reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Obraz%2520002.jpg

Ja byłam i kupiłam, mimo, że płeć wciąż nieznana nie mogłam się oprzeć temu czerwonemu,a w razie czego mam komu dać :-) Ze smerfem myślę, że może być i dla dziewczynki i dla chłopca. Niestety małych rozmiarów nie było więc jeden jest 74cm a drugi 86. W ogóle ich tak jakoś mało rzucili... Ale jakościowo są super i wyglądają jak te z H&M np.

reklama
zuzia superrr... ja jutro poszukam jeszcze w innych biedronach... i zajrze do naszej najbliższej może dziś za wcześnie, bo cuudne są:)
agucha - a mój wózeczek już złożony i w piwnicy:):) ale nic straconego niebawem będę go rozkładała do przeprania więc wtedy zrobię - jak już będzie czyściutki bo jak narazie to :sorry2: ale komuś się go wysprzątać nie chciało, ale ogólnie nie jest nic, a nic zniszczony więc te brudaski to dopiorę:)

Super wyglądają te body:-):-):-) ja tez takie chcę i jeszcze z pszczółką mają dla Majeczki,ale byłoby fajnie:-)smerfy to jedna z moich ulubionych bajek z dzieciństwa....aj rozmarzyłam się!!

Hej:) Super bodziaki :)

Ja byłam w Smyku i mega żałuje, że nie miałam ze sobą więcej kasy bo są już ostatnie promocje, fajne półśpiochy pakowane po 2 np :) myślicie , ze jeszcze będą wyprzedaże ciuszkowe????
No i wymieniłam te body dla Emili co miałam z myszką miki no i sie nie powstrzymałam i kupiłam jej sukienusie, chociaż nie wiem czy się przyda haha :) Rozmiary 62 :)

Załączniki

• CIMG2800.jpg
    CIMG2800.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 44
ania-aneczka kolejne przeceny masz zwykle czerwiec-lipiec, więc powinnaś jeszcze się na coś załapać :) ale ciuszki śliczne! i Twoje i Zuzia28. :)

​Powiem wam, że rewelacyjny, choć mały wybór dla niemowląt, i tanie są ciuszki w Reserved. Tylko nie w każdym mieście jest Reserved Kids. Ale polecam rzucić okiem :)

Obraz%20002.jpg

Ja byłam i kupiłam, mimo, że płeć wciąż nieznana nie mogłam się oprzeć temu czerwonemu,a w razie czego mam komu dać :-) Ze smerfem myślę, że może być i dla dziewczynki i dla chłopca. Niestety małych rozmiarów nie było więc jeden jest 74cm a drugi 86. W ogóle ich tak jakoś mało rzucili... Ale jakościowo są super i wyglądają jak te z H&M np.

bo pewnie te mniejsze pracownicy sobie powybierali :crazy:

reklama
Śliczne body :-) My umówiliśmy się z mężem, że zaczniemy kupować ciuszki jak poznamy płeć naszego maleństwa. Także jest progress :-)
ania-aneczka sukienka jest ekstra! :-) :tak:

Do góry