po sklepach :) Zastanawiam się też czy takie półśpiochy się przydadzą na lato i w jakim rozmiarze, bo są w Smyku pakowane 2 sztuki naprawdę niedrogo :)

Kobietki mówiły mi, że też na początku myślały, że nie będzie im w głowie w ósmym miesiącu kombinować z ubrankami, ale ponoć się wtedy włącza instynkt zbieractwa i porządkowania wszystkiego:) pranie i prasowanie po kilka razy przekładanie ubranek z miejsca na miejsce i sprawdzanie wszystkiego osiem razy czy aby jest na miejscu:D:) poza tym leżałam ostatnio w szpitalu gdzie było dużo kobiet po terminie i śmigały po schodach po korytarzu szybciej niż ja;)

no nie jedna pewnie będzie śmigac ale ja mówię w swojej osobie bo moja ciąża to duże ryzyko i musze się z tym liczyc że nie będe biegała jak szalona ale wam życzę jak najlepiej :)

a kaliope na kiedy Ty masz termin ?

ania - ja miałam parę par półśpiochów :tak:

Mi sie też nie chciało latać w 8 czy 9 m-cu po sklepach, chyba że internetowych :-D Choć czułam sie dobrze, dużego brzucha nie miałam i urodziłam po terminie.

Ale tu nie chodzi, że będe się źle czuła :) Po prostu będę wolała odpoczywać albo posiedzieć w ogródku niż latać po sklepach ::) Chyba się skuszę też na półśpiochy :) Chociaż jedne , ale chyba już na 62. Myślę, ze na 56 to jednak z 4 body z długim, 4 z krótkim i śpioszki też pewnie z 5 i styknie na 56 ciuszków :) A takie fajniejsze to chyba na 62 kupie typu sukienuśki itd :). Bo na 68 z kolei to już będzie zima więc można później pokupować:)nie miało być różu a jednak wszędzie widzę róż i O ZGROZO PODOBA MI SIĘ :)

ania-aneczka- co do wózka, faktycznie poszperaj na forach wózkowych. Szkoda, że nie pokazali jak wygląda wersja spacerowa bez ochraniacza na nóżki, bo coś mi się wydaje, że jest ładniejsza niż w jedo.
Ja wczoraj myślałam nad wózkiem i nie wiem już sama... Mam możliwość kupienia tu x-landera, i najlepsze, że nie spotkam nikogo z takim wózkiem, co w Pl obecnie jest niemożliwe, ale jednak jest on dla mnie gabarytowo nieodpowiedni. Także myślę dalej... ostatnio na tapecie bugaboo cameleon. Mały, ale siedzenie kubełkowe do mnie nie przemawia... No, ale przy dwójce dzieci i małym domku z dwiema rodzinami, gdzie będę musiała na dole dziecko dla bezpieczeństwa przy Ninie trzymać w wózku, bo boję się kosza mojżesza i kołyski, to taki mały bugaboo byłby ok... Nie wiem sama... cena mnie przeraża, chociaż myślę nad używanym, ale jednak kosmos....

Bodziaki z biedry wymiatają. Ale ja zawsze miałam takie szczęście, że jak coś zostało to rozmiary 74 i więcej.

reklama
ania-wzięłabym większe tzn na 62.

mysza - to myślisz o kultowym wózku, wózku gwiazd :) Jeśliw lecie do gondoli nym sie nie przyczepiła (bo wąska jest a długa) to zima już nie bardzo i jednak kubełkowa spacerówka. Ja miałam w quinny i to nie było dla mnie najlepsze rozwiązanie. Wózek co prawda lekki i łatwo (bardzo łatwo) się prowadzi. Cena uzywanego moze już tak nie przeraża, ale jednak nadal wysoka.

Ponieważ spacerówka w jedo też nie do końca mi się podoba (a w zasadzie to mi się nie podoba :/ ) tak sobie pomyślałam, że kupię używanego, będę jeździć gondolą przez zimę a na wiosnę kupię sobie fajną spacerówkę. Taką jaką chciałam dla Ady, ale wtedy one wchodziły na rynek i do Polski były sporowadzane ze Stanów i kosztowały sporo. Wtedy kupiłam maclarena.

Ostatnia edycja:
Do góry